Keramisk Kogeplade Test: 5 bedste modeller

Af somjitalex BAdge
somjitalex

Our ratings take into account a product's cost, features, ease of use, customer service and other category-specific attributes. All ratings are determined solely by our editorial team... Læs mere

I vores test af keramiske kogeplader kan du læse om de 6 bedste modeller på markedet netop nu. Du er altså kommet til det helt rette sted, hvis du leder efter en ny kogeplade. Vi gennemgår en flere forskellige kogeplader, så du kan finde den helt rette variant til dine behov. Vores testvinder er en Siemens ET645FNN1E Keramisk kogeplade, da den lever op til de fleste forventninger og behov.

Du kan også blive klogere på, hvordan du rengør en keramisk kogeplade og hvordan du finder det bedste tilbud på keramiske kogeplader, hvis du læser med gennem hele denne test.

Siemens ET645FNN1E Keramisk kogeplade

Den bedste keramiske kogeplade

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med en touchslider funktion, så du nemt kan indstille kogepladerne
 • pros-icon.svg Optimalt sikkerhedsniveau, da kogepladen har indbygget børnesikring
 • pros-icon.svg 4 kogeplader, hvoraf én er oval og en anden har to runde zoner
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i denne keramiske kogeplade fra Siemens, hvis du gerne vil have en fingrene i en kogeplade, der kan indstilles til mange niveauer og har et højt sikkerhedsniveau. Produktet sælges desuden til en overkommelig pris og har en brugervenlig opbygning, der gør den let at betjene.

Derfor skal du vælge en Siemens ET645FNN1E Keramisk kogeplade

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får bestilt en keramisk kogeplade hjem, der faktisk passer til dine behov, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne variant fra Siemens. Vi har valgt at kåre denne model som vores testvinder i denne keramisk kogeplade test, da det er en model, der vil passe perfekt ind i de fleste hjem. Det skyldes, at kogepladen lever op til samtlige forventninger man måtte have til sin kogeplade. At den derudover er prisvenlig, det er blot en ekstra bonus ved denne model.

Lige netop denne kogeplade har en brugervenlig opbygning, hvilket gør den let at styre. Du kan f.eks. nemt indstille effekten på de enkelte kogezoner ved hjælp af et tryk med fingeren grundet opbygningen med en touchslider funktion. I alt kan kogezonerne indstilles til 13 effekttrin, som er halve trin op til grad 9. Du finder fire kogezoner på pladen, hvoraf tre er runde og en både er oval og rund, alt efter hvad du vælger at benytte den til. Den ene af de runde kogezoner har desuden en variabel zone, så du både kan have en stor og lille gryde stående på zonen.

Derudover er denne keramiske kogeplade udviklet med en PowerBoost funktion, som du kan benytte, når det skal gå ekstra stærkt med at få varme på kogezonerne. Der er også en to-trins restvarme indikation for hver kogezone, så du hurtigt kan se, om kogezonen stadig er varm eller ej. En anden egenskab, der bidrager til kogepladens sikkerhedsniveau, er dens indbyggede børnesikring. Denne sikrer en spærring af alle kogezoner, så de ikke kan tændes.

Produktdetaljer

 • Indbygningshøjde: 4,8 cm
 • Dybde: 51,3 cm
 • Indbygningsdybde: 49 cm
 • Bredde: 58,3 cm
 • Indbygningsbredde: 56 cm
 • Vægt: 7,7 kg
 • Antal kogefelter: 4 stk

Miele KM6542FRs Keramisk kogeplade

Keramisk kogeplade med fleksible kogezoner

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med fleksible kogezoner, så der kan benyttes alle slags gryder og pander
 • pros-icon.svg Mulighed for at sætte effektrinnene på pause med Stop & Go og så tilbage til igen
 • pros-icon.svg Indbygget timerfunktion gør det muligt for dig ikke at overvåge madlavningen
 • pros-icon.svg Optimalt sikkerhedsniveau med restvarmeindikator, overophedningsbeskyttelse m.fl.

Detaljeret gennemgang

Med denne keramiske kogeplade fra Miele skal du aldrig mere tænke over, hvilken gryde du finder frem til din madlavningen. Kogepladen er nemlig udviklet med fleksible kogezoner, så der burde være noget for enhver form og størrelse. Derudover har pladen flere funktionelle egenskaber, heriblandt en timer, Stop & Go, indikator for restvarme og høj sikkerhed.

