TEST: Marshall Høretelefoner – 4 bedste modeller (Maj 2024)

Af Ida BAdge
Ida

Om Ida Ida er 36 år og bor lidt uden for København med sin kæreste og tre børn. Ida er et vaskeægte madøre og elsker at nørde og eksperimentere med...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvilket par Marshall høretelefoner er bedst, og hvad kan de forskellige modeller? Vi har her valgt at teste forskellige Marshall modeller og komme med vores bedste bud på, hvilke høretelefoner der giver dig den bedst musikoplevelse. Ydermere får du et ærligt og neutralt indblik i, hvilke fordele men også ulemper der er ved hver af de forskellige modeller.

Ønsker du også at opgradere din musikoplevelse til det højeste niveau med den bedste lydoplevelse? Så læs med i vores test, hvor vi har testet fire af de bedste høretelefoner fra det ikoniske brand, Marshall.
Vi tester bas, lyd, og meget mere for dig, så du er klar til at rocke med på de mange musikgenrer og musiknumre, der er derude.

Vi sammenligner modellernes fordele og ulemper, hvorefter vi kommer ind omkring en købsguide, som giver dig overblik over de vigtigste ting du bør overveje inden køb.

Marshall Major 4

bedst i test

Fordele
 • pros-icon.svg Indbygget mikrofon til f.eks. opkald.
 • pros-icon.svg Knap og kontrol til lydstyrke, Play/Pause og Svar/Læg på.
 • pros-icon.svg Trådløs – aftageligt kabel.
 • pros-icon.svg Foldbar og nem at have med ud ad døren
 • pros-icon.svg Batterilevetid på 80 timer – batteritid på flere dage.
 • pros-icon.svg Indbygget bluetooth.
 • pros-icon.svg Intuitivt system.

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Marshall Major 4

Med de imponerende 80 timers batterilevetid i Marshall Major får du ikke kun mange dages fornøjelse på kun én opladning, du får også en helt unik musikoplevelse, som du vil elske. Marshall Major on ear hovedtelefonen er en af de bedste on ear hovedtelefoner, der er på markedet. Og med det æstetiske design i sort kunstlæder får du et rigtig flot sæt Marshall Major høretelefoner i rock’n’Roll-stil.

Marshall Major har også indbygget voice assistant, der gør det muligt at lave “handsfree” opkald, og med sine smarte knapper kan du kontrollere lydstyrken og styre musikken uden at tage din telefon frem.

Marshall on ear kan både bruges med og uden kabel, men med den smarte bluetooth funktion kan du parre Marshall Major med enhver enhed, så du aldrig mere behøver at bøvle med krøllede ledninger igen.

Desuden leverer det tætsiddende hovedbånd og de fornyede ørepuder timevis af behagelige lydoplevelser i øregangene.

Marshall Minor III

bedste billige

Fordele
 • pros-icon.svg Indbygget mikrofon til f.eks. opkald.
 • pros-icon.svg Funktioner med Play/Pause og Svar/Læg på.
 • pros-icon.svg Trådløs-funktion og aftageligt kabel.
 • pros-icon.svg Indbygget bluetooth som kan connectes med telefon, tablet, osv.
 • pros-icon.svg Vandafvisende og kan derfor bruges til træning.
 • pros-icon.svg Ikke foldbar, men kan tages med i lommen.
 • pros-icon.svg Intuitivt design som gør det nemt at bruge.

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Marshall Minor III

Med sine dybe basfrekvenser kan Marshall Minor III give dig den længeventede trådløse musikoplevelse, du aldrig glemmer. Musik bliver en helt anden oplevelse med disse Marshall in ear høretelefoner, der forvandler lyden i dine øre til en koncertoplevelse af høj trådløs lydkvalitet. En af de bedste Marshall bluetooth høretelefoner til en god pris.

Derudover har Marshall Minor III et lækkert og ergonomisk design, som gør behageligt at have høretelefonerne i øret i løbet af en hel dag. Og med det smarte bluetooth-design slipper du for bøvlet med et langt, krøllet kabel.

Ydermere så gør de små in ear høretelefoner det nemt at have høretelefonerne med rundt i en jakke, i en lomme, i en taske e.l., når du er på farten.

Til trods for, at Marshall Minor III ikke er indbygget med stemmestyring, så har den stadig indbygget mikrofoner, der gør det muligt at lave håndfri opkald, når du hænderne fyldte.

Marshall Monitor 2 A.N.C

bedste i premium

Fordele
 • pros-icon.svg Indbygget mikrofon.
 • pros-icon.svg Aktiv støjreducering – lukker lyden af larm ude, som giver god lyd i ørene.
 • pros-icon.svg Knap til lydstyrke, Play/Pause og Svar/Læg på.
 • pros-icon.svg Specielt kabel der kan tages af og på med indbygget fjernbetjening.
 • pros-icon.svg Indbygget bluetooth til alle dine enheder.
 • pros-icon.svg Stemmestyring/voice assistant.
 • pros-icon.svg Foldbar og nem at have med på farten i f.eks. en taske eller i en jakkelomme.
 • pros-icon.svg 30-45 timers batterilevetid før hovedtelefonerne løber tør for strøm.
 • pros-icon.svg Intuitivt design – nemt at bruge hovedtelefonerne.

