Trampolin Test: Anmeldelse af 7 bedste trampoliner

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

I denne trampolin test kan du blive klogere på, hvilke trampoliner der er investeringen værd, når du gerne vil have en lidt mere funktionel model end dem man kan købe til et par hundrede kroner i et byggemarked / supermarked. De udvalgte modeller er alle pengene værd, men vi vil anbefale dig at se nærmere på vores testvinder: en Berg Favorit 270 inkl. Comfort sikkerhedsnet.

I denne test af trampoliner kan du finde en del forskellige typer. Du finder således både den bedste fitness trampolin, nedgravningstrampolin, store trampolin m.fl. på den nedenstående liste. Du har således alle betingelser for at finde den bedste trampolin til dine behov.

Fordele
 • pros-icon.svg Behagelig hoppe-oplevelser for børn og voksne under 70 kg
 • pros-icon.svg Fremstillet af slidstærkt materiale, hvorfor trampolinen holder i mange år
 • pros-icon.svg Leveres inklusiv et Comfort sikkerhedsnet, der er fæstet til trampolinens ramme
 • pros-icon.svg Sælges til en fordelagtig pris med tanke på, at den leveres med sikkerhedsnet

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne trampolin fra Berg. Den er udviklet med mere fleksible fjedre end andre modeller, der sikrer en mere behagelig oplevelse for børn i alle aldre og størrelser. Som forældre kan du vide dig sikker på, at dine børn ikke kommer til skade, da trampolinen er udviklet med et sikkerhedsnet.

Derfor skal du vælge en Berg Favorit 270 inkl. Comfort sikkerhedsnet

Hvis du leder efter en ideel trampolin til mindre haver, som dine børn vil få maksimal glæde af, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra mærket Berg. Modellen er udstyret med 48 fjedre, der alle er gjort ekstra fleksible. Dette resulterer i, at børn ikke skal bruge helt så mange kræfter på at hoppe, hvilket gør det sjovere at hoppe rundt for børn i alle aldre og størrelser.

Helt generelt er denne trampolin udviklet af høj kvalitet, hvilket gør den yderst slidstærk. Du kan altså få glæde af den i mange år fremover. Du kan også være sikker på, at sikkerheden er i top, da kantbeskyttelsen er 20 mm tyk og dækker rammen. Derudover leveres modellen med Safety Comfort sikkerhedsnet, så der er minimal risiko for uheld, når der hoppes rundt på trampolinen. Sikkerhedsnettet er fintmasket og fæstet på selve rammen for at give mest mulig plads at hoppe rundt på.

Produktdetaljer

 • Højde: 70 cm (250 cm inklusiv net)
 • Størrelse: 270 cm i diameter
 • Maksimal personvægt: 70 kg
 • Antal fjedre: 48 stk
 • Farve: Grå

JumpMaster 365 inkl. sikkerhedsnet

Stor trampolin med net

Fordele
 • pros-icon.svg Stor trampolin, der giver god plads til, at flere hopper samtidig
 • pros-icon.svg Leveres med sikkerhedsnet og stige for at sikre en optimal sikkerhed
 • pros-icon.svg Robust ramme og ben, der bl.a. er modstandsdygtig over for rust
 • pros-icon.svg Høj personvægt, så både børn og voksne kan få glæde af trampolinen

Detaljeret gennemgang

Denne trampolin har en stor diameter, hvorfor den er en god investering for dig, der har en del plads i haven. Modellen leveres med et sikkerhedsnet, hvorfor du kan være sikker på, at ingen kommer til skade, når de hopper rundt på denne trampolin. Der medfølger endda en stige i købet, så man kan komme optimalt op og ned fra trampolinen.

