Kummefryser test (2021) → Læs om de 5 bedste kummefrysere

1
Electrolux Kummefryser LCB3LF38W0

Det kan godt betale sig for dig at investere i denne kummefryser fra Electrolux, da den har en stor kapacitet og er funktionel i drift, men samtidig sælges til en budgetvenlig pris. Modellen er udviklet med en hurtig indfrysningsfunktion, så dine varer ikke tør op, blot fordi du har købt en masse nyt, der skal fryses ned. Derfor skal du vælge en Electrolux Kummefryser LCB3LF38W0 Hvis du nægter at gå på kompromis med din nye…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Electrolux Kummefryser LCB3LF38W0
Elgiganten.dk
Atlas SB198A+ Kummefryser
Whiteaway
Atlas SB198A+ Kummefryser
Whiteaway
Bauknecht GT270A2+ Kummefryser
Ikke på lager
Electrolux kummefryser LCB3LE31W0
Whiteaway

I denne kummefryser test kan du læse om de 5 bedste kummefrysere på markedet netop nu. Vi har kåret en Electrolux Kummefryser LCB3LF38W0 som bedst i test, da den lever op til alle forventninger og sælges til en overkommelig pris. Alle modeller i denne test er dog investeringen værd, så læs med og find den rette model til dig!

Du kan desuden også blive klogere på forskellen mellem en kummefryser og en skabsfryser, hvordan du afrimer din kummefryser og hvordan denne test er udført, hvis du læser med til bunden af artiklen.

Electrolux Kummefryser LCB3LF38W0 – Den bedste kummefryser

Det kan godt betale sig for dig at investere i denne kummefryser fra Electrolux, da den har en stor kapacitet og er funktionel i drift, men samtidig sælges til en budgetvenlig pris. Modellen er udviklet med en hurtig indfrysningsfunktion, så dine varer ikke tør op, blot fordi du har købt en masse nyt, der skal fryses ned.

Derfor skal du vælge en Electrolux Kummefryser LCB3LF38W0

Hvis du nægter at gå på kompromis med din nye kummefryser, men ej heller har det største budget at gøre godt med, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra Electrolux. Vi har valgt at kåre modellen til vores testvinder, da den er funktionel, har en stor kapacitet og sælges til en pris, som de fleste husholdninger kan være med på. Alt i alt er det altså en god investering, som du med fordel kan have stående i hjemmet.

En af de helt store fordele ved denne model er, at den er udstyret med en hurtig indfrysningsfunktion med automatisk temperaturskift, kaldet SuperFrys funktion. Denne Superfrys funktion sikrer, at de fødevarer, der allerede ligger i kummefryseren, ikke tør op, blot fordi du lægger nye varer ned i fryseren. Du undgår nemlig temperatursving, der tør frosne varer op og så vil de nye fødevarer også hurtigt blive frosne, så vitaminer og smag bevares bedst muligt.

Stor kummefryser 300 liter

Derudover har denne kummefryser et LowFrost system, der hjælper med at afrimme fryseren på minimal tid, så du altid har den fulde kapacitet at gøre godt med – som desuden ligger på hele 371 liter. Der er altså rigeligt med plads til at opbevares madvarer til en større husholdning. Ud over lowfrost funktionen, er der et indbygget afløb til afrimning, som gør det nemt for vandet at løbe ud, hvilket igen sikrer en nemmere og hurtigere afrimning af kummefryseren.

Du kan nemt indstille denne kummefryser til dine ønsker, da den er udstyret med et LCD display som kontrolpanel. Den har desuden både en visuel og akustisk alarm, der giver besked, hvis temperaturen i fryseren er for høj. Du kan nemt finde frem til de fødevarer du skal bruge, da kummefryseren har integreret lys – selv nederst. Modellen altså et godt valg.

Kummefryseren holder energimærkning A+, som er en indikation på, at den virker energieffektiv. I alt har den et årligt forbrug på cirka 309 kWh. Det er desuden muligt for dig at låse kummefryseren med en nøgle. På den måde kan du sikre dig, at dine børn eller gæster ikke roder i kummefryseren uden tilladelse.

