Køleboks Test: 6 bedste kølebokse i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

2
Bedste køleboks til bil

Dometic Waeco TropiCool TC-14FL

3
Robust og rummelig køleboks

Mobicool U26 25 liter termoelektrisk køleboks

4
God køletaske til stranddage

Dorre INNOUTDOOR køletaske

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Søger du den bedste køleboks for dig eller din familie? Der er masser af gode kølebokse på markedet. Men de mange valgmuligheder kan gøre det vanskeligt at vælge den rette. Der er kølebokse fra mange forskellige brands, med forskellige egenskaber og forskellige designs. I denne artikel foretager vi en test af de 6 bedste kølebokse. Vi er sikre på at du kan finde den rigtige for dig, uanset om du søger en køleboks til den årlige campingferie eller en til at medbringe til sportsstævner.

Stanley Adventure Cooler

Bedste køleboks

Fordele
 • pros-icon.svg Holder maden kold i op til 36 timer
 • pros-icon.svg Med praktisk bærehåndtag
 • pros-icon.svg Med net af elastik på låget

Detaljeret gennemgang

Vi har udvalgt denne køleboks fra Stanley til bedst i test, da den er nem og praktisk at have med sig, uanset om du skal på udflugt i det fri eller blot medbringe mad til en fodboldkamp. Denne køleboks har god plads og så kan den holde dit mad og drikkevarer nedkølet i op til hele 36 timer.

Derfor skal du vælge Stanley Adventure Cooler

Vil du gerne have en nem og praktisk køleboks? Så er denne køleboks fra Stanley det oplagte valg for dig. Stanley har gennem mange år opbygget sig et image som legendarisk inden for produkter til opbevaring. Denne køleboks er ingen undtagelse med sin evne til at kunne holde din mad og drikkevarer afkølet i op til 36 timer. Det giver mulighed for at være på farten og udforske nye steder i lang tid. Desuden kan du nemt have din mad med rundt, da køleboksen har et praktisk bærehåndtag.

Køleboksen har desuden et net af elastik på låget, der gør det muligt at transportere eksempelvis termokander oven på køleboksen. Dette er enormt praktisk og en god kvalitet, når du er ude i naturen eller på en anden udflugt, hvor du har brug for en praktisk opbevaring.

produktdetaljer:

 • Volumen: 15.10 l
 • Vægt: 2,95 kg
 • Farve/materiale: grøn

Dometic Waeco TropiCool TC-14FL

Bedste køleboks til bil

Fordele
 • pros-icon.svg Effektiv og energibesparende
 • pros-icon.svg Kan også holde på varme
 • pros-icon.svg Kan tilsluttes bilen

Detaljeret gennemgang

Her har vi en god køleboks fra det højt teknologiske opbevarings brand Dometic. De laver produkter til opbevaring, der både kan holde på kulde og varme. Denne køleboks er termoelektrisk og letvægts, så du kan medbringe den, hvorend du går.

Derfor skal du vælge Dometic Tropicool TC-14FL termoelektrisk køleboks

Du skal vælge denne smarte termoelektriske køleboks fra Dometic Tropicool, fordi den er yderst effektiv og energibesparende. Du får en handy, kompakt, let og effektiv køleboks, når du vælger denne køleboks. Du kan medbringe den praktisk køleboks overalt og nedkøle ned til mere end 30 grader under omgivelsestemperaturen.

Udover at være god til at holde på kulde, kan denne køleboks også holde effektivt på varme! Køleboksen har hele 7 forskellige trin til varme funktionen fra cirka 50 til 65 grader. Dermed er Dometic Tropicool TC-14FL også oplagt til opbevaring af varm mad. Det er rigtig smart, når man er på lange ture, hvor der er medbragt forskelligt mad.

TropiCool TC 14FL fra Dometic har mulighed for tilslutning af 12/24 volt samt 230 volt i bilen. Det gør køleboksen oplagt til lange køreture og ferier, hvor der er brug for opbevaring i flere døgn ad gangen. Køleboksen er desuden udstyre med PU-skumfyld der isolerer. Køleboksen har energiklassen A++. Køleboksen er med integreret LED display og folietastatur, der beskytter de elektroniske dele mod fugt og støv.

