TEST: Elektrisk Ukrudstbrænder – De 4 bedste

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Grouw 3-i-1 ukrudtsbekæmper / ukrudtsbrænder
TESTVINDER

Grouw 3-i-1 ukrudtsbekæmper / ukrudtsbrænder

Vi vil anbefale dig at investere i vores testvinder og bedst i test fra Grouw, hvis du gerne vil være sikker på at få en velfungerende ukrudtsbrænder bestilt hjem. Modellen sælges endda til en fornuftig…

Grouw 3-i-1 ukrudtsbekæmper / ukrudtsbrænder 1
Den bedste elektriske ukrudtsbrænder

Grouw 3-i-1 ukrudtsbekæmper / ukrudtsbrænder

Hozelock Green Power Evolution ukrudtsbrænder og grillstarter 3
Den bedste elektriske ukrudtsbrænder med varmeskjold og hurtig afkøling

Hozelock Green Power Evolution ukrudtsbrænder og grillstarter

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne elektrisk ukrudtsbrænder test kan du læse om de bedste ukrudtsbrændere på markedet netop nu. Alle de udvalgte modeller er multifunktionelle, fjerner effektivt ukrudt og er klart investeringen værd. Som bedst i test har vi kåret en Grouw 3-i-1 ukrudtsbrænder, da den er effektiv, nem at betjene og kan bruges til flere formål

Det er en klar fordel at investere i en elektrisk ukrudtsbrænder til fjernelse af ukrudt, mos o.l. i haven, da brænderen er mere miljøvenlig og sikker end at bruge f.eks. kemikalier. Du kan desuden fjerne ukrudt på ingen tid med disse ukrudtsbrændere, da det ofte blot tager 3 sekunder. Senere i artiklen vejleder vi dig desuden til, hvordan du finder den bedste elektriske ukrudtsbrænder til dine behov.

Grouw 3-i-1 ukrudtsbekæmper / ukrudtsbrænder

Den bedste elektriske ukrudtsbrænder

Grouw 3-i-1 ukrudtsbekæmper / ukrudtsbrænder
Fordele
 • pros-icon.svg Kan indstilles til tre forskellige strøm- og temperaturniveauer
 • pros-icon.svg Sælges til en billig pris, så alle kan få råd til en god elektrisk ukrudtsbrænder
 • pros-icon.svg Fleksibelt hoved, integreret bøjle og let vægt sikrer en bedre håndtering
 • pros-icon.svg Optimal ledningslængde på 1,8 meter, så du kan bevæge dig frit

Detaljeret gennemgang

Vi vil anbefale dig at investere i vores testvinder og bedst i test fra Grouw, hvis du gerne vil være sikker på at få en velfungerende ukrudtsbrænder bestilt hjem. Modellen sælges endda til en fornuftig pris, som alle kan være med på. Der er altså ingen grund til at finde andre alternativer, da denne model med garanti vil leve op til dine forventninger.

Derfor skal du vælge en Grouw 3-i-1 ukrudtsbekæmper / ukrudtsbrænder

Hvis du leder efter en multifunktionel ukrudtsbrænder, der ikke koster alverden, så kan du med fordel se nærmere på denne model fra Grouw. Produktet er en 3-i-1 model, da den både kan benyttes som elektrisk ukrudtsbrænder, varmepistrol og BBQ lighter. Det er altså muligt at benytte den til flere formål, alt afhængig af hvad du skal bruge hjælp til på det pågældende tidspunkt.

Det er muligt at indstille maskinen til tre forskellige strøm- og temperaturniveauer på henholdsvis 100, 350 og 650 grader. Derudover leveres produktet med fire varmedyser, som du frit kan vælge mellem til de forskellige opgaver. De fire dyser er en fladdyse, sparteldyse, koncentrationsdyse og ukrudtsdyse.

En af de helt store fordele ved denne model er, at den er udstyret med et fleksibelt og drejbart arbejdshoved og kun vejer 1,2 kg. Den er desuden udviklet med en integreret bøjle, der sikrer stabil placering. Tilsammen sørger disse egenskaber for at gøre modellen let at håndtere og ideel for enhver forbruger. Produktet har en maksimal vindstrøm på 500 liter i minuttet.

