Mini køleskab test (2022) | Se de 9 bedste mini køleskabe her (Stor gennemgang)

1
Bomann KB 340 Hvid

Derfor skal du vælge Bomann KB 340 Hvid Mangler du et mini køleskab til sommerhuset, eller de mere kompakte steder i huset, hvor der ikke skal så meget fylde på, så er dette mini køleskab fra Bomann måske noget for dig. Det er bedst i test og mere end bare et almindeligt køleskab. Det kompakte mini køleskab, er perfekt til singler, studerende eller til brug på kontoret. Med de udskiftelige dørhængsler har du yderligere fleksibilitet,…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Bomann KB 340 Hvid
Conrad Elektronik DK
Scandomestic Coca Cola CoolCube
Power
Emerio RE-115712 Lilla, Sort
Av-Cables
Scandomestic SKS 150 W Hvid
Euronics
Liebherr TP1414 Hvid
Power
Liebherr TPesf 1714-22 001 Rustfrit stål
Skousen
Stylideas S0582930 Hvid
Asos
Temptech MB36G Sort
Punkt1
Smeg FAB5ROR5 Orange
KitchenOne.dk

Dette lille, men mægtige apparat er en fast bestanddel, når du er vært for en fest; flytter ind i dit kollegium; rejser landet i en autocamper; eller designer dine drømmes køkken, vuggestue eller udendørs bar. Et mini køleskab er blevet en del af vores hverdag.

Fleksibiliteten ved et mini køleskab er bestemt dens fangst. Afhængigt af hvordan og hvor du planlægger at bruge det, kan du vælge en model, der er fritstående eller indbygget, hvilket betyder, at du kan installere den under en bordplade. Nogle modeller kan sættes op på din bordplade. Og nogle er specielt lavet til opbevaring af drikkevarer. Hvis du håber på at fryse små poser med frugt, småkager eller ispinde, kan du med nogle valg også gøre det med en fryser i køleskabet eller øverste dør. Uanset hvad dine behov er, så er der mange modeller på markedet.

Her er en guide over de bedste mini køleskabe til hver sæson af livet.

Bomann KB 340 Hvid – Bedste mini køleskab

Derfor skal du vælge Bomann KB 340 Hvid

Mangler du et mini køleskab til sommerhuset, eller de mere kompakte steder i huset, hvor der ikke skal så meget fylde på, så er dette mini køleskab fra Bomann måske noget for dig.

Det er bedst i test og mere end bare et almindeligt køleskab. Det kompakte mini køleskab, er perfekt til singler, studerende eller til brug på kontoret. Med de udskiftelige dørhængsler har du yderligere fleksibilitet, når du bruger dit Bomann køleskab.

Den trinløse temperaturstyring gør, at man til enhver tid kan tilpasse køleboksen til personlige behov. De justerbare hylder hjælper med at gøre hele køleboksens volume tilgængelig, og kan stables og samles, som man ønsker det. Det gør det også nemmere at rengøre dit køleskab.

Der er to rum i døren, som kan kan bruge til kolde drikkevarer og snacks. Bomann mini køleskabet beskytter dit husholdningsbudget gennem et årligt energiforbrug der er lavt. Og hjælper samtidig også miljøet da det kommer med et energimærke der spare strøm.

 • Passer perfekt ind med dets størrelse
 • Er multifunktionel
 • Kompakt og solidt minikøleskab
 • Lydniveau fra køleskabet er en smule højt

Scandomestic Coca Cola CoolCube – Bedste Coca Cola køleskab

Derfor skal du vælge Scandomestic Coca Cola CoolCube Rød

Coca cola køleskab er et smart og anderledes mini køleskab, der kommer i et sjovt design. ​​Coca-Cola CoolCube mini køleskab har en kapacitet på 48 liter. Du kan bruge det som ekstra køleskab i kælderen, i sommerhuset, i garagen, på terrassen eller for eksempel på kontoret.