Produktdetaljer

 • Højde: 84,5 cm
 • Dybde: 70 cm
 • Bredde: 130 cm
 • Vægt: 48,3 kg
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 371 liter
 • Indfrysningskapacitet: 25 kg i døgnet
 • Lydniveau: 45 dB(A)
 • Energiklasse: A+
Det kan vi lide:
 • Stilren kummefryser med stor kapacitet på og et integreret kurvesystem
 • Brugervenligt LCD kontrolpanel gør det let at indstille kummefryseren til dine behov
 • Lavt årligt energiforbrug og tilhører energiklasse A+
 • Sælges til en budgetvenlig pris og de fleste kan derfor få råd til bedst i test modellen

Atlas SB198A+ Kummefryser – Den bedste lydsvage kummefryser

Du vil ikke opleve at blive forstyrret af denne kummefryser fra Atlas, da den har et lydniveau på kun 42 dB(A). Den er altså yderst lydsvag, så det er lige meget, om du har den stående inde i huset eller udenfor. Modellen kan dog sagtens stå udenfor, da den kan klare temperaturer ned til -15 grader. Den er altså oplagt til dig med en stor garage e.l.

Derfor skal du vælge en Atlas SB198A+ Kummefryser

Er du på jagt efter en kummefryser, der ikke larmer alt for meget eller virker forstyrrende? I så fald skal du investere i denne variant fra Atlas. Modellen har nemlig et lydniveau på 42 dB(A), hvilket nok er en af de mest lydsvage kummefrysere af god kvalitet, som du finder på markedet. Med dette lave lydniveau vil du ikke føle, at kummefryseren virker forstyrrende – uanset hvor du har den stående i hjemmet. Den lidt smalle opbygning sikrer desuden, at kummefryseren ikke optager alverdens plads.

Du er ikke engang forpligtet til at have denne kummefryser stående indenfor, da den er udviklet med en særlig robust opbygning. Det betyder, at den kan holde til en rumtemperatur på ned til -15 grader. Så hvis du hellere vil have modellen stående i kælderen eller ude i garagen, så kan du sagtens det. Du skal dog stadig holde øje med, at den overordnede temperatur i rummet ikke kommer under -15 grader, da produktet ellers kan tage skade. Temperaturen skal helst heller ikke bevæge sig over 32 grader.

Kompakt kummefryser 200 liter

Som nævnt får du en kummefryser, der ikke fylder alverden i bredden, hvis du vælger modellen fra Atlas. Alligevel har du dog god plads til samtlige fødevarer, da kummefryseren har en kapacitet på knap 200 liter – mere præcist 197 liter. Det er altså ikke en af de største kummefrysere på markedet, men der er rigeligt med plads til fødevarer til en husholdning af mellem størrelse.

Apparatet er tildelt energimærkningen A+, hvilket er en indikation for, at den virker energieffektiv i drift. Du skal altså ikke være nervøs for, at kummefryseren sluger alt for meget strøm, selvom den står til hele året rundt. Dens årlige energiforbrug ligger på omkring 219 kWh. Modellen har desuden en fryseevne på 4, som er den bedste fryseevne. Det betyder, at fryseren både er godkendt til indfrysning og langtidsopbevaring.

Produktdetaljer

 • Højde: 84,5 cm
 • Dybde: 56 cm
 • Bredde: 98 cm
 • Vægt: 36 kg
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 197 liter
 • Indfrysningskapacitet: 12 kg i døgnet
 • Lydniveau: 42 dB(A)
 • Energiklasse: A+
Det kan vi lide:
 • Udviklet med et lydniveau på blot 42 dB(A), så du er garanteret en lydsvag model
 • Mulighed for at placere kummefryseren udenfor, da den kan klare lave temperaturer
 • Tilhører energiklasse A+ – en indikation for, at kummefryseren er energieffektiv
 • Optimal kapacitet på næsten 200 liter

[infoq=”Scandomestic SB 100 Kummefryser” ]

Scandomestic SB 100 Kummefryser – Den bedste billige kummefryser

[/info]

En ny kummefryser behøver ikke nødvendigvis at koste alverden, hvilket denne model fra Scandomestic er et godt bud på. Apparatet sælges til en billig pris, men tæller nu stadig som en god kummefryser, der er investeringen værd. Den har fået gode anmeldelser hos forhandleren og så har modellen den højeste fryseevne, så du går ikke ned på kvalitet.