Produktdetaljer

 • Vægt: 1,25 kg
 • Spænding: 230 – 240 Volt, 50 Hz
 • Effekt: 2000 watt
 • Maksimal temperatur: 650 grader
 • Ledning: 1,8 meter

Hortus elektrisk ukrudtsbrænder og varmepistol

Den bedste miljøvenlig elektriske ukrudtsbrænder

Fordele
 • pros-icon.svg Miljøvenlig opbygning og fjernelse af ukrudt med varmluftstrøm
 • pros-icon.svg Temperaturudsving mellem 50 og 600 grader, så den kan benyttes til flere formål
 • pros-icon.svg Holder GS og CE certifikat

Detaljeret gennemgang

Du behøver ikke at bekymre dig om din påvirkning på miljøet, hvis du benytter denne elektriske ukrudtsbrænder fra Hortus. Modellen benytter sig af varmluftstrøm til at fjerne ukrudt, hvorfor det blot visner væk frem for at blive dræbt med kemikalier. Modellen har flere temperaturindstillinger, hvilket sikrer, at du kan benytte ukrudtsbrænderen til flere formål.

Derfor skal du vælge en Hortus elektrisk ukrudtsbrænder og varmepistol

Hvis du gerne vil være sikker på, at dét at brænde ukrudt omkring huset ikke påvirker miljøet for meget, så skal du investere i denne ukrudtsbrænder fra Hortus. Modellen benytter sig af et varmesystem med varmluftstrøm, som kan arbejde med temperaturer mellem 50 og 600 grader. På blot 3 sekunder vil ukrudtet være blevet så opvarmet, at det efter et par dage selv begynder at visne væk. Der er altså ingen grund til at bruge kemikalier.

En anden klar fordel ved, at apparatet har et stort udsving i mulige temperaturindstillinger er, at den kan benyttes til så meget mere, end blot at brænde ukrudt. F.eks. kan den bruges til at starte op i grillen, uanset om du benytter kul eller briketter, eller til at fjerne gammel maling, folie e.l. Dette er altså en god investering, da den er multifunktionel.

Som en ekstra bonus holder lige netop denne ukrudtsbrænder fra Hortus GS og CE certifikater. Derudover er modellen let at styre, da den blot vejer 1,1 kg. Og så er det nemt at komme i gang, da maskinen udelukkende skal tilsluttes en stikkontakt for at fungere optimalt.

Produktdetaljer

 • Vægt: 1,1 kg
 • Spænding: 230 VAC, 50 / 60 Hz
 • Effekt: 2000 watt
 • Maksimal temperatur: 600 grader

Hozelock Green Power Evolution ukrudtsbrænder og grillstarter

Den bedste elektriske ukrudtsbrænder med varmeskjold og hurtig afkøling

Hozelock Green Power Evolution ukrudtsbrænder og grillstarter
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med et varmeskjold, så varmen rammer mere præcist
 • pros-icon.svg Større sikkerhed, da modellen afkøles på blot 45 sekunder
 • pros-icon.svg Optimalt greb på håndtaget sikrer en bedre håndtering af apparatet

Detaljeret gennemgang

Du kan få bugt med ukrudt alle vegne, hvis du investerer i en elektrisk ukrudtsbrænder fra Hozelock. Denne Green Power Evolution model er udviklet med et særligt varmeskjold, der resulterer i, at varmen rammer ét specifikt område. Af den grund er den god at benytte i f.eks. blomsterbedet eller som grillstarter. Modellen køler desuden hurtigt af igen.

Derfor skal du vælge en Hozelock Green Power Evolution ukrudtsbrænder og grillstarter

Er du træt af at skulle passe ekstra godt på, når der skal brændes omkring planter og blomster? Dét kan du slippe for, hvis du benytter dig af denne Green Power Evolution ukrudtsbrænder fra mærket Hozelock. Modellen er nemlig udviklet med et særligt varmeskjold, der fokuserer varme mere specifikt. Det betyder, at området omkring ikke vil tage skade, hvilket gør det lettere at fjerne ukrudt i f.eks. blomsterbedet.