Minibaren indeholder en justerbar hylde, og den er den perfekte størrelse til drinks eller lækkerier. Temperaturen kan justeres mellem 2-10°C. Det er et fritstående mini køleskab med sponsoreret indhold og giver et retro stil i den lille hybel. Materiale af køleskabet er stål og befinder sig i energiklasse A. 

 • Har en perfekt kølekapacitet
 • Fornuftig pris
 • Nye energimærkning
 • Har intet indvendig belysning eller led lys

 

Emerio RE-115712 Lilla, Sort – Bedste bærbar mini køleskab med hank

Derfor skal du vælge Emerio RE-115712 Lilla, Sort

Der kan ikke være alting, men der kan være det vigtigste. Et par kolde sodavand, madvarer og hvad der ellers er brug for i mindre husholdninger. Emerio er et lille kompakt køleskab, der holder stilen med det moderne enkle look. Det kan indeholde 14 liter og har en dba på 35, hvilket er ret lavt.

Mini køleskabet kan sluttes til almindelig stikkontakt eller til cigaretstikket i bilen og er derfor perfekt til bilferien. Skabet har en hylde indvendigt og et bærehåndtag, så det er nemt at transportere. Emerio mini køleskab har en maks. temperatur reduktion på 18-22 grader. Alle kabler og elektronik der kan bruges til køleskabet medfølges, så man ikke skal ud og investere i ekstra ting. 

 • God kvalitet
 • Flot design
 • Alt elektronik følger med til mini køleskabet
 • Larmer en lille bitte smule (dba 35. Til sammenligning ligger en normal samtale på 60 dba)
 • Kan være længe om at køle kolde drikkevarer helt

Scandomestic SKS 150 W Hvid – Bedste minikøleskab til kolde drikkevarer

Derfor skal du vælge Scandomestic SKS 150 W Hvid

Scandomestic er en ung virksomhed, der beskæftiger medarbejdere med lang erfaring inden for husholdningsapparater i alle kategorier, og har finpudset kunsten alle former for køleskab. Scandomestic SKS 150 W er et køleskab i en god og passende  størrelse med en kapacitet på hele 121 liter.

Læs også:  Bedste køleskab med fryser 2022

Køleskabet har højdejusterbare glashylder, en rummelig grøntsagsskuffe og tre dørhylder. Den indvendige belysning er praktisk til at se indersiden af kabinettet, mens temperaturstyring er let at håndtere med den drejelige termostatknap.

Det fritstående køleskab passer bekvemt selv i et lille rum, til singler eller den studerende. Skabet har to justerbare fødder, og døren åbnes til højre. Døren er også en vendbar dør, hvis der er behov for det.

 • Har stor kapacitet og masser af plads
 • Kommer med garanti
 • Har 3 justerbare hylder
 • God pris!

Liebherr TP1414 Hvid – Bedste lille køleskab med fryser

Derfor skal du vælge Liebherr TP1414 Hvid

Ikke alle minikøleskab har hele pakken, men dette lille moderne mini køleskab fra Liebherr kommer med en fryser. Nyd super besparelser i energiforbrug med A plus plus energieffektivitet klassificeret Liebherr TP1414 mini køleskab.

Dette fritstående køleskab i bordhøjde har en samlet nettokapacitet på 122 liter og 2 glashylder, hvoraf 1 er højdejusterbar. Når det kommer til nettokapacitet, vil Liebherr TP1414 køleskabet rumme 107 liter i køleskabet og 15 liter i det lille 4-stjernede fryserum.

Der er selvfølgelig en automatisk afrimningsfunktion, så du ikke skal bekymre dig om is i køleskabet. 

Det slanke dørhåndtag er æstetisk tiltalende og ergonomisk designet til nem åbning. Liebherr TP 1414 Comfort Køleskab sørger for alt helt ned til de fineste detaljer med det medfølgende indvendige LED-lys, CoolPlus-funktion, aftagelig bordplade og vendbar låge, som giver ekstra komfort.