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Marshall Monitor 2 A.N.C.

Med Marshall Monitor 2 A.N.C’s smarte og praktiske design er der indbygget knap til justering af lydstyrken, der gør det nemt at skrue op/ned for musikken uden at tage telefonen frem. Og med sine indbyggede mikrofoner og smarte stemmestyring er der frihed til at foretage sig “handsfree” telefonsamtaler, få læst beskeder op, høre vejrudsigten for de kommende dage og meget mere.

Ydermere har disse hovedtelefoner en god støjreducerende funktion, der lukker alle forstyrrende baggrundslyde ude og gør det nemmere at opleve en forrygende lydkvalitet. Tag hovedtelefonen på og få en hårrejsende god lydoplevelse ind i ørene af guitarer og rock, eller få en kuldegysende fornemmelse ved at lytte til true-crime podcast.

Med Marshall Monitor 2 A.N.C’s lange batteritid kan du gå flere dage uden at skulle oplade hovedtelefonerne. Og med sin pålidelige fjernbetjening/joystick sker al betjening her til musik, mens støjreduceringen styres med en dedikeret knap.

Ligesom med de to foregående høretelefoner, så slipper du ogsǻ for at bøvle med en lang ledning, når du vælger Marshall Monitor 2 A.N.C.

Marshall Motif A.N.C

Bedste In Ear høretelefoner

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Indbygget mikrofon til f.eks. telefonsamtaler.
 • pros-icon.svg Aktiv støjreducering, der lukke lyden af larm ude og giver god lyd.
 • pros-icon.svg Play/Pause og Svar/Læg på trådløst med kontrolknappen.
 • pros-icon.svg Trådløs-funktion.
 • pros-icon.svg Ikke foldbar, men kan tages med i f.eks. tasken eller jakken.
 • pros-icon.svg Vandafvisende og kan derfor klare sved og fugt.
 • pros-icon.svg Indbygget Bluetooth.
 • pros-icon.svg Intuitivt design, der er nemt at bruge.

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Marshall Motif A.N.C.

Tag Marshall Motif A.N.C i ørene og forsvind ind i en verden af lyd i verdensklasse og afspil musik i op til flere timer. Med sin støjreducerende funktion kan du lukke alle uønskede lyde ude og giver den gas til en god omgang rock-n-Roll eller falde hen i en uforstyrret fokus med en podcast.

Med Marshall Motif A.N.C. smarte og behagelige design er høretelefonerne behagelige at have i ørene og falder ikke ud, når du bevæger dig. Når man er færdig, kan høretelefonerne pakkes ned i det lille, smarte etui og gemmes væk i en lomme, i en jakke, e.l. og nemt tages med rundt til alverdens steder.

Med sit vandafvisende design er Marshall Motif A.N.C det oplagte valg til træning og motion, da Motif A.N.C kommer uden ledning, som ikke forstyrrer træningen.

Guide

Sådan vælger du det bedste sæt høretelefoner

Siden 1964 har Marshall været en stor spiller inden for musikverdenen og har lige siden leveret produkter med fantastisk lydkvalitet i æstetiske designs. Marshall har altid haft fokus på at levere glimrende lyd, og det kan du også være sikker på at få, hvad end du vælger høretelefoner fra Marshall, der er in-ear, on-ear eller over-ear.

Men hvilke Marshall høretelefoner skal du vælge, og hvad skal du være opmærksom på i forhold til dine krav?

Høretelefoner og hovedtelefoner fra Marshall kommer i forskellige modeller, der hver især har nogle glimrende egenskaber. I nogle modeller er der +30 timers batteritid, i andre er der stemmestyring, i andre er der støjreducering, osv. Desværre er det ikke alle Marshall headsets, hvori alle disse smarte funktioner er i, og derfor skal man gøre op med sig selv, hvilke funktioner og egenskaber, der er de vigtigste.

Dertil kommer der selvfølgelig nogle overvejelser i forhold til designet og måden, hvorpå høretelefonerne og hovedtelefonerne skal sidde.

Der er mange specifikationer og fordele ved hver høretelefon og hovedtelefon. På den ene side er det en stor fordel at få et headset med en hel del smarte features, men på den anden side kan det også virke overvældende med de mange features samt fordele og gøre det hele svært at vælge. Derfor er der i de følgende afsnit lavet en tjekliste ud fra nogle af de specifikationer, du kan have med, når du indleder jagten efter et nyt headset.