Derfor skal du vælge en Miele KM6542FRs Keramisk kogeplade

Uanset hvilken form dine gryder og pander har, så kan du bruge dem på denne keramiske kogeplade fra Miele. Det skyldes, at kogepladen er udviklet med fleksible kogezoner, hvilket giver dig mulighed for at bruge både store og små, ovale, firkantede, runde etc. gryder og pander. Dette gør det langt lettere for dig at lave mad med dine favorit redskaber. Alle zonerne er desuden udviklet med en restvarmeindikator, så du ved, hvor du ikke skal placere armen undervejs i madlavningen.

Derudover har denne kogeplade flere funktionelle egenskaber, der gør madlavningen lige dét nemmere. F.eks. sikrer funktionen Stop & Go for, at du hurtigt kan sætte alle kogezoner til effekttrin 1, hvis du er nødt til at gå fra køkkenet et øjeblik. Når du kommer tilbage, kan du blot trykke på displayet igen, og så går alle kogezoner tilbage til det forrige effekttrin. Kogepladen har også en recall funktion, så du hurtigt kan sætte alt på samme effekttrin, hvis du ved et uheld får slukket for kogepladen.

Du behøver endda ikke at stå i køkkenet i al den tid du laver mad eller løbe ud, idet din alarm ringer. Produktet har nemlig en indbygget timerfunktion, som får kogezonen til at slukke, når tiden er udløbet. Du kan dog også bruge uret uafhængigt af kogezonerne, hvis du blot ønsker et minutur. Derudover har kogepladen en sikkerhedsafbryder, fejlovervågning og overophedningsbeskyttelse. Du er altså helt sikker, når du laver mad på denne kogeplade.

Produktdetaljer

 • Højde: 3,8 cm
 • Indbygningshøjde: 4,3 cm
 • Dybde: 50,4 cm
 • Indbygningsdybde: 49 cm
 • Bredde: 76,4 cm
 • Indbygningsbredde: 75 cm
 • Vægt: 10 kg
 • Antal kogefelter: 4 stk

Voss Electrolux DEK2463-RF Keramisk kogeplade

Elegant keramisk kogeplade med brugervenlig opbygning

Fordele
 • pros-icon.svg Brugervenlig fingertouch betjening for nem indstilling
 • pros-icon.svg Elegant og stilren i sit design – og består af en plan glasplade, der er let at rengøre
 • pros-icon.svg Udviklet med indbygget børnesikring og automatisk sikkerhedsslukning
 • pros-icon.svg Flere funktionelle indstillingsmuligheder, såsom timer- og Stop & Go funktion

Detaljeret gennemgang

Denne keramiske kogeplade vil se elegant ud i det moderne hjem, da den har et stilrent og enkelt udseende. I alt består kogepladen af fire kogezoner, som betjenes via fingertouch betjening. Pladen har indbygget timerfunktion, børnesikring, en Stop & Go funktion og flere andre egenskaber, der giver en fordel ved madlavningen.

Derfor skal du vælge en Voss Electrolux DEK2463-RF Keramisk kogeplade

Er du på udkig efter en keramisk kogeplade, der ikke blot er god i drift, men som faktisk også ser umådelig pæn ud og vil passe perfekt ind i det moderne køkken? I så fald skal du investere i denne keramiske kogeplade fra Voss Electrolux. Produktet er relativt enkelt i sin opbygning og udseende, men det gør den perfekt til de fleste køkkenet. Kogepladen består af en glaskeramisk kogesektion, som består af en plan glasplade. Denne er umådelig nem at rengøre, og derfor vil du også kunne nyde kogepladens udseende og funktioner i mange år fremover.

Du styrer let kogepladens zoner via elektronisk touch betjening, og du kan være sikker på, at alle zonerne vil reagere hurtigt. Du kan altid få gang i dem på ingen tid ved brug af opkogningsautomatik indstillinger, hvor den enkelte zone vil komme i kog med det samme. Du kan også altid benytte Stop & Go funktion, hvis du skal gå fra køkkenet et øjeblik og ikke vil have, at indholdet brænder på, da funktionen sikrer, at indholdet holdes varmt ved lav varme.