Friske fødevarer kan fryses og opbevares i længere tid i det 4-stjernede fryserum. Temperaturer på -18 °C og lavere sikrer, at maden opbevares med alle vitaminer og mineraler bevaret. Gennemsigtige grøntsagspande giver masser af plads til organiseret opbevaring af frugt og grønt. Derudover er de nemme at rengøre, så der hele tiden er plads til friske nye grøntsager.

 • Har fryser
 • Kan have op til 127 L
 • Coolplus-Funktion
 • Det larmer meget

Liebherr TPesf 1714-22 001 Rustfrit stål – Bedste i rustfrit stål

Derfor skal du vælge Liebherr TPesf 1714-22 001 Rustfrit stål

Sølv modellen fra Liebherr passer godt ind i rummet og efterlader et smagfuldt indtryk. Den indbyggede enhed, som kan bygges under bordpladen, er en ideel løsning på problemer i tilfælde af pladsmangel.

Det er hurtigt og nemt integreres under enhver bordplade og tilpasser sig dermed dit eksisterende køkken.

Køleskabet har i alt to hylder, hvoraf den ene kan justeres som du ønsker. Temperaturen i både køle- og fryseafdelingen er justerbar. For at undgå tilisning i køleafdelingen over længere tid, er der installeret et automatisk afrimningssystem, som sparer dig for manuel afrimning.

De to temperaturzoner muliggør variation i opbevaringen af ​​fødevarer. Derudover kan fryserummet rumme yderligere 18 liter. Drikkevarer finder deres plads i den integrerede flaskeholder. Om dagen eller om natten: den indvendige belysning sikrer altid, at du nemt kan finde din yndlingssnack.

 • Har et lille 18 liters fryserum til opbevaring
 • Har en god køle kvalitet
 • Holder længere takket være byggekvaliteten i mellemklassen
 • Med et støjniveau på 39 decibel er den mindre støjsvag end de fleste bordmodeller

Stylideas S0582930 Hvid – Bedste til hudpleje- og skønhedsartikler

Derfor skal du vælge Stylideas S0582930 Hvid

Mini Køleskabet Stylideas er, hvad du har brug for, for at maksimere skønheden i det lille hjem. Det er et af de mindre køleskabe, som indeholder mange funktioner. Det her flotte mini køleskab appellere til det unge look, og forhøjer standarden. Stylideas er designet til at nedkøle dine hudpleje- og skønhedsartikler, som for eksempel øjencremer, masker og endda neglelakker. Det er blevet skabt for at opnå en forfriskende, kølende fornemmelse og forlænge holdbarheden af ens dyre skønhedsprodukter.

Køleskabets indre er designet i hvidt med en flot og fængende rosa guld og køler indholdet op til 20 °C under stuetemperatur, men aldrig under 2 °C. Det betyder at dine skønhedsprodukter ikke vil fryse eller ødelægge formlerne. Plug-in-boksen har indbygget støjreduktion og tilbyder endda varmeindstillinger til f.eks. håndvarmere Udstyret med en aftagelig hylde og en dørlomme til at holde tingene organiseret.

 • Opbevaring af skønhedsprodukter
 • Indstillinger for afkøling og opvarmning
 • Indbygget støjreduktion
 • Virker i både Storbritannien og EU
 • Automatisk afrimning
 • Har kun en kapacitet på 4L

Temptech MB36G Sort – Bedste støjsvage mini køleskab

Derfor skal du vælge Temptech MB36G Sort

Hold mad og drikke køligt med en praktisk og støjsvag minibar, der kan placeres hvor som helst. Minibar er med glaslåge og et praktisk og kompakt design, der gør det nemt at holde din mad og drikkevarer kølige. Ideel som ekstra køleskab derhjemme eller på arbejdet.

