Termometer bedst i test

Beurer FT 65

FT 65 multifunktionstermometeret er et vigtigt redskab for alle forældre. Det store, lettilgængelige display viser dig den aktuelle temperatur samt de seneste 10 målinger med tids- og datostempel! Det indeholder også et febermeddelelsessystem, der alarmerer både i akustisk form eller gennem farveændringer på skærmen, så der er ingen fejl om, hvad der er galt oppe i toppen – lad dette hjælpe med at tage sig af din lille, før det bliver for sent....

Tjek prisen
Testvindere: Billigste pris Forhandler

Withings Thermo

589 kr.
Johannes Fog Tjek prisen

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Artikel af Ida Jensen

Et termometer til at måle kropstemperaturen er et must i ethvert hjem, særligt hos børnefamilier. Med et termometer kan du nemt og hurtigt registrere, hvornår du er syg, og hvor høj din temperatur er.

Mens de fleste mennesker tror, at de bare vil bruge deres almindelige gamle glas- eller digitale fra medicinskabet (som faktisk fungerer ret godt), er der kommet ny teknologi, som gør det nemmere at måle temperaturen end nogensinde før: mobilapps, der er designet specielt til at fungere sammen med nye typer af sensorer; stemmegenkendelsessoftware, der er i stand til at aflæse målinger uden at have brug for ekstra input.

I følgende tekst vil vil gennemgå fire af de allerbedste termometre på markedet, så du kan være godt rustet når du skal vælge hvilket termometer, der passer bedst til dig. Vi gennemgår deres unikke egenskaber samt fordele og ulemper.

Det mener vores produkteksperter

FT 65 multifunktionstermometeret er et vigtigt redskab for alle forældre. Det store, lettilgængelige display viser dig den aktuelle temperatur samt de seneste 10 målinger med tids- og datostempel! Det indeholder også et febermeddelelsessystem, der alarmerer både i akustisk form eller gennem farveændringer på skærmen, så der er ingen fejl om, hvad der er galt oppe i toppen – lad dette hjælpe med at tage sig af din lille, før det bliver for sent.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Autosluk
 • plus-circle.svg Kan måle temperaturen flere steder på kroppen
 • plus-circle.svg målingshistorik
 • plus-circle.svg Måler temperaturen på få sekunder

Det mener vores produkteksperter

Braun ThermoScan 3 er et hurtigt og præcist øretermometer, der kan måle den infrarøde varme, der genereres af dit trommehinde, med klinisk dokumenteret nøjagtighed. Det har et LCD-display, der er let at betjene, og hukommelsesfunktion, så du ikke behøver at tage endnu et par briller af eller bære læsebriller, mens du måler temperaturen inde i ørerne! Dette pålidelige instrument er også udstyret med et engangslinsefilter, som sikrer hygiejnisk ekspertise – intet behov for rengøring/desinfektion efter brug.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg behøver ikke desinfektion efter brug
 • plus-circle.svg Nemt at håndtere

Det mener vores produkteksperter

Thermo er et revolutionerende nyt Wi-Fi forbundet termometer, der leverer de hurtigste og mest præcise temperaturer. Med 16 infrarøde sensorer er der ikke behov for kontakt – det kan registrere varme fra tæt på uden at røre dig! Plus med automatiske synkroniseringsmuligheder i sin egen dedikerede app plus mulighed for at spore aflæsninger på din telefon samt indtaste symptomer direkte i den; Thermals har sørget for, at alle forbliver sundere året rundt, end før de overhovedet vidste, hvad der skete (og hvem kan bebrejde dem?).

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg wifi forbundet
 • plus-circle.svg behøver ikke berøring for at måle temperatur
 • plus-circle.svg Behøver ingen rengøring efter brug
 • plus-circle.svg Brugerindstillinger
 • plus-circle.svg Bruger AA-batterier
 • plus-circle.svg Kombineres med en app

Braun No Touch Forehead

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det mener vores produkteksperter

Dette innovative termometer er det første til at tilbyde to forskellige måder at måle temperaturen på.

Derfor skal du vælge Braun No Touch Forehead

Med dette termometer kan du både tage temperaturen ved at holde det direkte op til panden og du kan også måle den ved at holde termometeret 5 cm væk fra panden. Dette giver en fantastisk fleksibilitet idet man ikke behøver at risikere et sovende barn for at tage temperaturen.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Display med lys
 • plus-circle.svg Temperaturhistorik
 • plus-circle.svg Hygiejnisk måling af temperatur

Købsguide

Når du skal ud og investere i et nyt termometer er der nogle overvejelser du bør tage højde for. Vi har samlet de vigtigste i nedenstående købsguide.

Hvor måles temperaturen?

En af de vigtigste overvejelser er, hvor man vil tage temperaturen henne. Der findes modeller der kun virker i øret, på panden eller rektalt. Et rektalt termometer er det mest præcise men også det mest omstændige, særligt hvis man har børn. De fleste termometre der bruges på panden eller i øret har mellem 0,3-0,7 +- variabel i forhold til den eksakte temperatur, så det er ikke en kæmpe margin.

Nogle kan synes det er meget ubehageligt med et rektal eller øretermometer og her er pandetermometeret en rigtig god løsning. Mange modeller behøver slet ikke at være i berøring med huden men kan måle temperaturen på afstand. Dette giver en meget større fleksibilitet.

Display

Ønsker du et stort display med letlæselige tal, farver og lyser, der gør det let at bruge om natten? Eller kan du nøjes med et almindeligt digitalt display. Dette er også en vigtig overvejelse, da der er stor forskel på de enkelte modeller.

Alarmer og temperaturhistorik

Nogle termometre har en indbygget feberalarm som hurtigt aktiveres ved for høj temperatur. Dette kan hjælpe til at afgøre om barnet har feber eller ej. Dertil er der også flere modeller med temperaturhistorik, som gør det lettere at holde øje med temperaturen over tid. Dette er også et godt værktøj, hvis man fx skal ringe til 1813 og de spørger ind til udviklingen. Som forælder til et sygt barn har man nok at holde styr på, så alle hjælpemidler er kærkomne.

FAQ

Hvilket termometer er bedst i test?

Det bedste termometer i test er Beurer FT 65. Modellen kan måle temperaturen flere steder og er både hygiejnisk og funktionelt.

Hvordan tager jeg temperaturen?

Afhængigt af hvilken model du vælger skal du tage temperaturen ved at indføre termometeret i øret, rektalt eller sætte det på panden.

Din produktekspert

Ida Jensen

Administrator