Derfor skal du vælge en Scandomestic SB 100 Kummefryser

Selv hvis du ikke har det største budget at købe en ny kummefryser for, så kan du stadig få en rigtig god model til hjemmet. Du kan f.eks. med fordel se nærmere på denne model fra Scandomestic, som er en yderst prisvenlig model. Der er dog ingen grund til at føle, at du skal gå på kompromis med din nye kummefrysers kvalitet, blot fordi den ikke koster dig lige så meget som de andre modeller i denne kummefryser test.

Modellen er både effektiv i drift og miljøvenlig. F.eks. er den tildelt den højeste fryseevne, hvilket gør den godkendt til både indfrysning og langtidsopbevaring, og holder energimærkning A+, som indikerer over for forbrugeren, at apparatet ikke har et stort og unødvendigt energiforbrug. Faktisk har dette produkt et lavt energiforbrug på 0,45 kW per døgn, hvilket svarer til 164 kWh om året.

Billig og lille kummefryser 100 liter

Før du kaster dig over denne model, skal du dog være opmærksom på, at den ikke har den største kapacitet. I alt er der plads til 100 liter indhold i denne kompakte model, hvilket betyder, at du ikke kan opbevare overdrevet store mængder fødevarer. Men er I alligevel kun en mindre husholdning, så burde der være rigeligt med plads til dine madvarer – også selvom du handler ind til længere tid ad gangen.

En fordel ved maskinen er dog, at den har et lavt lydniveau på 38 dB(A), hvilket garanterer, at den ikke vil virke forstyrrende, uanset hvor du har den stående i hjemmet. Den kan altså sagtens stå i en entré, uden at den vil kunne høres inde i stuen eller hvilket rum der nu ligger op til gangen. Apparatet fungerer desuden i rumtemperaturer mellem 10 og 43 grader, samt har en indfrysningskapacitet på 10 kg i døgnet.

Produktdetaljer

 • Højde: 84,5 cm
 • Dybde: 56 cm
 • Bredde: 56,8 cm
 • Vægt: 31 kg
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 100 liter
 • Indfrysningskapacitet: 10 kg i døgnet
 • Lydniveau: 38 dB(A)
 • Energiklasse: A+
Det kan vi lide:
 • Sælges til en billig pris, så du behøver ikke det største budget for at få råd til den
 • Det lave lydniveau på 38 dB(A) sikrer en lydsvag kummefryser
 • Kompakt størrelse med god kapacitet til mindre husholdninger
 • Fryseevne på 4 gør kummefryseren godkendt til indfrysning og langtidsopbevaring

Bauknecht GT270A2+ Kummefryser – En miljøvenlig kummefryser

Denne kummefryser er mere miljøvenlig end de andre varianter, som vi indtil nu har gennemgået i vores test. Det skyldes, at modellen tilhører energiklasse A++, så den virker altså endnu mere strømbesparende, og dermed også miljøvenlig, end de andre varianter. Produktet har desuden en god kapacitet på hele 252 liter.

Derfor skal du vælge en Bauknecht GT270A2+ Kummefryser

Hvis du er opmærksom på dit energiforbrug i hjemmet og gerne vil have fingrene i en miljøvenlig og god kummefryser, så skal du investere i denne variant fra Bauknecht. Produktet tilhører energiklasse A++ og er derfor en særlig energibesparende model. Den har et årligt energiforbrug på 195 kWh. Dette er i sig selv lavt, men en endnu mere imponerende bedrift med tanke på, at kummefryseren har en kapacitet på hele 252 liter.

Dette størrelse giver mulighed for at opbevare mad nok til en husholdning på 4 til 5 personer, uden at I skal føle, at I er i mangel på plads. Produktets indfrysningskapacitet ligger på 13,5 liter i døgnet, hvilket giver dig god mulighed for hurtigt at fryse mad ned, selvom du får handlet stort ind. På den måde skal du ikke ud og handle hver dag.

Kummefryser med optimal fryseevne og lavt lydniveau

Denne kummefryser er, ligesom flere af de andre modeller i denne kummefryser test, tildelt fire stjerner i fryseevne, hvilket indikerer, at kummefryseren har den bedste fryseevne. Dette gør det muligt for dig både at benytte din fryser til indfrysning og langtidsopbevaring. Den er altså helt generelt et praktisk valg.

