Skægtrimmer test (2022) → Din guide til at vælge en skægtrimmer

De 9 udvalgte modeller

Den bedste skægtrimmer

Philips Skægtrimmer BT7500/15 BeardTrimmer Series 7000

Det vi kan lide:

 • plus-circle.svg Indbygget sugefunktion opfanger 90% af hårstråene for minimal rengøring
 • plus-circle.svg Fungerer med eller uden ledning for høj brugervenlighed
 • plus-circle.svg Selvslibende skær for nem vedligeholdelse
Bedste til prisen

Philips Skægtrimmer OneBlade QP6520/30

Det vi kan lide:

 • plus-circle.svg Wet&Dry funktion til trimning foran spejlet eller inde i badet
 • plus-circle.svg Udstyret med anti-skrid greb for brugervenlighed og komfort ved Wet trimning
 • plus-circle.svg LED skærm med batteriindikator i procent

OBH ATTRAXION AIR FORCE Skægtrimmer

Det vi kan lide:

 • plus-circle.svg Vakuum håropsamler for minimal rengøring
 • plus-circle.svg Digitalt display – resterende brugstid, status for batteriopladning og fuldt opladet batteri
 • plus-circle.svg Selvslibende skær belagt med titanium for holdbarhed og nem vedligeholdelse
 • plus-circle.svg Turbofunktion til kraftig hårvækst

Artikel af Amanda Lee Edelstein

I denne skægtrimmer test er Philips BT7500/15 BeardTrimmer Serie 7000 skægtrimmer kåret som testvinder. Det er den på baggrund af dens mange funktioner, der er til gavn i både hverdag og på tur, og den vil kunne glæde enhver og kan købes til en fornuftig pris. Den er dog efterfulgt af en række andre af de bedste skægtrimmere på markedet, som måske passer bedre til dig.

Står du og mangler en ny skægtrimmer, så gennemgås 10 af de bedste skægtrimmere på markedet i denne skægtrimmer test. De har alle nogle funktioner, der er ens samt en række forskellige funktioner, der gør netop de modeller til nogle gode valg. Læs med i testen, få viden om de forskellige skægtrimmere og bliv guidet til at vælge den helt rigtige, der passer til dig i forhold til pris, funktioner og kvalitet.

Det mener vores produkteksperter

Ønsker du en skægtrimmer, der kan gøre din hverdag og dine rejser lettere? Med denne Philips BT7500/15 BeardTrimmer Series 7000 skægtrimmer har du en funktionel og yderst effektiv maskine, der klarer rengøringen for dig. Den kan bruges hvor som helst og når som helst. Har du glemt at oplade den, sætter du den bare til at lade, mens du trimmer skægget.

Derfor skal du vælge en Philips Skægtrimmer BT7500/15 BeardTrimmer Series 7000

Mange mænd trimmer skægget ofte og bruger efterfølgende tid og energi på at fjerne de mange hårstrå, der forvilder sig ned i og rundt på badeværelsesvasken. Det kan være træls for den, der trimmer skægget og skal rydde op og for resten af husstanden, der ofte vil finde hår forskellige steder, fordi de nemt forvilder sig rundt i rummet. Det har Philips Series 7000 BT7500 skægtrimmer løsningen på. Modellen har nemlig en indbygget sugefunktion netop til at opfange de afskårne hårstrå. Hele 90% af hårstråene opfanges i skægtrimmerens sugekammer, så du slipper for rengøring af badeværelset hver gang, du har trimmet skægget.

Udover at den indbyggede sugefunktion i Philips BT7500 skægtrimmeren sørger for minimal rengøring, så gør den det også muligt med skægtrimning, hvor end du ønsker. Det kan gøres i resten af huset, hvis badeværelset er optaget, og du kan snildt have maskinen med på ophold og rejser eller i fitnesscentret, da du med denne skægtrimmer ikke vil være nødt til at gøre rent efter trimningen. Denne skægtrimmer fra Philips fungerer desuden både med eller uden ledning, så hvis du glemmer at oplade maskinen, kan du nemt stadig trimme skægget ved bare at forbinde maskinen med laderen til en stikkontakt.