Produktdetaljer:

 • Volumen: 14.00 l
 • Vægt: 5 kg
 • Farve/materiale: grå

Mobicool U26 25 liter termoelektrisk køleboks

Robust og rummelig køleboks

Fordele
 • pros-icon.svg Robust og praktisk
 • pros-icon.svg Kan rumme opstående 2 l flasker
 • pros-icon.svg Hurtig afkøling

Detaljeret gennemgang

Denne rumlige køleboks er fra brandet Mobicool, der gennem 30 år har udviklet kølebokse, der er sjove at benytte, stilede og af høj kvalitet. Denne køleboks er praktisk og så kan den rumme store mængder af mad og drikkevarer til enhver lejlighed.

Derfor skal du vælge Mobicool U26 25 liter termoelektrisk køleboks

Ønsker du en køleboks, der både er rummelig og praktisk, når du skal på udflugter, ferie eller til sportsstævner? Så vil denne køleboks være et godt valg for dig. Den kan opbevare mad og drikkevarer på en temperatur helt ned til 17 grader under omgivende temperatur. Køleboksen er robust og udviklet til at kunne bringes med, når du er på farten. Det stærke håndtag fungere også som en lukkemekanisme på låget, hvilket gør at låget lukkes ordentligt.

Mobicool U26 25 liter termoelektrisk køleboks kan rumme opstående 2 l flasker. Det gør det muligt for dig at bruge køleboksen overalt -eksempelvis på køreturen, til sportsstævner, endagsudflugter eller endda på ferier. Du skal blot forbinde Mobicool til bilens cigaretstik, og så vil køleboksen kunne afkøle ned til 17 grader under omgivende temperatur. Derudover har køleboksen et praktisk 2-vejs.ventilationssystem, der sikrer at kølig luft fordeles ligeligt og effektivt i køleboksen, hvilket sikrer en hurtig afkøling. Køleboksen er desuden designet med et praktisk integreret opbevaring til køleboksens kabler, når køleboksen ikke er i brug.

Når du vælge Mobicool, kan du nyde afhængigheden ved at have frisk mad og drikkevarer hele tiden. Man ved jo aldrig, hvornår man køre forbi den perfekte lokation til en picnic!

Produktdetaljer:

 • Volumen: 25.00 l
 • Vægt: 3,7 kg
 • Farve/materiale: blå, grå

Dorre INNOUTDOOR køletaske

God køletaske til stranddage

Fordele
 • pros-icon.svg Velegnet til strandture med familien
 • pros-icon.svg Med stor kapacitet
 • pros-icon.svg Moderne og stilrent design

Detaljeret gennemgang

Denne fine køletaske kan hurtigt blive familiens bedste ven på de varme sommerdage ved stranden. Den har en frisk blå farve, høj kapacitet og et look, der både har stil og familievenligt.

Derfor skal du vælge Dorre INNOUTDOOR køletaske

Du skal vælge denne skønne køletaske fra Dorre, hvis du mangler den perfekte opbevaring på stranddage om sommeren. Med denne køletaske får du mulighed for at holde provianterne afkølede hele dagen, så du og familien ikke løber tør for hverken drikkevarer, mad eller snacks i løbet af dagen. I kan derfor bruge mange timer ved havet med denne praktiske køletaske. Den har en stor kapacitet på 16 l og en kasse form, der gør den ideel til opbevaring af sandwich og brikjuice.

Når du benytter kølebokse kan alt mad og drikkevarer holdes afkølet i helt op til 24 timer. Strandtasken er designet med et moderne udtryk og med det stilrene Dorre-logo foran. Og så har tasken også kollektionens karakteristiske INOUTDOOR-bærestropper, der er brede og behagelige. Køletasken er det oplagte valg for dig, der ønsker en pæn opbevaring til hele familiens mad og drikkevarer på stranden.

produktdetaljer:

 • Volumen: 16.00 l
 • Farve/materiale: blå
Fordele
 • pros-icon.svg Multifunktionel og praktisk
 • pros-icon.svg Ruminddelt
 • pros-icon.svg Kan tilsluttes bilens 12V stik

Detaljeret gennemgang

Her har vi endnu en køleboks, der både kan holde din mad og drikkevarer køligt og varmt. Den er fra ECOcool, der leverer effektiv og optimal opbevaring af mad og drikkevarer. Denne køleboks er både praktisk og multifunktionel, hvilket gør den ideel til din camping eller picnic tur.