Du behøver ikke kun at bruge denne elektriske ukrudtsbrænder til ukrudt rundt omkring i haven. Modellen kan også udmærket benyttes som grillstarter. Faktisk varmer apparatet på blot 45 sekunder, hvorefter den er klar til brug til et hvilket som helst formål, der kræver høj varme. Det eneste produktet kræver for at virke optimalt er at sidde til en stikkontakt.

Det er heller ikke en større opgave at vente på, at ukrudtsbrænderen er kølet ned igen. Dette tager nemlig også under ét minut. Du kan altså hurtigt pakke den væk efter brug, uden at være nervøs for, at den varmer andre genstande op. Det er muligt at tilkøbe en forlængerledning til produktet, hvis du vil have den til at nå endnu længere.

Produktdetaljer

 • Farve: Gul og grå
 • Varmer op og afkøles på 45 sekunder

Gloria Thermoflamm Electro ukrudtsbrænder

Den bedste ergonomiske elektriske ukrudtsbrænder

Fordele
 • pros-icon.svg Ergonomisk opbygning sikrer et bedre greb og styring
 • pros-icon.svg Holder CE mærke og et TÜV og GS testet (og godkendt)
 • pros-icon.svg Nem at betjene, da det blot kræver tilslutning til strømstik og tryk på én knap

Detaljeret gennemgang

Om der er tale om en fjernelse af ukrudt og mos eller antændelse af kul til grillen, så er denne elektriske model fra mærket Gloria ideel. En af de helt store fordele ved produktet er, at den er ergonomisk i sin opbygning. Dette sikrer et godt greb og god styring – på trods af at modellen vejer lidt mere end de andre modeller i denne elektrisk ukrudtsbrænder test.

Derfor skal du vælge en Gloria Thermoflamm Electro ukrudtsbrænder

Denne model minder en smule om den ovenstående ukrudtsbrænder fra Hozelock, da de har nogenlunde samme opbygning og udseende. Der er dog visse forskelle på de to produkter. F.eks. er denne model udviklet med et ergonomisk design, så det er mere behageligt at holde om grebet. Dette sikrer helt generelt også en bedre styring, når der skal brændes ukrudt.

Vi må dog hellere gøre opmærksom på, at denne model vejer en smule mere end de andre ukrudtsbrændere i testen. Og selvom det kun drejer sig om cirka 500 gram ekstra, så betyder enhver forøgelse af vægten en smule for, hvor let den er at benytte. Af den grund betyder den ergonomiske opbygning en del for komforten.

Du kan benytte denne ukrudtsbrænder til fjernelse af ukrudt og mos på samtlige steder. Da den benytter en el-genereret varmestråle og har et varmeskjold, kan den udmærket anvendes selv i tillukkede rum, f.eks. på terrassen. Andre fordele ved denne model tæller, at den er testet og sikkerhedsgodkendt af TÜV og GS, samt holder CE mærke.

Produktdetaljer

 • Vægt: 1,7 kg
 • Spænding: 230 Volt
 • Effekt: 2000 watt
 • Maksimal temperatur: 650 grader

Guide

Sådan vælger du den bedste elektriske ukrudtsbrænder

Du kan ikke gå galt i byen med en elektrisk ukrudtsbrænder. En sådan model er nemlig langt bedre for miljøet og så kommer du ukrudtet bedre til livs, da du reelt set også brænder dets rødder. Det er altså en mere fordelagtig løsning, end at benytte ukrudtsmiddel / kemikalier eller andre typer af brændere. Men hvordan finder du den bedste elektriske ukrudtsbrænder til dig? Det vil vi hjælpe dig med herunder, hvor vi giver vores bud på, hvilke egenskaber og parametre du primært skal holde øje med i købet af en ukrudtsbrænder.