Modellen arbejder med et lydniveau på 42 dB(A), hvilket sikrer dig en lydsvag kummefryser. Dette er en klar fordel, da du så kan placere din fryser lige der, hvor du vil – uden at du skal tænke alt for meget over, om støjen vil blive irriterende i længden. Du skal dog være opmærksom på, at denne kummefryser kun kan placeres i rum med en temperatur mellem 10 og 43 grader. Du skal altså sikre dig, at rummet ikke bliver for koldt om vinteren eller for varmt i løbet af sommerperioden.

Produktdetaljer

 • Højde: 91,6 cm
 • Dybde: 69,8 cm
 • Bredde: 101 cm
 • Vægt: 39,4 kg
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 252 liter
 • Indfrysningskapacitet: 13,5 kg i døgnet
 • Lydniveau: 42 dB(A)
 • Energiklasse: A++
Det kan vi lide:
 • Miljøvenlig kummefryser med energimærkning A++ og et lavt energiforbrug
 • Udviklet til at have et lavt lydniveau, så kummefryseren ikke virker forstyrrende
 • Optimal kapacitet til en familie på 4 til 5 personer

Electrolux kummefryser LCB3LE31W0 – Rummelig kummefryser med hjul

Denne kummefryser er ideel til dig, der gerne vil have en model med god plads til mange kg mad, som du nemt kan flytte rundt på efter behov og som ikke resulterer i en høj elregning. Med denne model fra Electrolux får du nemlig en variant, der har en kapacitet på over 300 liter, er udstyret med hjul og tilhører energiklasse A++. Alt i alt et rigtig godt køb.

Derfor skal du vælge en Electrolux kummefryser LCB3LE31W0

Det kan være svært at rykke rundt på de fleste kummefrysere, men det bliver ikke tilfældet for dig, hvis du investerer i denne model fra Electrolux. Kummefryseren er nemlig udviklet med hjul, der gør det nemt at transportere produktet rundt efter behov. Dette gør det også langt lettere at gøre rent bag kummefryseren, så hvis du er typen, der foretrækker at kunne gøre rent overalt, så skal du investere i denne model.

Du får desuden en kummefryser med en stor kapacitet på lidt over 300 liter, hvilket sikrer, at du kan købe stort ind, når det passer dig, da der er plads til store portioner mad. Du skal endda ikke være nervøs for, at du benytter mere strøm, selvom du har en stor kummefryser i hjemmet. Det skyldes, at denne variant fra Electrolux holder energimærkning A++, som er et bevis på, at produktet er energibesparende. Faktisk har den et årligt energiforbrug på 217 kWh.

Solid fryseboks med LowFrost system

En af de helt store fordele ved at investere i denne kummefryser er, at den er udviklet med et såkaldt LowFrost system. Dette system er med til at nedsætte rimdannelsen i fryseren med op til 80 procent sammenlignet med andre frysere. Dette kan lade sig gøre ved, at systemet bevarer fryserens temperatur, selv når du lægger nye fødevarer i boksen. I alt kan der nedfryses op til 21 kg fødevarer pr. døgn. Og som en ekstra bonus kan denne kummefryser opbevare indholdet i præcis samme tilstand i op til 37 timer ved en strømafbrydelse.

Du kan nemt indstille denne fryser til dine behov via elektronisk styring. Du har desuden et optimalt overblik over temperatur og andre indstillinger via det indbyggede LCD display. Det bliver også nemt for dig at finde frem til de enkelte genstande i kummefryseren, da den har integreret LED belysning. Disse energieffektive pærer vil lyse fryserummet optimalt op, men benytter sig dog af mindre energi end standardpærer. Derudover er denne kummefryser støjsvag i drift med et lydniveau på blot 42 dB(A) og kan tåle en temperatur på ned til -15 grader.