Derfor skal du vælge Outwell ECOcool Lite Dark Blue 24L køleboks

Denne køleboks er perfekt for dig, der tager på camping ferie eller på længere ture i bil. Køleboksen kan rumme hele 24 l og så kan den både holde din mad og drikkevarer afkølede og varme. Køleboksen kan holde dine lune retter varme og dine kolde mad -og drikkevarer kolde under transporten. Derfor er denne køleboks rigtig god til camping og lange køreture.

Køleboksen har en yderside med komprimeret skum, der gør denne køleboks meget let at medbringe, når du er på farten. Indvendigt er køleboksen ruminddelt, så du både kan anvende køle og varme funktionen på samme tid. Derudover kan denne køleboks tilsluttes bilens 12V stik. Der medfølger en 2 meter lang ledning, der gør det let at tilslutte i bilen. Køleboksen kan køle ned til 18 grader under omgivende temperatur og varme op til 50 grader over omgivende temperatur.

produktdetaljer:

 • Volumen: 24.00 l
 • Vægt: 4,5 kg
 • Farve/materiale: mørk blå

Dometic Cool-Ice WCI-22

Køleboks med effektiv isolering

Fordele
 • pros-icon.svg Ektremt effektiv og let
 • pros-icon.svg Kan holde is frossen i op til 10 dage
 • pros-icon.svg Tyk isolering, de holder isen kold

Detaljeret gennemgang

Her er endnu en god køleboks fra Dometic. Denne er både let og enormt effektiv, når det kommer til at holde madvarer og drikkevarer. Den er perfekt uanset om du skal på stranden, på picnic, camping eller noget helt tredje.

Derfor skal du vælge Dometic Cool-Ice WCI-22

Vil du gerne kunne holde dine mad og drikkevarer nedkølede i mange dage? Så er denne lette køleboks et oplagt valg for dig. Den kan holde is frossen i op til 10 dage! Den har en unik labyrinttætning og en tyk skumisolering, der betyder at du får en lille køleboks med en meget høj køleevne -uanset hvor du skal hen.

Du kan bruge den lille Dometic Cool-Ice WCI-22, når du skal på stranden, camping, picnic eller båd/kajak ferie i det fri. Køleboksen er udstyret med rotationsstøbt design i sømløst slagfast uden samlinger, forhindrer effektivt varme i at trænge ind og kulde for at slippe ud af boksen. Den ekstremt effektive isolering gør køleboksen ideel til at holde både drikkevarer, fødevarer, fisk og vildt frisk -både når der benyttes køleelementer og isterninger.

Køleboksen er udstyres med slidstærke integrerede hængsler med stænger af rustfrit stål. Den har derudover stærke nylon låse og fastgørelsesskruer, der også består af rustfrit stål. Desuden har køleboksen integrerede polyetylen fødder.

Dometic Cool-Ice WCI-22 er hygiejnisk og nemt at rengøre for rester af mad og drikkevarer. Den har en skulderrem, der også gør den let at transportere.

produktdetaljer:

 • Volumen: 22.00 l
 • Vægt: 4,2 kg
 • Farve/materiale: grå

Guide

Sådan vælger du den bedste køleboks

I dette afsnit guider vi dig til at vælge den bedste køleboks for dig i denne test. Der er nogle punkter, som er gode at være ekstra opmærksom på, når du vælger en køleboks. Læs om de vigtigste punkter nedenfor.