Philips BT7500/15 Series 7000 er en skægtrimmer, der er nem at rengøre og vedligeholde. Trimmerhovedet kan skylles med vand efter brug, så du er sikret at få fjernet alle hårene, der sidder i skærene. Sugekammeret er transparent, så du let kan se, når det skal tømmes. Skægtrimmeren er udstyret med selvslibende skær. Med alle disse funktioner og egenskaber får du en næsten vedligeholdelsesfri maskine, du kan bruge hvor og når du ønsker.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 75 minutter
 • Opladningstid: 1 time
 • Længdeindstillinger: 20
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Indbygget sugefunktion opfanger 90% af hårstråene for minimal rengøring
 • plus-circle.svg Fungerer med eller uden ledning for høj brugervenlighed
 • plus-circle.svg Selvslibende skær for nem vedligeholdelse

En professionel skægtrimmer

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

Det mener vores produkteksperter

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer er en skægtrimmer, er til dig, der ønsker en maskine, der kan give dig et professionelt resultat hver gang. Den har et ergonomisk og let design, der øger brugervenligheden og giver dig komfort ved brug af skægtrimmeren. Det er en model i høj kvalitet, der kan bruges til mere end bare skæg.

Derfor skal du vælge en Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

Ved at investere i en skægtrimmer Professional Contura HS 61 Trimmer fra Wella får du en maskine i høj kvalitet, der er lavet til professionel brug. Der er derfor rig mulighed for at få et professionelt resultat, når du benytter dig af denne skægtrimmer fra Wella. Professional Contura HS 61 er udstyret med en effektiv, men stille motor, der kun brummer med 60 dB, som er det lydniveau, en normal samtale vil ligge på. Den vil derfor ikke være generende for andre husstanden, selvom den bliver brugt meget, eller tidligt eller sent på døgnet.

Professional Contura HS 61 fra Wella er en skægtrimmer, der kan bruges til mere end bare en skægtrimning. Med denne model kan du nemt klare barberingen i nakken, og den er velegnet til at style og lave detaljer i håret og trimme bakkenbarterne. Endvidere kan den nemt bruges på kroppen blandt andet under armene og på benene. Uden afstandskam kan den trimme helt ned til 0,1 mm og med kan du trimme fra 3-6 mm.

En Wella Professional Contura skægtrimmer er lavet i et ergonomisk og let design, der skal øge brugervenligheden for dig og give en trimning med høj komfort, hvor maskinen ikke vejer, når man arbejder med den. Den har en vægt på kun 110 g og med den vægt er den også nem at tage med på farten, da den hverken vil fylde eller veje i tasken eller kufferten.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid:
 • Opladningstid:
 • Længdeindstillinger: 5
 • Medfølgende tilbehør: Ladestation, rensebørste, olieflaske, instruktionsmanual, 1 x afstandskam
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Udstyret med stille motor på 60 dB som næsten ikke brummer
 • plus-circle.svg Fungerer til skægtrimning, barbering i nakken, detaljer i håret, under arme og ben
 • plus-circle.svg Ergonomisk, let design for høj brugervenlighed og komfort ved brug

Den bedste multifunktionelle skægtrimmer

BRAUN BT7020 Skægtrimmer

Det mener vores produkteksperter

Har du brug for en skægtrimmer, der kan lidt af hvert? Så kan dette multifunktionelle skægtrimmer kit være det helt ideelle valg for dig. Der er hele 39 længdeindstillinger, som passer til både kort og langt hår. Dertil kan du nemt glatbarbere med den medfølgende Gillette Fusion5 ProGlide skraber. Med denne model kan du altid sikre dig præcision.

Derfor skal du vælge en Braun BT7020 Skægtrimmer

Med Braun BT7020 skægtrimmeren medfølger der både afstandskamme og en skraber, der gør denne model multifunktionel. Den kan nemlig nemt bruges til at trimme skægget, men den kan også bruges til brystkassen, og skraberen kan bruges til glatbarbering i ansigtet eller andre steder på kroppen. Med denne model kan du derfor let få slået to fluer med ét smæk.