Det kompakte design gør det meget nemt at placere og flytte rundt. Minibaren er ekstremt støjsvag, takket være termoelektrisk køling og støjsvage ventilatorer. Minibarens temperatur kan indstilles mellem 5°C og 12°C. Døren kan også vendes for at åbne den anden vej, hvis det er nødvendigt.

Takket være den gennemsigtige dør kan du let se køleskabets indhold uden at åbne døren. Køleskabet oplyses af energieffektivt LED-lys og låsen giver dig mulighed for at låse dine drinks inde, hvis du ønsker det. Du kan også justere mini-køleskabets hylde samt vende døren til den modsatte side.

Smeg FAB5ROR5 Orange – Bedste retro stil mini køleskab

Derfor skal du vælge SMEG ORANGE

Det, der gør Smegs FAB-serie så spændende, er dens kombination af ny teknologi og nostalgiske designlinjer. FAB5 minikøleskab er den seneste fortolkning af denne filosofi. Det er den fedeste lille drink- og snackbar, der findes.

Den fungerer lydløst, hvis du ønsker at installere i en hotelsuite, et kontor, til kunder eller et soveværelse, kan FAB5 gå overalt takket være dens størrelse, stil og farve muligheder. Køleskabets funktioner omfatter en justerbar termostat, to justerbare hylder, der kan udskiftes i 5 højder, en flaskeholder og snacks rum i døren, en isterningbakke, indvendig LED-belysning, lette at rengøre overflader, en højre eller venstre håndhængslet dør med krom håndtag og en indvendig kapacitet på 40L netto. Alt hvad man skal bruge i et mini køleskab. 

 • Kommer med Coolplus-funktion
 • Kan fås i flere farver
 • Er støjsvagt

Hvad er et mini køleskab?

Et minikøleskab holder mad og drikkevarer kolde, mens det kun fylder en brøkdel af et traditionelt køleskab. Mange mennesker er afhængige af disse kompakte hårde hvidevarer til supplerende opbevaring, uanset om det er til drikkevarer i en færdig kælder eller til let fordærveligt foder til kæledyr i garagen.

Mini køleskabe koster mindre og bruger mindre energi end enheder i fuld størrelse, så de er en fantastisk måde at spare penge på i det lange løb. Brug denne guide til at få oplysninger om, hvordan du vælger et af disse små vidundere, og for at se, hvorfor følgende valg er blandt de bedste minikøleskab modeller på markedet.

Hvad skal du overveje, når du vælger det bedste minikøleskab

Afvej en række forskellige faktorer, mens du køber det bedste mini køleskab: indvendig og udvendig størrelse, lagerkapacitet, organisation, antal døre, energiforbrug og tilbehør. Det er også nødvendigt at overveje størrelsen, kapaciteten og bærbarheden af ​​de bedste minikøleskabe for at finde det rigtige produkt til dit hjem.

Da der er flere typer mini køleskabe, er det kun naturligt at forvente, at de kommer i forskellige størrelser og kapaciteter, så det er vigtigt at identificere forhandler og behov inden du skaffer dig et mini køleskab.

Hvilke typer af mini køleskabe findes der?

Mens alle mini køleskabe vil forhindre letfordærvelig mad fra at blive fordærvet, giver deres forskellige størrelser og design dig mulighed for at vælge en model, der passer bedst til dine behov og livsstil.

Bordplade

Disse diminutive kasser indeholder typisk kun et kølerum, men nogle undtagelser inkluderer en lille fryser. De er bærbare og designet til at rumme nok drikkevarer og mad til en eller to personer. Mini køleskabe på bordpladen kommer i forskellige stilarter, nogle designet med et retro-look, der ligner et vintage køleskab.

Hvis du vil have et minikøleskab til et arbejds kabine, soveværelse eller kollegieværelse, så overvej den bærbarhed og bekvemmelighed, som en af ​​disse enheder tilbyder. Et køleskab med bordplade har normalt en enkelt køletemperatur og enten en tænd-sluk-knap eller slet ingen kontakt, der begynder at køle af, så snart det er tilsluttet.