Derfor skal du vælge en JumpMaster 365 inkl. sikkerhedsnet

Uanset om du selv vil hoppe rundt på trampolinen eller lade aktiviteten være op til dine børn, så kan denne model være en oplagt investering, hvis du har en stor have. Modellen er nemlig udviklet med en diameter på 365 cm, hvorfor der er god plads til flere hoppere på én gang. Derudover sikrer 72 fjedre og en maksimal brugervægt på 120 kg for, at både voksne og børn kan hoppe rundt uden problemer.

Trampolinen har et højt sikkerhedsniveau, da den leveres med et sikkerhedsnet i høj kvalitet og en bred kantpolstring, der sikrer, at man ikke rammer fjedrende, når man springer rundt. Skumpolstring sikrer desuden, at ingen kommer i klemme omkring fjedrene. Der medfølger en stige, så alle personer nemt kan komme op og ned fra trampolinen. En anden klar fordel ved denne trampolin er, at du kan få glæde af den i mange år fremover. Rammen er f.eks. fremstillet i galvaniseret stål, hvorfor den er modstandsdygtig over for rust.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 365 cm i diameter
 • Vægt: 94 kg
 • Maksimal personvægt: 120 kg
 • Antal fjedre: 72 stk
 • Farve: Grå eller grøn

Salta Excellent trampolin til nedgravning

En firkantet trampolin med integreret ventilationssystem

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med et integreret ventilationssystem for en bedre oplevelse
 • pros-icon.svg Skal reelt ikke nedgraves, men fylder lige så lidt som en nedgravet trampolin
 • pros-icon.svg Holder både TÜV, CE og EN 71-14 certificering

Detaljeret gennemgang

Denne trampolin fra producenten Salta kaldes for en nedgravet model, men er det i realiteten ikke. I stedet skal du udgrave området under trampolinen og fastgøre kanten med jordankre. Modellen ligner dog en nedgravet trampolin med en rektangulær opbygning, og du vil således ikke føle, at den fylder for meget i haven.

Derfor skal du vælge en Salta Excellent trampolin til nedgravning

Vil du gerne have fingrene i en form for nedgravet trampolin, men orker ikke at stå for al arbejdet med at grave den ned? I så fald er denne model fra Salta en optimal investering for dig. Det særlige ved denne model er nemlig, at den virker som en nedgravet trampolin i udseende og funktionalitet. Den fylder altså minimalt i haven og opretholder en god sikkerhed, da man ikke kan falde ud over en kant. Til gengæld skal selve trampolinen ikke graves ned – i stedet skal der graves ud under den, men dette hul er minimalt for at spare på arbejdsbelastningen.

Du kan roligt stole på, at dine børn og eventuelt voksne vil få en god oplevelse med denne trampolin. Det skyldes, at den er robust i sin opbygning og at puden er forsynet med et integreret ventilationssystem. Dette garanterer, at der er nok luftstrøm under trampolinen. Modellen holder certificering fra både TÜV, CE og EN 71-14 og har en høj maksimalbelastning på 150 kg. Faktisk er produktet testet med en kapacitet på 375 kg, men det anbefales at holde sig under 150 kg.

Produktdetaljer

 • Højde: 25 cm
 • Størrelse: 213 x 305 cm
 • Maksimal personvægt: 150 kg
 • Farve: Sort
Fordele
 • pros-icon.svg Optimal at benytte til tricks og større hop, da den har en stor hoppeflade
 • pros-icon.svg Udstyret med bred kantpude, selvlukkende indgang, net m.m. for høj sikkerhed
 • pros-icon.svg Mulighed for at købe den i flere farver, samt til både nedgravning og på ben

Detaljeret gennemgang

Denne trampolin fra Berg er udviklet i en oval form, hvorfor der er bedre plads på hoppefladen til at udføre gymnastiske tricks. Sikkerheden er dog stadig i top, da modellen har en stor kantpolstring / kantpude og leveres med et sikkerhedsnet. De 96 fjedre er alle fleksible, hvorfor hoppeoplevelsen er i top.