Produktet er desuden udviklet med en indbygget timerfunktion, der kan sættes i op til 99 minutter, og automatisk slukker for zonen efter endt tid. Derudover har den automatisk sikkerhedsslukning og en indbygget børnesikring, så de forskellige kogezoner ikke kan tændes ved en fejl. Med den særlige funktionlås kan du også sikre, at ingen andre roder ved dine indstillinger. Du vil desuden blive mindet om, hvilke kogezoner der stadig er varme via restvarmeindikatorerne.

Produktdetaljer

 • Indbygningshøjde: 3,8 cm
 • Dybde: 51,6 cm
 • Indbygningsdybde: 49 cm
 • Bredde: 57,6 cm
 • Indbygningsbredde: 56 cm
 • Vægt: 7,3 kg
 • Antal kogefelter: 4 stk

Siemens ET875FCP1D Keramisk kogeplade

Bred keramisk kogeplade med timerfunktion

Fordele
 • pros-icon.svg Er bredere i sin opbygning end andre kogeplader for bedre plads at arbejde på
 • pros-icon.svg Udviklet med et display, der informerer om energiforbrug undervejs
 • pros-icon.svg Optimalt sikkerhed med restvarmeindikator, børnesikring og sikkerhedsafbryder

Detaljeret gennemgang

Denne kogeplade er ideel til dig, der gerne vil have lidt mere plads at arbejde på, når du står med flere gryder og pander i gang på samme tid. Modellen er nemlig en del bredere end andre kogeplader. Derudover har den en indbygget timerfunktion, der kan stoppe tilberedningen på kogezoner, når tiden er gået, så du ikke skal løbe ud til maden.

Derfor skal du vælge en Siemens ET875FCP1D Keramisk kogeplade

Er du typen, der altid arbejder med større gryder, når du laver mad, da der skal laves mad til flere på én gang? Hvis det er tilfældet, så er denne er denne kogeplade fra Siemens et ideelt køb for dig. Det særlige ved denne keramiske kogeplade er nemlig, at den er bredere end andre varianter. Dette giver dig ikke blot mere plads at arbejde på, men også mulighed for, at gøre kogezonerne ekstra store, så der er plads til gryder og pander af forskellig størrelse. I alt finder du fire kogezoner på pladen i forskellige størrelser og former, heriblandt en dobbelt zone med en ekspanderbar ovalzone .

Alle kogezoner kan styres via TouchSlider betjening, hvor du enten kan angive eller indstille det ønskede trin direkte med fingeren. Varmen i zonerne styres via sensorer og kan indstilles i have trin frem til grad 9. I alt kan der arbejdes med 17 effekttrin. Zonerne er udstyret med en PowerBoost funktion, som du kan bruge, hvis det skal gå stærkt, og en indbygget timer, der vil stoppe tilberedning på den enkelte zone, når tiden er gået. På den måde skal du ikke haste ud til din mad, så snart uret ringer.

Derudover har du mulighed for at låse betjeningspanelet på kogepladen i op til 35 sekunder, så du hurtigt og let kan rengøre kogepladen med en klud, uden at risikere at tænde for nogle af zonerne. Andre sikkerhedsfunktioner tæller en sikkerhedsafbryder, børnesikring og en to trins restvarme indikation for hver af kogezonerne. Du kan endda holde øje med energiforbruget under madlavningen, da displayet viser dig dette forbrug.

Produktdetaljer

 • Indbygningshøjde: 4.5 cm
 • Dybde: 52 cm
 • Indbygningsdybde: 50 cm
 • Bredde: 81,2 cm
 • Indbygningsbredde: 78 cm
 • Vægt: 10,3 kg
 • Antal kogefelter: 4 stk

Witt WHF675 Keramisk kogeplade

Brugervenlig keramisk kogeplade med hold varm funktion

Fordele
 • pros-icon.svg Stilren og brugervenlig opbygning sikrer dig fuld kontrol over din madlavning
 • pros-icon.svg Udviklet med en hold varm funktion på 70 grader, så maden ikke brændes på
 • pros-icon.svg Kogepladen er fremstillet af sort og rengøringsvenligt glas

Detaljeret gennemgang

Denne kogeplade vil passer perfekt ind i dit køkken, da den er stilren i sin opbygning. Derudover er den effektiv i drift og yderst brugervenlig, hvorfor det bliver let for dig at tilberede maden fremover. Modellen er udstyret med en hold varm funktion, så du behøver ikke længere planlægge, at alle retter skal være klar på præcis samme tid.