 • Design og opbygning: Eftersom du skal bære rundt på en ukrudtsbrænder, kan det anbefales at gå efter en model med et ergonomisk design og en optimal opbygning. Produktet skal altså gerne være så handy som muligt. Du kan også altid se på produktets farve, hvis du går op i udseendet
 • Vægt: Hold et vågent øje med modellens vægt. Det nytter nemlig ikke noget at investere i en tung ukrudtsbrænder, da det så ikke vil være rart at benytte den. En kombination af let vægt, høj brugervenlighed og et ergonomisk design er klart at foretrække
 • Varmeindstillinger: De fleste af modellerne i denne test kan indstilles til flere varmeniveauer, men det gør sig ikke gældende for alle ukrudtsbrændere. Vi vil anbefale dig at prioritere en model med flere varmeindstillinger (gerne minimum én lav og én høj), da det giver dig fleksibilitet til at bruge modellen til andre formål
 • Dyser til rådighed: Vælg gerne en model, hvor du kan tilkøbe flere dyser eller disse medfølger – især hvis du gerne vil kunne bruge modellen til flere formål. Dyserne sikrer, at du får forskellige “stråler” af varme, hvilket giver mere koncentreret eller bred fjernelse af ukrudt
 • Ledningslængde: Længden på ledningen indikerer, hvor stor en fleksibilitet du har, når du benytter en elektrisk ukrudtsbrænder. Hvis du synes ledningen er for kort, kan du altid se efter en forlængerledning
 • Prisniveau: Der er ingen grund til at betale dyre domme for en elektrisk ukrudtsbrænder, hvis du kan få den til en billigere pris uden at skulle gå på kompromis med dens effektivitet. F.eks. sælges den model, som vi er kåret som bedst i test i denne artikel, til en billig pris. Der kan altså være penge at spare, hvis du gør dig nogle overvejelser over prisniveau og sammenligner de forskellige modeller på dette punkt

Sådan er denne elektrisk ukrudtsbrænder test udført

Til udarbejdelsen af denne elektrisk ukrudtsbrænder test har vi søgt nettet vidt og bredt efter gode og effektive ukrudtsbrændere. Det har altså krævet en del research at finde frem til de bedste modeller inden for forskellige prisklasser, parametre, opbygninger o.l. Vi har bl.a. rådført os med andre testkilder og forbrugeres anmeldelser for at finde ud af, hvilke modeller der fungerer bedst.

Vi har så vidt muligt forsøgt at inddrage elektriske ukrudtsbrændere, der adskiller sig en smule fra hinanden. Du skal altså ikke undre dig, hvis de er forskellige i deres opbygning eller egenskaber. Det er en bevidst handling fra vores side, så der er noget for enhver i vores elektrisk ukrudtsbrænder test.

Har du endnu ikke fundet frem til den rette ukrudtsbrænder for dig? I så fald kan du med fordel lægge vejen forbi vores store ukrudtsbrænder test. Du kan læse om de bedste modeller på markedet (ikke kun elektriske) og hvordan man bedst muligt benytter en ukrudtsbrænder, så ukrudtet fjernes, men sikkerheden stadig er i top.

FAQ

Hvilken elektrisk ukrudtsbrænder er bedst i test?

Vi har kåret en Grouw 3-i-1 ukrudtsbrænder som bedst i test, da den kan bruges til flere formål end kun at fjerne ukrudt, sælges til en billig pris og har en solid opbygning. Find den rette her.

Hvad koster en elektrisk ukrudtsbrænder?

Prisen på en elektrisk ukrudtsbrænder afhænger af, hvilken model du ønsker at investere i. Du kan sagtens finde en effektiv model til et par hundrede kroner, men nogle er lidt dyrere.

Hvorfor er det optimalt at benytte en elektrisk ukrudtsbrænder?

En elektrisk ukrudtsbrænder er en mere miljøvenlig løsning ift. andre ukrudtsfjerningsmetoder og så er modellerne lettere at benytte, da de blot kræver tilslutning til en stikkontakt.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×