Derfor skal du vælge en Berg Grand Favorit 520 inkl. Comfort sikkerhedsnet

Var du vild med vores testvinder, men vil gerne have en model, der giver større fleksibilitet i forhold til hop, træning e.l.? Så skal du kaste blikket på denne 520 model fra Berg. I mange henseender minder Grand Favorit 520 om vores testvinder, men den har dog en større hoppeflade, da den er udviklet med en oval form frem for en rund variant. Dette giver muligt for at udføre større gymnastiske tricks – eller blot være flere på trampolinen ad gangen. Dette gælder dog kun så længe den maksimale brugervægt på 120 kg overholdes.

Som med flere af de andre trampoliner fra Berg, er denne model udviklet med et højt sikkerhedsniveau. F.eks. har den en kantpolstring med pude på hele 38 cm, der dækker fjedrene, så ingen risikerer at sidde i klemme. Derudover har produktet en selvlukkende indgang og skum omkring stængerne på nettet. Der medfølger også et Comfort sikkerhedsnet i købet. Fjedrene er modstandsdygtige over for rust, da de har en solid zink coating.

Lige netop denne variant kan både bestilles som en variant på ben eller til nedgravning. Du vælger altså selv, hvilken type du helst vil have i haven. Derudover kan den bestilles i farverne grå og grøn alt efter dine præferencer.

Produktdetaljer

 • Højde: 95 cm (275 cm inklusiv net)
 • Størrelse: 520 x 345 cm
 • Maksimal personvægt: 120 kg
 • Antal fjedre: 96 stk
 • Farve: Grå eller grøn

Salta Premium trampolin inkl. sikkerhedsnet

Lille trampolin i høj kvalitet

Fordele
 • pros-icon.svg Fremstillet i høj kvalitet og kan derfor holde til lidt af hvert
 • pros-icon.svg Holder bl.a. certificering fra TÜV, CE og EN 71-14
 • pros-icon.svg Udviklet med et elegant design, der sikrer, at trampolinen ser flot ud i haven

Detaljeret gennemgang

I fremstillingen af denne trampolin for mærket Salta har der især været fokus på kvalitet og holdbarhed. Du kan således stole på, at denne model er en ideel investering, da den vil holde i mange år, uden at gå ned i kvalitet. Modellen er bl.a. certificeret efter krav fra TÜV, CE og EN 71-14.

Derfor skal du vælge en Salta Premium trampolin inkl. sikkerhedsnet

Hvis du gerne vil have en trampolin, der kan holde i mange år og som ser flot ud i haven, vil vi anbefale dig at se nærmere på denne variant fra Salta. Deres Premium Black Edition er af høj kvalitet og udviklet med et eksklusivt look, der i den grad vil få trampolinen til at skille sig ud fra andre modeller. F.eks. er trampolinens ben sortlakeret, så de passer til resten af modellens sorte opbygning.

Modellen har klaret sig godt i diverse tests og holder bl.a. certificering fra både TÜV, CE og EN 71-14. Den maksimale belastning anbefales til 150 kg, men faktisk kan trampolinen klare en vægt på helt op til 375 kg. Ud over at være af en sådan kvalitet, at den kan holde til lidt af hvert, er den dog stadig let og komfortabel at hoppe på. Modellen har en diameter på 366 cm, så den er ikke mini i størrelsen, men er heller ikke en af de største på markedet.