Kapacitet og rummelighed

Det er vigtigt at være opmærksom på en køleboks kapacitet og rummelighed. Inden du vælger en køleboks er det en god ide, at du gør op med dig selv, hvor meget plads du har behov for og/eller ønsker. Hvis du er enlig og nyder at tage på endagsture i naturen alene, så behøver du nok ikke en volumen på hele 25 liter. Her vil det være mere passende med en volumen på cirka 15 liter eller under. Til gengæld vil 15 liter være perfekt for en stor familie, der gerne vil medbringe en rummelig køleboks på camping, lange køretur eller sportsstævner. God rummelighed giver mulighed for at medbringe flere flasker med drikkevarer og plads til en stor mængde af mad.

Antal timer

Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvor mange timer dine mad og drikkevarer kan holdes opvarmede eller nedkølede. Igen er det et spørgsmål om, hvad dig og/eller din familie har brug for. Det er en god ide, at i tager stillling til køleboksens formål, inden i vælger hvilken en det skal være. Den køleboks, som vi har valgt til bedst i test kan holde mad afkølet i op til hele 36 timer. Detter er enormt praktisk på lange ture og udflugter. Dog er det ikke sikkert, at det er nødvendigt med så mange timer, hvis køleboksens formål er at holde jeres mad og drikkevarer nedkølet en enkelt dag ad gangen.

Køleboks til både varme og kulde?

I dag kan man få kølebokse, der både er egnede til at holde dine mad og drikkevarer kolde og varme. Dette er en rigtig god egenskab på campingture og ferier, hvor der er brug for flere forskellige mad og drikkevarer. Men det er dog ikke alle der har brug for denne funktion. Hvis du søger den perfekte køleboks til de varme sommerdage, så bliver varme funktionen en unødvendig og overflødig funktion. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på køleboksens funktioner samt hvilke behov køleboksen skal dække hos dig.

Tilslutning til bilen

Hvis du skal på en lang køretur, på camping eller måske en bilferie, så vil en køleboks med mulighed for tilslutning til bilen være rigtig god.Tilslutning gør det muligt at holde mad og drikkevarer friske i flere dage ad gangen. Oftest vil der medfølge en lang ledning, så tilslutningen bliver nem og praktisk. På den måde kan du let holde din mad varm, kold eller begge dele på lange udflugter og ture til sports mesterskaber, ferier eller ud i det fri. Uanset hvor i skal køre hen, vil i kunne få frisk mad og drikkevarer, når i har brug for det.

Pris

Priserne på kølebokse og tasker varierer meget, hvilket også er tilfældet i denne test. Det er blandt andet fordi, der er et bredt udvalg af brands med forskellig image mæssig kvalitet. Der er også kølebokse med i testen af meget forskellige funktionelle kvaliteter og egenskaber. Det er klart at du må investere mere i en termoelektrisk og multifunktionel køleboks end i en smart køletaske til dine strandture. Der er stor forskel på teknologien der indgår i produktet og også omkostningerne ved at producere produktet. Du må altså være forberedt på at skulle investere mere i en højteknologisk køleboks og gøre op med dig selv, hvilke behov du søger at dække med en køleboks. Hvis du har behov for en multifunktionel køleboks, så må du forvente at skulle investere mere i produktet.

FAQ

I dette afsnit besvare vi ofte stillede spørgsmål om kølebokse, så du kan danne dig et overblik og vælge den bedste køleboks for dig, helt uden tvivl.

Hvilken køleboks er den bedste?

Vi har udvalgt Stanley Adventure Cooler til bedst i test på baggrund af vores test af kølebokse. Det betyder dog slet ikke, at dette er den bedste for dig. Læs hele vores artikel for at finde den bedste køleboks for dig.

Kan jeg benytte en køleboks på lange ture og ferier?

Det kan du sagtens. Men nogle kølebokse kan være mere praktiske end andre til dette formål. Nogle kølebokse kan holde dine mad og drikkevarer nedkølet i lange tidsperioder. Der er også kølebokse, der kan tilsuttes til bilen.

Skal jeg vælge en rummelig køleboks?

Hvis du gerne vil opbevare store mængder af mad og drikkevarer, så er det rigtig praktisk med en meget rummelig køleboks. Hvis du derimod skal på en mindre udflugt på egen hånd, vil en rummelig køleboks blive unødvendig.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×