Batteritid

I dag vil mange gerne have bluetooth høretelefoner, og for at det kan lade sig gøre, så giver det sig selv, at et headset skal indeholde et batteri. Dog er batteritiden forskellige fra alle hoved- og høretelefoner. Skal du have fat i et par høretelefoner, der kan holde strøm i løbet af en hel dag og gerne flere dage, så kig efter, om høretelefonerne har mere end 30+ timers batteritid. Som ofte står det under produktbeskrivelsen, hvor lang en batteritid hver høretelefon har, men som ofte er det sådan, at hovedtelefoner har længere batteritid end earpods.

Har hovedtelefonerne indbygget støjreducering, så være opmærksom på, at denne støjreducerende funktion kan forkorte batteritiden.

Støjreducerende funktion

Aktiv støjreducering kan forkorte batteritiden på et sæt høretelefoner, men kan have en fantastisk gavnlig effekt, når man skal fordybe sig i en podcast eller i en fantastisk musikoplevelse. Dog er det ikke alle hoved- og høretelefoner, der har indbygget støjreducering. Dette kan man se, om produktet har dette i produktbeskrivelsen.

For nogle er det et must-have, så man kan lukke lyden af larm ude og lytte til sin musik i frem. For andre er det nok blot at have nogle ørepuder, der går ud over ørene og lukker til. Bruger man meget tid på at rejse i fly, tage offentlig transport, e.l. så kan det være en god ide at overveje et par høretelefoner med aktiv støjreducering.

Vandafvisende

Kan du ikke træne uden at høre musik, eller tager du offentlig transport eller cyklen på arbejde? Så kan det være rart at have et par høretelefoner eller earbuds, der holder til sved og forskelligt vind og vejr. For ikke alle headsets, earbuds eller høretelefoner kan holde til sved og vand i længden. Derfor er det vigtigt at vælge et par, der er vandafvisende, så man ikke skal anskaffe sig et nyt par, fordi høretelefonens bas eller lyd er blevet defekt.

Være dog opmærksom på, til trods for at der står “vandafvisende”, at hovedtelefonerne ikke kan holde til en svømmetur eller blive lagt ned i en spand vand.

Foldbar eller nem at have med?

En vigtig del i det at have et Marshall headset er, at det kan tages med rundt. I dag er alle Marshall’s høre- og hovedtelefoner foldbare, og Marshall’s earbuds er så små, at de kan tages med i en lomme. Dog kan det alligevel være en god ide at tjekke i produktbeskrivelsen for en sikkerheds skyld, om hovedtelefonen nu også er foldbar. Ved at have et sæt hovedtelefoner, der kan foldes, bliver det så meget lettere at have et par hovedtelefoner med i tasken, i en kuffert, e.l.

Komfort – hvordan sidder de?

Som du nok har bemærket, så bliver der brugt forskellige ord som “hovedtelefon”, “høretelefon” og “earbud”, og alle modelbeskrivelserne har faktisk noget med designet at gøre, og hvordan høretelefonerne sidder ved ørene. Marshall earbuds sidder for eksempel inde i ørene, mens Marshall hovedtelefoner sidder over og rundt om ørene med ørepuder. Nogle ønsker at have hovedtelefoner med ørepuder, der sidder rundtom ørene, fordi de kan være med til at lukke af for støj og andre lyde, mens andre ønsker eabuds, fordi høretelefonerne er gemt væk og fleksible at have i ørene.

Foretrækker du at have dem inde ørene, bør du kigge efter f.eks. Marshall Motif A.N.C eller Marshall Minor III, men ønsker du derimod hovedtelefoner over ørene, kan du tage et kig på Marshall Monitor 2 A.N.C.

Stemmestyring og Play/Pause-knap

Hvis du er meget high tech-fokuseret og sætter en stor dyd i, at dine Marshall høretelefoner har en masse smarte funktioner, så er det værd at læse med her.

For er du high tech-fokuseret så skal du have fat i et par Marshall høretelefoner, der er udstyret med stemmestyring via Google Assistant. Med Google Assistant kan du pause og starte, som du ønsker, eller få læst en besked op, få at vide hvordan vejret bliver, og meget mere – blot med stemmen. Er du derimod ikke stor tilhænger af for mange funktioner og ikke har de store tekniske færdigheder, så er der selvfølgelig også Marshall høretelefoner med f.eks. en kontrolknap til at styre lydstyrken, start/pause og skifte sang.

FAQ

Hvilke høretelefoner er bedst i test?

De bedste Marshall høretelefoner i test er Marshall Major 4! Her får du en høretelefon, der giver en fantastisk lydoplevelse, som har en lang batterilevetid, og som gør bluetooth-oplevelsen til en ren fornøjelse. Læs resten af artiklen for flere detaljer om de lækre Marshall Major høretelefoner.

Hvor kan man købe Marshall høretelefoner?

Man kan købe Marshall major, Marshall Minor og alle de andre Marshall produkter i detailbutikker og på webshops.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×