Skægtrimmeren BT7020 fra Braun er en model, der med sit Li-Ion batteri giver dig en lang arbejdstid på 100 minutter. Har du glemt at lade modellen op kan den dertil bruges med ledning, eller du kan lynoplade skægtrimmeren med Quick-Charge funktionen på bare 5 minutter. På bare 60 minutter kan maskinen lades fuldt op. Dette giver fleksibilitet og sikrer dig, at du aldrig kommer ud for ikke at kunne bruge din skægtrimmer på grund af manglende strøm.

Denne model fra Braun er nem at indstille på det drejelige hjul, der sidder let tilgængeligt under trimmerhovedet. Der er hele 39 længdeindstillinger at vælge imellem sammen med de to medfølgende afstandskamme. Skægtrimmeren kan anvendes til langt hår, da den med de længste længdeindstillinger kan trimme selv et stort fuldskæg.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 100 minutter
 • Opladningstid: 1 time
 • Længdeindstillinger: 39
 • Medfølgende tilbehør: Rensebørste, opbevaringspose, brugervejledning, Gillette Fusion5 ProGlide-skraber, detaljetrimmer, minishaver, 2 x afstandskamme
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Multifunktionel skægtrimmer m. skraber til glatbarberingfor for høj brugervenlighed
 • plus-circle.svg Lang arbejdstid på 100 minutter og 5 minutters Quick-Charge
 • plus-circle.svg Udstyret med …hjul for nem længdeindstilling

Det mener vores produkteksperter

Vil du gerne investere lidt penge i en lækker skægtrimmer med teknologi, der viser den præcise længde og den præcise batteritid, der er tilbage, så er denne E879E i-Stubble skægtrimmer fra BaByliss det helt rette valg for dig. Den er udstyret med en LED skærm, og kan give dig et flot, professionelt resultat ved brug.

Derfor skal du vælge en BaByliss E879E i-Stubble Skægtrimmer

Ønsker du en skægtrimmer, der kan lige dét ekstra udover at kunne trimme dit skæg? Denne BaByliss E879E i-Stubble skægtrimmer er en model, der kan lidt mere end bare skægtrimning. Den er udstyret med en LED skærm, der gør det endnu nemmere at tjekke og være sikker på, at det er den rette længde man har valgt. Den viser nemlig tydeligt på skærmen, hvilken længdeindstilling man har valgt, og dertil kan du let følge med i, hvor meget batteri der er tilbage, da batteriindikatoren viser netop dette i minutter på LED skærmen.

BaByliss E879E i-Stubble skægtrimmer giver dig hele 40 minutters arbejdstid på en fuld opladning, hvilket betyder, at du enten kan bruge masser af tid med maskinen i hånden, eller du kan undlade at oplade den efter hver brug, hvis du kun trimmer skægget hver gang. Du kan indstille din BaByliss i-Stubble skægtrimmer til hele 24 længdeindstillinger, så du kan få præcis det look, du ønsker.

For at opnå den mest optimale komfort for dig ved anvendelse af denne model, er E879 i-Stubble skægtrimmeren fra BaByliss udstyret med et mobilt afrundet trimmerhoved, der gør brugen af maskinen behagelig og brugervenlig. Vedligeholde af denne model fra BaByliss er også nem, da skæret nemt kan tages af og skylles, så der ikke sidder små hår og ødelægger maskinen på længere sigt.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 40 minutter
 • Opladningstid:
 • Længdeindstillinger: 24
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg LED skærm viser den valgte længdeindstilling med afstand
 • plus-circle.svg Batteriindikator i minutter
 • plus-circle.svg Mobilt afrundet trimmerhoved for komfort under barbering

Det mener vores produkteksperter

Denne budgetvenlige skægtrimmer MB4045 fra Remington er det perfekte valg for dig, der ønsker en maskine i høj kvalitet til en overkommelig pris, der giver luft i budgettet. Gode, funktionelle skægtrimmer behøver ikke nødvendigvis at koste alverden, og det er dette MB4045 Beard Kit fra Remington beviset på.