Produktdetaljer

 • Højde: 88 cm (270 cm inklusiv sikkerhedsnet)
 • Størrelse: 366 cm i diameter
 • Maksimal personvægt: 150 kg
 • Antal fjedre: 72 stk
 • Farve: Sort

Berg Elite 380 inkl. Deluxe sikkerhedsnet

Den bedste trampolin til øvelse af akrobatik

Fordele
 • pros-icon.svg Ideel til udvikling af teknik og akrobatik grundet mindre modstand og højere hop
 • pros-icon.svg Lang levetid, da dugen er UV beskyttet, har kantpolstring med speciel coating m.m.
 • pros-icon.svg Ekstra resistent over for rust, bl.a. grundet varmegalvaniserede fjedre

Detaljeret gennemgang

Du skal på ingen måde bekymre dig om denne trampolins kvalitet. Den er i absolut særklasse, hvorfor du kan få glæde af den i mange år. Nogle af de helt store fordele ved denne model er, at den er beskyttet mod UV-skader og udstyret med en AirFlow hoppedug. Denne type dug garanterer mindre modstand og er derfor ideel til udvikling af teknik.

Derfor skal du vælge en Berg Elite 380 inkl. Deluxe sikkerhedsnet

Der er flere gode grunde til at investere i en Elite 380 trampolin fra mærket Berg. Først og fremmest er denne model ideel til udførelse af tricks i form af akrobatik, hvorfor den er oplagt at øve teknik på. Grunden til, at denne trampolin er bedre end andre til dette formål, er, at den er udstyret med en AirFlow hoppedug, der lader op til 50 procent mere luft komme op gennem dugen. Dette skaber mindre modstand og dermed højere hop. Derudover har den fjedre i Twinsprings, der sikrer bedre opspring.

Andre fordele ved denne model tæller, at den har en bred kantpolstring på 40 cm for ekstra sikkerhed og er udstyret med buede stolper dækket af skumplast, som ikke kommer i vejen, mens der hoppes rundt. Sikkerhedsnettet er desuden både holdbart og ekstra sikkert. Det samme gør sig gældende for dugen, der er slidstærk, ekstra polstret og har et UV beskyttelseslag, der modvirker solskader. De varmegalvaniserede fjedre og zink coating gør hele trampolinen mere modstandsdygtig over for rust.

Produktdetaljer

 • Højde: 90 cm (270 cm inklusiv net)
 • Størrelse: 380 cm i diameter
 • Maksimal personvægt: 110 kg
 • Antal fjedre: 112 stk
 • Farve: Grå
Fordele
 • pros-icon.svg Nedgravet trampolin, der ikke fylder alverden og ser pæn ud i haven
 • pros-icon.svg Sælges til en fordelagtig pris med tanke på, at den er nedgravet
 • pros-icon.svg Leveres med funktionelt sikkerhedsnet med dobbeltlynlås

Detaljeret gennemgang

Der findes et hav af forskellige trampoliner på markedet, og hvis du gerne vil have fingrene i en nedgravet model, der ikke fylder helt så meget som andre trampoliner, så skal du investere i denne Comfort Inground model fra mærket Salta. Modellen har en enkel og pæn opbygning, samt garanterer god sikkerhed med et velfungerende sikkerhedsnet.

Derfor skal du vælge en Salta Comfort Edition Inground trampolin inkl. sikkerhedsnet

Hvis du leder efter den bedste trampolin til nedgravning, så skal du se nærmere på denne model fra mærket Salta. Trampolinen er delvist begravet i jorden, hvorfor den har en højde på blot 20 cm, hvis den måles fra jorden. Det medfølgende sikkerhedsnet stikker dog en del op, selvom modellen er gravet ned. I alt har denne trampolin en anbefalet brugervægt på maksimalt 120 kg, men har klaret helt op til 300 kg i diverse tests.

Du er garanteret en optimal hoppeoplevelse, når du benytter dig af denne trampolin. Og du kan roligt stole på dens sikkerhed og funktionalitet, da den overholder de nyeste standarder hos bl.a. TÜV, CE og EN 71-14. Nogle nedgravede trampoliner koster en hel del, men med denne model får du optimal funktionalitet til en budgetvenlig pris. Produktets stålrammer er desuden galvaniseret og dermed ekstra slidstærke, så der kan nydes godt af trampolinen i mange år fremover.