Produktdetaljer

 • Højde: 84,5 cm
 • Dybde: 70 cm
 • Bredde: 112 cm
 • Vægt: 44,5 kg
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 308 liter
 • Indfrysningskapacitet: 21 kg i døgnet
 • Lydniveau: dB(A)
 • Energiklasse: A++
Det kan vi lide:
 • Stor kapacitet på over 300 liter sikrer mere plads til alle typer af fødevarer
 • Udviklet med LowFrost system, der nedsætter rimdannelsen på op til 80 procent
 • Nem betjening af kontrolpanelet og udstyret med integreret indvendig belysning
 • Udstyret med hjul, så du let kan rykke rundt på kummefryseren

Guide til køb af en kummefryser

Du har indtil videre i denne test kunne læse en del om de bedste kummefrysere på markedet. I de nedenstående afsnit sætter vi dog fokus på valget af den rette kummefryser og hvordan du vedligeholder din nye kummefryser. Du kan altså med fordel læse med, hvis du vil blive klogere på disse aspekter af dét at købe og eje en kummefryser.

Din kummefrysers energimærkning

Det er utrolig vigtigt, at du holder øje med, hvilken energiklasse din kummefryser tilhører, når du er på jagt efter en ny model. Det skyldes, at en kummefryser ofte står til hele døgnet og hele året rundt. Den står altså konsekvent og bruger strøm, hvorfor det naturligvis er at foretrække, at den benytter så lidt som muligt.

Vi vil derfor anbefale dig at investere i en kummefryser med en energimærkning på minimum A+, når du forsøger at finde frem til den bedste variant for dig. A++ eller A+++ er naturligvis bedre løsninger end A+, da de er endnu mere energieffektive, men A+ kan gå, hvis du ikke har det største budget at købe kummefryser for. De fleste modeller bliver nemlig en del dyrere, når de har en høj energimærkning, da de er fremstillet af andre materialer og har en anden type isolering. Til gengæld er der mange penge at spare i længden, hvis du vælger en kummefryser med en høj energimærkning, da den koster mindre at have stående om året.

Skal jeg vælge en kummefryser eller skabsfryser?

Det er helt op til dig selv, om du foretrækker en kummefryser eller en skabsfryser. Begge dele er oplagte, hvis du har brug for mere plads til frostvarer end man får i et kølefryseskab. Der er dog fordele og ulemper ved begge dele. F.eks. er en kummefryser ideel til frostvarer af forskellig størrelse og i alle former, da kummefrysere generelt har en stor kapacitet i forhold til andre frysere og ikke har skuffer, som fødevarerne skal kunne ligge i. Ulempen ved en kummefryse er dog, at den fylder en del mere end en skabsfryser, så du skal være villig til at sætte en del plads af i dit hjem, hvis du skal have en kummefryser.

En skabsfryser optager naturligvis også en del plads i forhold til et kølefryseskab, da hele skabet kun er til frysevarer. Alligevel fylder en skabsfryser mindre end en kummefryser, da designet er smallere og højere. Du kan også bedre organisere dine indkøb i en skabsfryser, da den har en opbygning med skuffer. Der er dog generelt mindre plads i en skabsfryser end der er i kummefryser.

Valget mellem de to typer af frysere kommer altså an på dine behov. Har du plads til en kummefryser og køber ofte store frostvarer ind, der ikke lige passer i skuffer, så er en kummefryser at foretrækker. Husk gerne, at du kan få denne i mange størrelser. Skal du derimod spare lidt på pladsen, men har stadig brug for god plads til dine varer, eller foretrækker du bare at alting ligger i separate skuffer, så er en skabsfryser det rette valg for dig.

Kølefryseskabet er ideelt til dig med pladsmangel

Hvis du lider af pladsmangel i hjemmet, så er ingen af de ovenstående varianter en god løsning for dig. I hvert fald ikke medmindre du er villig til kun at have et lille køleskab stående. I stedet vil vi anbefale dig at investere i et kølefryseskab, hvor du får mulighed for både at opbevare frost- og almindelige varer. Du har godt nok mindre plads at gøre godt med i din fryser, men til gengæld skal du kun finde plads til én hård hvidevare.

Du kan læse om de bedste kølefryseskabe i vores test her.

Afrimning af kummefryser

Du skal gerne sørge for at afrimme din kummefryser én til to gange om året for at holde den optimalt vedlige. Afrimningen af en kummefryser sikrer, at der er plads til dine madvarer og at apparatet ikke benytter unødvendigt meget strøm for at fryse fødevarerne ned. Det er heldigvis ikke svært at afrime fryseren, men det kræver, at du kan placere dine fødevarer et andet sted imens, så de ikke tør op undervejs i processen.