Derfor skal du vælge et Remington Skægtrimmer MB4045 Beard Kit

Vil du helst være fri for at skulle slå sparegrisen itu for at investere i en ny skægtrimmer, så kan du med fordel kigge nærmere på denne MB4045 model fra Remington. Det er nemlig en funktionel, men budgetvenlig skægtrimmer, der er fremstillet i god kvalitet til prisen. Den er næsten vedligeholdelsesfri, da modellen er udstyret med selvslibende skær, og dertil kan den let og enkelt rengøres ved at skylle trimmerhovedet under vand.

Det bliver heller ikke et problem at trimme i den ønskede længde med dette MB4045 Beard Kit fra Remington. Der følger nemlig hele 3 afstandskamme og en pop up præcisionstrimmer med. Den ene er en stubbekam, der kan trimme fra 0,5 til 5 mm, minikammen kan indstilles til at trimme mellem fra 1,5 til 18 mm, og den sidste XL kam kan trimme de lange hårstrå fra 20 til 35 mm. Pop up trimmeren kan bruges til detaljeret styling, så du kan få dit ønskede resultat hver gang. Har du meget langt skæg ved fx ved hagen eller nogle hår ved ørerne, der bare skal studses, kan dette gøres med den medfølgende saks i rustfrit stål.

Remington MB4045 Beard Kit skægtrimmer kører på stærke litiumbatterier. Dette betyder, at maskinen har en arbejdstid på helt op til 2 timer, og der tager kun 4 timer for en fuld opladning. Det betyder, at der kan gå lang tid mellem opladningerne, og det tager ikke særlig lang tid, før du igen kan komme i gang med at bruge din Remington skægtrimmer.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 2 timer
 • Opladningstid: 4 timer
 • Længdeindstillinger:
 • Medfølgende tilbehør: 3 x afstandskamme, rensebørste, saks, strømforsyningsadapter
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Udstyret med selvslibende skæreblade
 • plus-circle.svg Medfølgende stubbekam, minikam og XL kam til mange forskellige længder
 • plus-circle.svg Lang arbejdstid på 120 minutter

En god rejseskægtrimmer

Remington MB4110 Skægtrimmer

Det mener vores produkteksperter

Er du på jagt efter en skægtrimmer, der er nem at tage med på farten, en der kan oplades hvor end du befinder dig og en, der vedligeholder sig selv, mens du bruger den? Så er denne Remington MB4110 den helt rette skægtrimmer for dig. Den medfølgende opbevarings- og rejsetaske gør det let at tage maskinen med dig på farten.

Derfor skal du vælge en Remington MB4110 Skægtrimmer

Remington MB4110 skægtrimmer er en god, funktionel maskine til en budgetvenlig pris. Den er velegnet til at medbringe på farten til træningscenter, weekendture eller rejser. Den er nemlig udstyret med en USB oplader funktion, der gør det nemt for dig at oplade maskinen, selv hvis du kun har din bærbare ved hånden. Er du ejer af en Android telefon kan du desuden bruge din telefonoplader til din Remington MB4110 skægtrimmer. Med denne opladerfunktion kan du have din skægtrimmer med overalt, og det bliver aldrig et problem at oplade din trimmer.

Når du bruger din MB4110 skægtrimmer fra Remington, vedligeholdes den samtidig med, at du får trimmet skægget. Den er nemlig udstyret med selvslibende skær, der slibes under brug. Skærene, denne skægtrimmer fra Remington er udstyret med, er belagt med slidstærkt titanium og chrom, som øger skærenes styrke og holdbarhed, så du nyde en skarp trimning, hvor der ikke bliver revet eller hevet i hårstråene.