Derfor skal du vælge en Witt WHF675 Keramisk kogeplade

Vi vil anbefale dig at investere i denne keramiske kogeplade fra Witt, hvis du gerne vil have fingrene i en stilren variant, der passer perfekt ind i ethvert køkken, og som har en brugervenlig opbygning. Det brugervenlige touch display sikrer, at du har fuld kontrol over din madlavning og altid kan indstille de enkelte kogezoner til den rette temperatur. I alt har kogepladen fire forskellige kogezoner, hvoraf to af felterne kan udvides, så der er plads til selv en større gryde eller pande.

En af de helt store fordele ved at vælge denne kogeplade er, at den kan holde de enkelte retter varme, hvis du har fejlvurderet, hvornår de hver især var klar til servering – eller hvis familien eller gæsterne ikke er helt klar til at spise endnu. Hold varm funktion holder maden ved 70 grader, så det har den rette temperatur ved servering, men ikke brænder på, mens det stadig står på kogepladerne. Alle felter kan desuden tilsluttes den indbyggede timerfunktion, som sikrer, at kogefeltet slukkes, når tiden er gået.

Du kan også altid benytte Stop & Go funktionen, hvis du har brug for at forlade køkkenet et øjeblik, da denne skruer helt ned for varmen på alle zoner. Når du kommer tilbage og er klar til at fortsætte madlavningen, trykker du blot på tasten igen og så varmer alt op til samme temperatur som før. De individuelle kogezoner kan indstilles til 9 varmetrin. Som en ekstra bonus har kogepladen en låsefunktion, sikkerhedsstop i fem tilfælde, restvarmeindikatorer for hver kogezone og er let at rengøre grundet udviklingen med et rengøringsvenligt glas.

Produktdetaljer

 • Indbygningshøjde: 4,1 cm
 • Dybde: 52 cm
 • Indbygningsdybde: 49 cm
 • Bredde: 59 cm
 • Indbygningsbredde: 56 cm
 • Vægt: 8,3 kg
 • Antal kogefelter: 4 stk

Se 3 tidligere anmeldte produkter

 • Miele KM6542FRs Keramisk kogeplade Chevron down

  Produktet er udgået

  Fordele
  • pros-icon.svg Udviklet med fleksible kogezoner, så der kan benyttes alle slags gryder og pander
  • pros-icon.svg Mulighed for at sætte effektrinnene på pause med Stop & Go og så tilbage til igen
  • pros-icon.svg Indbygget timerfunktion gør det muligt for dig ikke at overvåge madlavningen
  • pros-icon.svg Optimalt sikkerhedsniveau med restvarmeindikator, overophedningsbeskyttelse m.fl.

  Detaljeret gennemgang

  Med denne keramiske kogeplade fra Miele skal du aldrig mere tænke over, hvilken gryde du finder frem til din madlavningen. Kogepladen er nemlig udviklet med fleksible kogezoner, så der burde være noget for enhver form og størrelse. Derudover har pladen flere funktionelle egenskaber, heriblandt en timer, Stop & Go, indikator for restvarme og høj sikkerhed.

  Derfor skal du vælge en Miele KM6542FRs Keramisk kogeplade

  Uanset hvilken form dine gryder og pander har, så kan du bruge dem på denne keramiske kogeplade fra Miele. Det skyldes, at kogepladen er udviklet med fleksible kogezoner, hvilket giver dig mulighed for at bruge både store og små, ovale, firkantede, runde etc. gryder og pander. Dette gør det langt lettere for dig at lave mad med dine favorit redskaber. Alle zonerne er desuden udviklet med en restvarmeindikator, så du ved, hvor du ikke skal placere armen undervejs i madlavningen.