Produktdetaljer

 • Højde: 20 cm (210 cm inklusiv sikkerhedsnet)
 • Størrelse: 396 cm i diameter
 • Maksimal personvægt: 120 kg
 • Antal fjedre: stk
 • Farve: Sort

Guide

Sådan vælger du den bedste trampolin til din have

I de nedenstående afsnit guider vi dig til de forskellige typer af trampoliner, så du kan blive klogere på, hvilken model du skal vælge som din havetrampolin. I den ovenstående test af trampoliner kan du læse om de bedste modeller, men det guider dig ikke nødvendigvis til, hvilken variant du skal investere i. Af den grund kan du herunder læse 7 parametre, som du især skal holde øje med i købet af din nye trampolin for at være sikker på, at du kommer hjem med en god model.

 • Type: Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type trampolin du ønsker, når du er på jagt efter en ny trampolin til haven. Der findes mange forskellige trampoliner på markedet, og derfor skal du gøre dig flere overvejelser, når du skal købe en trampolin. F.eks. kan du vælge både en runde, aflange, ovale, firkantede m.fl. trampoliner. Du kan også vælge modeller i flere størrelser. Og så er der jo også valget, om modellen skal være gravet ned eller stå på ben. Alt i alt er der mange overvejelser at gøre sig, når du vil have en god trampolin
 • Størrelse: Ud over at kigge på modellens udformning og om den er nedgravet eller ej, så skal du også holde et vågent øje med trampolinens størrelse. Nogle modeller har en meget bred hoppeflade, og disse vil altså fylde en del mere end andre. Derudover skal du også indregne kantpuden, eventuelle ben, sikkerhedsnet o.l., når du beregner størrelsen på trampolinen
 • Udseende: Det er måske ikke den vigtigste parametre for alle, men for nogle betyder udseendet på trampolinen en del. Er du typen, der udelukkende køber en trampolin, fordi den også ser pæn ud at have stående i haven, så er dette aspekt vigtigt at holde øje med. Nogle modeller kan du få i flere farver, så du selv får et valg, men de fleste modeller er sorte eller grå. Husk at holde øje med opbygningen af hele trampolinen og ikke blot dens dækken eller kanter
 • Sikkerhed: Sikkerheden betyder alverden, når det kommer til en god trampolin. Vi vil anbefale dig at prioritere en trampolin med sikkerhedsnet, da det vil mindske sandsynligheden for, at nogen vælter ud over trampolinens kant og slår sig. Derudover kan det anbefales at vælge en model med en bred kantpude / -polstring og beskyttelse af fjedrene, da dit barn i så fald ikke vil kunne komme til skade eller i klemme der
 • Holdbarhed: Der er stor forskel på trampoliner og der er derfor langt fra alle modeller, der er lige gode at investere i. Billige trampoliner er ikke nødvendigvis af god kvalitet og derfor vil de højst sandsynligt gå i stykker hurtigere. Så hvis du gerne vil have glæde af din trampolin i mange år, skal du altså investere i en model med stærke fjedre og ramme. Opbygningen skal gerne være så solid som muligt, og så er det et godt valg at prioritere en trampolin med rustafvisende belægning e.l.
 • Vægtkapacitet: Det er altid en god idé at dobbelttjekke den enkelte trampolins vægtgrænse. Denne er nemlig en retningslinje for, hvor mange der kan hoppe rundt på trampolinen ad gangen og om den både kan benyttes af et barn eller en voksen. Nogle trampoliner er udelukkende velegnet til mindre børn, mens andre både kan benyttes af større børn og voksne, da de har en stor vægtkapacitet
 • Prisklasse: Hvis du nægter at gå på kompromis med din nye trampolins funktionalitet, holdbarhed og opbygning, så vil vi ikke anbefale dig at gå efter en af de helt billige trampoliner. Det skyldes, at disse langt fra er af høj kvalitet. Men er budgettet lidt stramt, så kan du naturligvis godt finde en god trampolin, der er bedst til prisen. Bare se på modellerne i den ovenstående test af trampoliner – flere af dem sælges til budgetvenlig priser