Med MB4110 skægtrimmeren fra Remington får du 40 minutters arbejdstid inden, maskinen igen skal oplades. Den har udskiftelige skærehoveder og en afstandskam, der kan sørge for præcision og hjælpe dig til at opnå dit ønskede look. Opbevaringstasken, der medfølger, vil både gøre opbevaring let og sikre, at din maskine bliver beskyttet og ikke går i stykker på farten.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 40 minutter
 • Opladningstid:
 • Længdeindstillinger:
 • Medfølgende tilbehør: Opbevaringstaske
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg USB-oplader funktion for nem og hurtig opladning hvor end man er
 • plus-circle.svg Udstyret med selvslibende blade i titanium tilført chrom
 • plus-circle.svg Medfølgende opbevaringstaske

Det mener vores produkteksperter

Ønsker du dig en skægtrimmer, du kan bruge til både tør trimning foran spejlet samt trimning i badet? Så kan du med fordel læse videre og blive klogere på denne Philips OneBlade QP6520/30 skægtrimmer, der er udstyret med Wet&Dry funktion, så du hurtigt og enkelt altid kan klare skægtrimningen.

Derfor skal du vælge en Philips Skægtrimmer OneBlade QP6520/30

Ved køb af denne OneBlade skægtrimmer fra Philips kan du gøre hverdagen lettere og trimningen mere skånsom, da du ikke kun kan foretage din skægtrimning tørt foran spejlet, du kan nemlig uden problemer tage denne QP6520 fra Philips med ind i badet. Har man tendens til sensitiv hud, kan det være en stor fordel med denne funktion, da barbering og trimning på våd hud ofte er mere skånsom.

Når du står i badet og trimmer skægget, behøver du ikke være nervøs for at OneBlade Philips skægtrimmer glider ud af hænderne på dig. Denne model er nemlig udstyret med et anti-skrid greb, der matcher Wet&Dry funktionen perfekt, da det både giver dig sikkerhed og komfort under din skægtrimning, selvom du klarer dine trimninger i badet.

Endvidere er denne Philips OneBlade QP6520/30 skægtrimmer udstyret med en batteriindikator, der kan vise dig, hvor meget batteri, der er tilbage før en opladning bliver nødvendig. Batteriindikatoren vises på en LED skærm, og batteriniveauet vises i 100%. På den måde kan du meget præcist have et indblik i batteriforbruget. Man har 90 minutters arbejdstid og OneBlade QP6530 fra Philips kan oplades på bare 60 minutter.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 90 minutter
 • Opladningstid: 1 time
 • Længdeindstillinger:
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Wet&Dry funktion til trimning foran spejlet eller inde i badet
 • plus-circle.svg Udstyret med anti-skrid greb for brugervenlighed og komfort ved Wet trimning
 • plus-circle.svg LED skærm med batteriindikator i procent

En fleksibel skægtrimmer

BEURER HR6000 Skægtrimmer

Det mener vores produkteksperter

Føler du nogle gange, at andre modeller af skægtrimmere ikke helt kan følge dine ansigtskonturer? Med en Beurer HR6000 skægtrimmer får du en maskine, der er udstyret med et fleksibelt trimmerhovede til netop at imødekomme denne udfordring. Du får mere komfort og mere behagelige trimninger ved køb af denne model fra Beurer.

Derfor skal du vælge en Beurer HR6000 Skægtrimmer

Beurer HR6000 skægtrimmer er udstyret med et solidt, effektivt skær, der kan garantere dig en jævn og stabil skægtrimning hver gang. Du får derfor en funktionel, holdbar maskine, hvis du vælger at investere i netop denne model. Det helt særlige ved denne skægtrimmer fra Beurer er det fleksible trimmerhoved, der har dobbeltsidet barberblad. Dette sikrer nemlig en rigtig god komfort under trimningerne, og den kan følge dine ansigtskonturer helt uden problemer.

Med denne HR6000 skægtrimmer fra Beurer får du en arbejdstid på 60 minutter, og det tager lige så 60 minutter at lade maskinen helt op igen. Har du glemt at oplade eller løber du tør for strøm, imens du trimmer skægget, så behøver du ikke vente på, at maskinen er opladt igen. Den fungerer nemlig både med og uden ledning, så den altid er klar til, når du ønsker at bruge den. Batteriniveauet vises på en LED skærm i procent, så du altid let kan følge med i, hvor meget strøm der præcist er tilbage på din skægtrimmer.