  Derudover har denne kogeplade flere funktionelle egenskaber, der gør madlavningen lige dét nemmere. F.eks. sikrer funktionen Stop & Go for, at du hurtigt kan sætte alle kogezoner til effekttrin 1, hvis du er nødt til at gå fra køkkenet et øjeblik. Når du kommer tilbage, kan du blot trykke på displayet igen, og så går alle kogezoner tilbage til det forrige effekttrin. Kogepladen har også en recall funktion, så du hurtigt kan sætte alt på samme effekttrin, hvis du ved et uheld får slukket for kogepladen.

  Du behøver endda ikke at stå i køkkenet i al den tid du laver mad eller løbe ud, idet din alarm ringer. Produktet har nemlig en indbygget timerfunktion, som får kogezonen til at slukke, når tiden er udløbet. Du kan dog også bruge uret uafhængigt af kogezonerne, hvis du blot ønsker et minutur. Derudover har kogepladen en sikkerhedsafbryder, fejlovervågning og overophedningsbeskyttelse. Du er altså helt sikker, når du laver mad på denne kogeplade.

  Produktdetaljer

  • Højde: 3,8 cm
  • Indbygningshøjde: 4,3 cm
  • Dybde: 50,4 cm
  • Indbygningsdybde: 49 cm
  • Bredde: 76,4 cm
  • Indbygningsbredde: 75 cm
  • Vægt: 10 kg
  • Antal kogefelter: 4 stk
 • Voss Electrolux DEK2463-RF Keramisk kogeplade Chevron down

  Produktet er udgået

  Fordele
  • pros-icon.svg Brugervenlig fingertouch betjening for nem indstilling
  • pros-icon.svg Elegant og stilren i sit design – og består af en plan glasplade, der er let at rengøre
  • pros-icon.svg Udviklet med indbygget børnesikring og automatisk sikkerhedsslukning
  • pros-icon.svg Flere funktionelle indstillingsmuligheder, såsom timer- og Stop & Go funktion

  Detaljeret gennemgang

  Denne keramiske kogeplade vil se elegant ud i det moderne hjem, da den har et stilrent og enkelt udseende. I alt består kogepladen af fire kogezoner, som betjenes via fingertouch betjening. Pladen har indbygget timerfunktion, børnesikring, en Stop & Go funktion og flere andre egenskaber, der giver en fordel ved madlavningen.

  Derfor skal du vælge en Voss Electrolux DEK2463-RF Keramisk kogeplade

  Er du på udkig efter en keramisk kogeplade, der ikke blot er god i drift, men som faktisk også ser umådelig pæn ud og vil passe perfekt ind i det moderne køkken? I så fald skal du investere i denne keramiske kogeplade fra Voss Electrolux. Produktet er relativt enkelt i sin opbygning og udseende, men det gør den perfekt til de fleste køkkenet. Kogepladen består af en glaskeramisk kogesektion, som består af en plan glasplade. Denne er umådelig nem at rengøre, og derfor vil du også kunne nyde kogepladens udseende og funktioner i mange år fremover.

  Du styrer let kogepladens zoner via elektronisk touch betjening, og du kan være sikker på, at alle zonerne vil reagere hurtigt. Du kan altid få gang i dem på ingen tid ved brug af opkogningsautomatik indstillinger, hvor den enkelte zone vil komme i kog med det samme. Du kan også altid benytte Stop & Go funktion, hvis du skal gå fra køkkenet et øjeblik og ikke vil have, at indholdet brænder på, da funktionen sikrer, at indholdet holdes varmt ved lav varme.

  Produktet er desuden udviklet med en indbygget timerfunktion, der kan sættes i op til 99 minutter, og automatisk slukker for zonen efter endt tid. Derudover har den automatisk sikkerhedsslukning og en indbygget børnesikring, så de forskellige kogezoner ikke kan tændes ved en fejl. Med den særlige funktionlås kan du også sikre, at ingen andre roder ved dine indstillinger. Du vil desuden blive mindet om, hvilke kogezoner der stadig er varme via restvarmeindikatorerne.