Trampolin størrelser og form

Der findes et hav af forskellige trampoliner på markedet. Af den grund kan det godt betale sig at overveje formålet med trampolinen før du investerer i den første og bedste du ser. Skal den f.eks. kun benyttes til at blive hoppet på af børnene engang imellem i løbet af sommeren, så kræver det måske ikke den dyreste model på markedet. Er det derimod planen, at børnene eller du selv skal bruge trampolinen til at øve teknik eller akrobatiske spring, så skal trampolinen gerne have en solid opbygning og lav modstand.

Derudover skal du også overveje, hvad du har plads til i haven. Der er nemlig visse retningslinjer og anbefalinger, når det kommer til opsætningen af en trampolin. F.eks. er det en god idé at sætte trampolinen på græs og gerne med en del græs omkring, da det vil mindske risikoen for voldsomme skader i tilfælde af et uheld. Det kan aldrig anbefales at sætte trampolinen på grus, fliser, op ad en hæk e.l. Har du ikke så meget plads i haven, kan det være, at du skal overveje en firkantet eller nedgravet model frem for en rund trampolin på ben. En firkantet og / eller nedgravet trampolin er nemlig nemmere at placere i en lille have.

Fordele ved nedgravede trampoliner

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en nedgravet trampolin eller en variant, der står på ben? Herunder kan du læse nogle af de bedste fordele ved at vælge en trampolin, der skal graves ned:

 • Der er større sikkerhed ved brug af en nedgravet trampolin, da man ikke kan falde lige så langt eller komme i klemme
 • Du slipper for at skulle flytte rundt på trampolinen regelmæssigt, da den ikke står og “kvæler” græsset
 • En trampolin, der er gravet ned i haven, garanterer større sikkerhed i forhold til vind og vejr, da den er bedre stormsikret
 • En sådan trampolin ser pænere ud i haven end en stor og klodset model på ben

Hvor langt skal en trampolin graves ned

Det skifter fra model til model, hvor stort et hul, der skal graves til trampolinen. I udregningen skal der bl.a. fokuseres på trampolinens størrelse og fleksibilitet. Ofte vil producenten eller forhandlere kunne give en relativ præcis udregning, som f.eks. kan findes i brugsvejledningen, så du ikke selv skal stå og beregne dybde og diameter på hullet, der skal graves.

Lad os bare tage et eksempel fra en af de førende producenter på markedet: Berg. På deres hjemmeside skriver de relativt udførligt, hvordan du skal forholde dig, når du skal til at grave en havetrampolin ned. De rådet bl.a. til, at hullets tværmål er cirka 40 cm mindr end trampolinens tværmål. Derudover nævner de, at hullets dybde skal være minimum 75 cm, uanset hvor stor eller lille trampolinen er. Denne dybde kan sagtens skifte fra trampolin til trampolin, men det er en god retningslinje at gå efter.

Træning og trampoliner

Trampoliner kan være en rigtig god måde at få rørt kroppen på. Dette gælder, uanset om du har en almindelig trampolin eller en decideret fitness trampolin. Begge typer tilbyder mulighed for sjov, samtidig med at man bevæger sig og får pulsen op. En trampolin i haven kan således være en god måde at sikre sig, at børnene rører sig på. De vil med garanti nærmest ikke have lyst til at kravle ned fra trampolinen igen, når de først er gået i gang. Som teenager eller voksen kan du også få umådelig stor glæde ved at hoppe på trampolin, så hold dig endelig ikke tilbage.

Trampolinen behøver ikke nødvendigvis kun at blive benyttet til sjov og ballade. Går du eller dit barn til akrobatik, springgymnastik eller lignende aktiviteter, så kan en stor havetrampolin være et decideret træningsredskab. I så fald er det dog vigtigt, at du finder en model med minimal modstand, så der kan trænes teknik på hoppefladen.