Sådan afrimer du din kummefryser – trin for trin:

 • Det første skridt i en afrimning er at slukke for fryseren ved at slukke for kontakten eller trække stikket ud
 • Herefter skal du fjerne alle fødevarer fra boksen, samt kurve eller andre tilbehørsdele
 • Det næste skridt afhænger lidt af, hvilken type af kummefryser du har stående. Nogle modeller har en bundprop monteret, som kan lede det optøede vand ud af maskinen og ned i et afløb. Hvis dit produkt har en bundprop, skal du nu skrue denne af, så vandet kan løbe igennem. Har du ikke en bundprop, kan du eventuelt lægge nogle håndklæder i kummefryseren, som kan suge det overskydende vand op
 • Du skal herefter lade låget stå åben til kummefryseren i lidt tid, så al is tør op. Hvis der er meget rim rundt omkring i boksen, kan det godt tage lidt tid
 • Når al is er tøet op, kan du med fordel rengøre fryseren indvendig og tørre alle overflader af med en klud
 • Du er nu klar til at sætte kurve og andre tilbehørsdele på plads igen
 • Herefter skal du lukke låget til kummefryseren og tænde for den igen
 • Vent til fryseren har nået en lav temperatur, før du lægger madvarerne tilbage i fryseren

Investér i en kummefryser med LowFrost funktion

Hvis du gerne vil gøre vedligeholdelsen af din kummefryser så let som muligt for dig selv, så kan du altid prioritere en kummefryser med et indbygget LowFrost system eller en lignende funktion. Sådanne funktioner og systemer er nemlig med til at mindske rimdannelsen, hvilket garanterer en hurtigere afrimning, når tid er – og resulterer i, at du ikke skal foretage en afrimning helt lige så ofte.

Find det bedste kummefryser tilbud

Prisen på en kummefryser kan hurtigt løbe op, især hvis du ønsker at investere i en model med en stor kapacitet. Af den grund kan det godt betale sig at se sig om efter et godt kummefryser tilbud. Det er nemlig muligt at spare nogle penge på købet, hvis du venter med at købe din udvalgte kummefryser til du finder den på tilbud.

Du finder nemt et godt tilbud ved at holde øje med diverse online forhandleres hjemmesider og sammenligne priserne hos de forskellige. Derudover skal du naturligvis vente med at købe produktet til det er nedsat til en pris, der passer inden for dit budget.

Sådan er denne kummefryser test udført

I denne test har vi forsøgt at guide dig til de bedste kummefrysere på markedet, så du hurtigt kan finde frem til den rette model til dig. For at der er noget for enhver har vi naturligvis forsøgt at samle en række forskellige kummefrysere. Af den grund vil du nok også opleve, at nogle af modellerne passer bedre til dine behov og ønsker end andre.

Det har krævet en del research at finde frem til de rette produkter til denne kummefryser test 2020. Vi har nemlig ikke blot undersøgt markedet ved hjælp af andre testkilder, heriblandt Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön, og eksperters udtalelser, men også ud fra hvad forbrugerne har haft at sige om de forskellige varianter. Vi har altså også være på jagt efter gode anmeldelser af diverse produkter. Det er trods alt forbrugerne, der har den bedste ide om, hvordan et produkt fungerer i dagligdagen.

FAQ

Hvilken kummefryser er den bedste?

I denne test har vi kåret en Electrolux Kummefryser LCB3LF38W0 som testvinder. Modellen passer til de flestes behov, men du kan med fordel læse med for at se, om en af de andre passer bedre til dig.

Hvorfor er det en fordel at investere i en kummefryser?

Du skal investere i en kummefryser, hvis du ofte føler, at du mangler plads til dine frostvarer. Produktet har god plads og giver dig mulighed for at opbevare både store og små varer.

Hvordan afrimmer jeg en kummefryser?

Du skal sørge for at fjerne alle madvarer fra fryseren og slukke for den for at afrime den. Herefter skal den stå med åbent låg til al is er tøet op. Herefter kan du rengøre den og tænde for den igen.