LED displayet kan ikke kun vise dig batteriniveauet på din Beurer HR6000 skægtrimmer. Du kan nemlig også se, om den er i låsefunktion, se opladningstilstanden mens maskinen lader, og dertil har den vedligeholdesesindikator. Det vil vise sig på LED displayet, når det er tid til vedligeholdelse af skægtrimmeren. Din Beurer HR6000 skægtrimmer er vandtæt til brug på våd hud og til rengøring. Du kan hurtigt og let skylle hovedet, så alle de små hår fjernes. Sidder der stadig enkelte genstridige hår fast i skærene, kan du bruge den medfølgende rensebørste til at let at fjerne dem.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 1 time
 • Opladningstid: 1 time
 • Længdeindstillinger: 13
 • Medfølgende tilbehør: Opbevaringstaske, beskyttelseshætte, rensebørste
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Fleksibelt, dobbeltsidet barberblad for komfort
 • plus-circle.svg Fungerer med og uden ledning
 • plus-circle.svg LED display til batteriniveau, låsefunktion, vedligeholdelsesindikator
 • plus-circle.svg Vandtæt til brug på våd hud

Det mener vores produkteksperter

Er du træt af at bruge energi på at gøre rent og skulle fjerne hår alle vegne hver gang, du har trimmet skægget? Denne OBH Attraxion Air Force skægtrimmer er udstyret med vakuumteknologi, der samler hårene op og gør rengøringsrutinen minimal for dig. Du får en kraftfuld og yderst funktionel maskine ved køb af denne model fra OBH.

Derfor skal du vælge en OBH Attraxion Air Force Skægtrimmer

Det kan både være trættende for dig selv, men også for andre i husstanden, når de små hår har fri mulighed for at forvilde sig rundt. Det kan nemlig være helt umuligt at fjerne alle hårene, når man trimmer skægget med en normal skægtrimmer, især hvis man har et lyserer skæg eller en bordplade, vask etc, der gør det svært at se, hvor hårene er hvirvlet hen. Det har OBH fundet en løsning på. Attraxion Air Force skægtrimmer fra OBH er nemlig udstyret med vakuumteknologi og en håropsamler, der klarer rengøringsarbejdet for dig, mens du trimmer skægget. Dette vil gøre hverdagens skægtrimninger lettere og mere overskuelige, og er du på farten, kan du uden tøven hive maskinen frem uden at genere andre med afskårne skægstubbe alle vegne.

Udover at være udstyret med vakuumteknologi har denne Attraxion Air Force skægtrimmer fra OBH også et digitalt display, der kan vise dig din resterende brugstid, mens du trimmer, og dertil viser den mens den oplader, hvor langt den er. Når batteriet er fuldt vises dette lige så på det digitale display. Dette giver dig fuld kontrol over batteri og opladning, hvor du præcist kan følge med i både afladning og genopladning.

OBH Attraxion Air Force skægtrimmer har stærke, selvslibende skær, der er belagt med titanium. Med turbofunktionen kan den derfor nemt tage selv meget kraftig hårvækst. Materialet og selvsliberfunktionen giver lang holdbarhed af skærene, og de forbliver skarpe ved at blive slebet ved brug af maskinen. Det betyder, der er minimal vedligeholdelse og med vakuumteknologien vil din vedligeholdelsesrutine primært gå ud på at tømme opsamleren, når den det er ved at være fyldt.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 45 minutter
 • Opladningstid: 2 timer
 • Længdeindstillinger: 20
 • Medfølgende tilbehør: Olie, rensebørste, kam
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Vakuum håropsamler for minimal rengøring
 • plus-circle.svg Digitalt display – resterende brugstid, status for batteriopladning og fuldt opladet batteri
 • plus-circle.svg Selvslibende skær belagt med titanium for holdbarhed og nem vedligeholdelse
 • plus-circle.svg Turbofunktion til kraftig hårvækst

Sådan vedligeholder du bedst din skægtrimmer

De fleste skægtrimmere på markedet i dag kræver kun mindre vedligeholdelse og nogle kræver næsten ingen. Den vedligeholdelse, der kræves, er dog vigtig at overholde, hvis du ønsker, at din maskine skal holde længe og fortsat være skarp og effektiv i brug. I dette afsnit får du 3 gode råd til, hvordan du vedligeholder din skægtrimmer bedst muligt.