Mini trampolin eller aflang trampolin til træning

Som nævnt i et tidligere afsnit er der mange forskellige trampoliner at vælge mellem. Dette gør sig også gældende, når det kommer til en trampolin til træning. Du skal gerne sørge for at vælge en trampolin, der passer til den form for træning, som du vil udøve. Skal der øves akrobatik og spring af forskellig art, så er en stor trampolin i enhver form et oplagt valg. Det er altså helt op til dig, om du vil have en rund, oval, firkantet e.l. model. Skal du kunne lave flere spring i træk, f.eks. flik-flak kan du udmærket overveje en aflang model, da du så får mere plads at bevæge dig på.

Vil du ikke hoppe rundt ude i haven for at få motion, så skal du i stedet kigge efter en fitness trampolin. Disse modeller er en hel del mindre end normale trampoliner, hvorfor man kan benytte dem indenfor. En fitness trampolin er ofte udstyret med et håndtag af en art, som du kan holde fast i under træning, så du har fuld kontrol under træningen. Med en sådan trampolin hopper du ikke så meget for at have det sjovt, men mere for at træne diverse muskelgrupper.

Hvor meget forbrænder man ved at hoppe på trampolin?

Det er lidt svært at give et bestemt antal kalorier, som forbrændes, når man hopper på trampolin. Det skyldes, at din størrelse, fysiske form, mængden og intensiteten af hop o.l. spiller en rolle i forbrændingen. Du kan dog godt regne med, at du forbrænder mellem 500 og 800 kalorier i gennemsnit ved at hoppe aktivt på en trampolin i én time. Ofte vil man dog holde nogle pauser undervejs.

Hvis du træner ved hjælp af en fitness trampolin og eventuelt med et hold eller via en træningsvideo, så er der større sandsynlighed for forbrænding. Så er hopperiet trods alt heller ikke primært for sjov længere. Du kan dog altid tage lidt tid på havetrampolinen, hvis du ikke er helt klar til at skulle dyrke decideret fitness-trampolin-træning.

Sådan er denne trampolin test udført

Det er ikke altid lige til at finde hoved og hale i, hvilke trampoliner der er de bedste på markedet. Det er netop derfor, at vi har valgt at skrive denne trampolin test. Vi håber, at vi kan være med til at guide en række forbrugere til det rigtige køb, når de ikke bare vil investere i en billig havetrampolin fra et supermarked eller byggemarked. Men hvordan kan du med sikkerhed vide, at de udvalgte modeller reelt er de bedste trampoliner?

Jo, først og fremmest har vi brugt en del tid på at researche markedet. I løbet af processen har vi benyttet os af andre testkilder og forbrugeres anmeldelser af de enkelte produkter for at vurdere, hvor godt de klarer sig. En trampolin skal trods alt helst fungere godt i både test og hjemme hos den enkelte bruger. Du vil opdage, at vi har inddraget trampoliner i forskellige størrelser, varianter, prisklasser o.l. Det skyldes, at vi gerne vil være repræsentative for flere forbrugere – uanset den enkeltes behov.

FAQ

Hvilken trampolin skal man vælge?

Du skal reelt vælge den trampolin, der passer til dine behov. Det kan du læse mere om i testen. Du kan dog med fordel gå efter vores testvinder: en Berg Favorit 270 inkl. Comfort sikkerhedsnet.

Hvordan sikrer man en trampolin?

Først og fremmest er det vigtigt, at du følger anvisninger i brugsanvisningen, når du skal opsætte og sikre din trampolin. Derudover skal du kigge på stormsikring, så den står fast i al slags vejr.

Hvor stor skal en trampolin være?

Størrelsen på din nye trampolin er helt op til dig. Valget kommer meget an på formålet med trampolinen. Du kan læse mere om de forskellige størrelser og typer af trampoliner i artiklen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×