Fritstående

Med mere plads end et bord køleskab, men ikke nok plads til at kvalificere sig som en standardmodel, er fritstående mini køleskabe ofte valget til pauserum og sovesale. Nogle har små fryserum, og de fleste har justerbare temperaturvælger. Selvom de kan være korte nok til at passe under en disk, er fritstående mini køleskabe ikke designet til permanent installation som et indbygget køleskab.

Brug disse praktiske køleskabe til at køle fulde vinflasker eller til at pakke drikkevarer og snacks, som du kan nyde på egen hånd eller dele med selskabet.

Indbygget/underbord

Selvom de fleste mini køleskabe er fritstående på et gulv, bord eller bordplade, installeres under-disk-modeller normalt i et færdigt køkken. De topper typisk omkring 30 til 35 tommer høje for at passe under en bordplade. Bredde spænder fra en smal 6 tommer op til omkring 36 tommer, afhængigt af tilgængelig plads.

Denne type mini køleskab kommer med et komplet udvalg af temperaturkontrol funktioner og kan sammenlignes i kvalitet med indbyggede køleskabe i fuld størrelse. De er ikke budget apparater, de koster ofte mere end et standard køleskab, og betragtes ikke som bærbare og kræver derfor muligvis professionel installation for at passe ind i kabinettet.

Transportabel

Selvom det kan virke som en selvfølge, at et minikøleskab er bærbart af natur, ville de fleste blive overrasket over den store vægt af et af disse apparater. Af denne grund kan du få et kompakt mini køleskab, der er specielt lavet til bærbarhed.

Bærbare mini køleskabe har typisk flytbare glashylder og en justerbar termostat, ligesom mange mini køleskabe, men de mangler plads til en skuffe eller fryser. Nogle produkter har indbyggede håndtag eller lås hjul i bunden af ​​køleskabet, så det er nemmere at flytte, selvom der også er enheder, der har en vendbar dør, så brugerne kan vælge det bedste sted til mini køleskabet, uanset retningen døren åbnes. De er ofte et mindre køleskab, da vægten skal reduceres.

Læs også:  Kummefryser test (2022) → Læs om de 5 bedste kummefrysere

Strøm og energiforbrug

Minikøleskabe er typisk afhængige af to grundlæggende kølesystemer: kompressordrevne eller termoelektriske. Køleskabe med kompressor drevne kølesystemer (det samme system, der bruges af køleskabe i almindelig størrelse) opretholder nøjagtige temperaturer bedre end termoelektriske enheder.

Der findes solcelledrevne køleskabe, men disse er sjældne, og de fleste er dyre indbyggede enheder. Generelt bruger mini køleskabe mindre energi end deres modstykker i fuld størrelse. En Energy Star-certificeret enhed vil forbruge den mindst mulige mængde elektricitet. De fleste mini køleskabe kører på standard 120 volt A/C elektrisk strøm.

Nogle, der er designet til brug i biler, varevogne eller autocampere, kommer med en D/C-adapter, så enheden kan løbe fra køretøjets batteristrøm.

Fryser komponent

Hvis du har brug for en fuldt funktionel fryser, er det bedst at holde sig til et standard køleskab eller købe en selvstændig mulighed. Endørs mini køleskabe kan have en lille fryseboks i hovedrummet, men de fleste kan ikke opretholde nøjagtige frysetemperaturer (især når de drives af termoelektriske systemer), fordi de mangler termostater.

Derudover er de fleste frysere i 1-dørs køleskabe for små til at være til meget praktisk brug. To-dørs mini køleskabe, som har en separat fryser, holder frosne fødevarer koldere. Disse to-dørs modeller har typisk en termostat monteret i interiøret, så de bevarer en bedre temperaturkontrol end enkelt dørs modeller. Husk, at mini køleskabe normalt ikke inkluderer en isdispenser.