 • Rengør trimmeren efter brug. Fælles for de fleste skægtrimmere er, at de skal rengøres efter hver brug. Nogle skægtrimmere kan nemt skylles, så man får fjernet både døde hudceller og afskårne skægstubbe hurtigt og enkelt, mens andre skal børste rene med en lille medfølgende rensebørste. Nogle enkelte modeller opfanger og suger selv alle hår op, så der næsten ingen rengøring er. Men det er vigtigt at tjekke efter, at der ikke sidder hår i skærene uanset model, så man sikre sig, at hårene ikke får forvildet sig ind i skægtrimmeren.
 • Opbevar den tørt og evt. i medfølgende etui eller taske. Medfølger der en rejsetaske, opbevaringstaske eller anden form for etui anbefaler vi, at du opbevarer din maskine heri. På den måde er du sikker på, den bliver opbevaret et tørt sted, og den vil desuden være beskyttet bedst muligt på den måde. Ellers er det en god idé med en lille æske eller kasse maskinen kan ligge i derhjemme i badeværelsesskabet/-skuffen.
 • Giv skærene olie ved behov. Nogle skær har indimellem behov for vedligeholdelse ved justering eller ved, at man smør dem med olie. Andre skær er selvslibende og har sjældent brug for nogen form for vedligeholdelse. Det kan være en fordel at investere i netop sådan en model, hvis man vil have mindst muligt at vedligeholde.

Sådan er denne skægtrimmer test udført

Denne skægtrimmer test er udført ved at undersøge markedet for forskellige tests af skægtrimmere, hvor testresultater og information om de bedste maskiner her er blevet samlet ét sted. På den måde kan du nemt finde frem til, hvilken skægtrimmer der passer bedst til dig og dine behov. Ved at læse testen igennem, kan du blive guidet til at tage det rette valg på et godt grundlag.

Find det bedste skægtrimmer tilbud

Der findes skægtrimmere i mange varianter og prisklasser på markedet. Nogle i de lavere prisklasser er udmærket, andre er knap så funktionsdygtige, og det samme gælder dem i de højere prisklasser i forhold til prisen. Men som med så mange andre produkter, så går pris, kvalitet og funktioner ofte op i en højere enhed. I denne skægtrimmer test har vi samlet de bedste skægtrimmere på markedet på tværs af prisklasser. Har du øje for en, der er lidt dyrere end det, du havde budgetteret med kan du med fordel holde øje med modellen på nettet, da der ofte er tilbud og gode penge at spare rundt omkring på de forskellige hjemmesider. På den måde kan du nemt finde et rigtig godt skægtrimmer tilbud på lige den model, du ønsker dig at investere i.

FAQ

Hvilken skægtrimmer er bedst i test?

Testvinderen i denne skægtrimmer test er Philips BT7500/15 BeardTrimmer Serie 7000 skægtrimmer. Det er den på baggrund af dens mange funktioner, der er til gavn i både hverdag og på tur, og den vil kunne glæde enhver og kan købes til en fornuftig pris.

Skal en skægtrimmer være dyr for at være god?

En skægtrimmer behøver ikke nødvendigvis at være dyr for at være god. Der findes mange varianter, der har forskellige funktioner, og finder man en skægtrimmer i en lavere prisklasse, der opfylder budget, funktioner og kvalitetsbehov kan den sagtens være den rette for dig.

Hvordan finder jeg den bedste skægtrimmer til mine behov?

Først og fremmest skal du have klargjort de behov, du har i hverdagen i forhold til skægtrimning. På den måde vil du hurtigt finde frem til, hvilke egenskaber og funktioner du ønsker en skægtrimmer skal opfylde. I testen her er der flere muligheder for at finde en, der passer til dine individuelle behov.

Din produktekspert

Amanda Lee Edelstein

Author