Ekstra funktioner at være opmærksom på

Specialdør

En speciallåge kan gøre dit minikøleskab mere tilgængeligt og fleksibelt at installere og kommer i en af ​​to former. For det første kan døren være vendbar, hvilket betyder, at du kan få adgang til dit køleskab ved at åbne døren til venstre eller højre.

Denne type dør kræver normalt, at du skifter hængslerne ved at fastgøre dem med skruer, som allerede har udpegede huller, og er mest velegnet til dem, der installerer et køleskab på et stramt sted. For det andet kan dit køleskab have en ekstra låge øverst. Denne låge giver dig adgang til et separat fryserum og er mest velegnet til dem, der ønsker at opbevare masser af frossen mad.

Indvendigt lys

Et indvendigt lys giver dig mulighed for at se, hvad der er i dit minikøleskab, ved at oplyse hylderne. Det er ikke en absolut nødvendighed, men er bestemt praktisk, hvis du rækker ud efter en snack eller en drink om natten. Et indvendigt lys kan placeres i toppen af ​​en enhed nær temperaturkontrollerne eller bagpå. Den kan inkludere en LED-strimmel eller en enkelt pære og er mest effektiv, når genstande ikke blokerer den.

Strømkilde og brugssted

Det gode ved mini køleskabe er, at de kan passe alle steder. Nogle mennesker køber dem med separate frysere til deres semi-lastbil eller RV og almindelig udendørs brug. Selv hvis du planlægger at bruge en almindelig strømkilde, der giver den nødvendige spænding, er det bedre at kontrollere, om strømkilden kan levere den nødvendige strøm i AMP’er til mini køleskabet.

Garage-klar design

Hvis du håber at installere dit mini køleskab i en garage i stedet for en færdig kælder, køkken eller kollegieværelse, skal du vælge et med et garage-klar design. Et garage klar køleskab kan installeres i omgivelser med fleksible ydre temperaturer og vil stadig fungere korrekt.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at kompressoren eller køle anordningen giver ud, og din mad bliver fordærvet. Ikke alle køleskabe er garage klar, så det er vigtigt at kigge efter denne type design, når du handler.

Kreative måder at bruge sit ekstra køleskab

Makeup & hudpleje produkter

Opbevaring af produkter på dit badeværelse kan resultere i, at selve produktet bliver påvirket af varmen og dampen fra det varme brusebad. Vælg et minikøleskab der ikke koster mange penge, med temperaturkontrol til at opbevare dine yndlings skønhedsprodukter, så du ikke behøver at tage værdifuld ejendom i dit køleskab i fuld størrelse. Øjenprodukter, såsom masker eller cremer, vil føles forfriskende og kølende, når de påføres, som en luksuriøs spa-behandling fra dit eget hjem.

Allergier

Forebyg uønsket krydskontaminering med fødevarer, du elsker, er allergiske over for ved at have et minikøleskab til specifikke fødevarer som mælk eller jordnøddesmør. Dette vil holde madvarer helt adskilt og reducere ekstra bekymring for dine kære. Når køleskabet holdes adskilt fra mini køleskabet, hjælper det baktierier at blive hvor de skal.

Bar mini køleskab

Skab den ultimative hjemmebar-opsætning. Uanset om du er en ølkender eller bare elsker at underholde, så tilføj et minikøleskab med stilfulde glashylder til at opbevare dine must-have bare ingredienser. Placer den et sted så du har ekstra køleplads, hvor du ofte hænger ud, så du kan få en øl eller fylde dit vinglas uden at skulle forlade samtalen.

Rengøre dit køleskab

Hylder i køleskabe findes generelt i et par typer. De er glatte hylder og kablede hylder. Førstnævnte er nem at rengøre, mens sidstnævnte er hård. Materialet udenfor har også betydning, når man overvejer et passende køleskab. I tilfælde af at du ikke kan modstå pletter, er det bedre at undgå rustfrit stål. I stedet bør du gå efter en enhed med en snavs fri udtryk eller hvidt ydre.