  Produktdetaljer

  • Indbygningshøjde: 3,8 cm
  • Dybde: 51,6 cm
  • Indbygningsdybde: 49 cm
  • Bredde: 57,6 cm
  • Indbygningsbredde: 56 cm
  • Vægt: 7,3 kg
  • Antal kogefelter: 4 stk
 • Witt WHF675 Keramisk kogeplade Chevron down

  Produktet er udgået

  Fordele
  • pros-icon.svg Stilren og brugervenlig opbygning sikrer dig fuld kontrol over din madlavning
  • pros-icon.svg Udviklet med en hold varm funktion på 70 grader, så maden ikke brændes på
  • pros-icon.svg Kogepladen er fremstillet af sort og rengøringsvenligt glas

  Detaljeret gennemgang

  Denne kogeplade vil passer perfekt ind i dit køkken, da den er stilren i sin opbygning. Derudover er den effektiv i drift og yderst brugervenlig, hvorfor det bliver let for dig at tilberede maden fremover. Modellen er udstyret med en hold varm funktion, så du behøver ikke længere planlægge, at alle retter skal være klar på præcis samme tid.

  Derfor skal du vælge en Witt WHF675 Keramisk kogeplade

  Vi vil anbefale dig at investere i denne keramiske kogeplade fra Witt, hvis du gerne vil have fingrene i en stilren variant, der passer perfekt ind i ethvert køkken, og som har en brugervenlig opbygning. Det brugervenlige touch display sikrer, at du har fuld kontrol over din madlavning og altid kan indstille de enkelte kogezoner til den rette temperatur. I alt har kogepladen fire forskellige kogezoner, hvoraf to af felterne kan udvides, så der er plads til selv en større gryde eller pande.

  En af de helt store fordele ved at vælge denne kogeplade er, at den kan holde de enkelte retter varme, hvis du har fejlvurderet, hvornår de hver især var klar til servering – eller hvis familien eller gæsterne ikke er helt klar til at spise endnu. Hold varm funktion holder maden ved 70 grader, så det har den rette temperatur ved servering, men ikke brænder på, mens det stadig står på kogepladerne. Alle felter kan desuden tilsluttes den indbyggede timerfunktion, som sikrer, at kogefeltet slukkes, når tiden er gået.

  Du kan også altid benytte Stop & Go funktionen, hvis du har brug for at forlade køkkenet et øjeblik, da denne skruer helt ned for varmen på alle zoner. Når du kommer tilbage og er klar til at fortsætte madlavningen, trykker du blot på tasten igen og så varmer alt op til samme temperatur som før. De individuelle kogezoner kan indstilles til 9 varmetrin. Som en ekstra bonus har kogepladen en låsefunktion, sikkerhedsstop i fem tilfælde, restvarmeindikatorer for hver kogezone og er let at rengøre grundet udviklingen med et rengøringsvenligt glas.

  Produktdetaljer

  • Indbygningshøjde: 4,1 cm
  • Dybde: 52 cm
  • Indbygningsdybde: 49 cm
  • Bredde: 59 cm
  • Indbygningsbredde: 56 cm
  • Vægt: 8,3 kg
  • Antal kogefelter: 4 stk

Guide til køb af keramisk kogeplade

I de ovenstående afsnit har du kunne læse en del om de forskellige keramiske kogeplader, som vi har udvalgt til at være de bedste keramiske kogeplader på markedet netop nu. Men selvom du nu har fået en indsigt i, hvilke kogeplader du med fordel kan investere i, så giver det dig ikke nødvendigvis svar på, hvordan du rengør en keramisk kogeplade eller hvordan du finder det bedste tilbud på produkttypen, hvis dit budget er lidt stramt. Det kan du dog læse meget mere om i de nedenstående afsnit.

Rengøring af keramisk kogeplade

Det er vigtigt, at du rengør din keramiske kogeplade efter hver brug, så snavs og madrester ikke brænder sig fast på overfladen. I så fald vil det nemlig være langt sværere at få bugt med den plettede overflade og så vil din kogeplade hurtigt komme til at se grim ud. Det kræver altså blot en fugtig klud, muligvis med en smule sæbe på, efter brug, for at holde din keramiske kogeplade flot i lang tid.

Nogle pletter er dog sværere at få bugt med end andre. Og det bliver naturligvis ikke lettere, hvis du i en periode har glemt at tørre overfladen af med en fugtig klud. I disse tilfælde kan du dog tage andre midler i brug. F.eks. kan du sprøjte lidt olivenolie på kogepladen og efter et par minutter skrabe pletterne af med en metalskraber e.l. Du skal dog sikre dig, at skraberen ikke kan ridse i overfladen, før du går i gang. Herefter kan du tørre overfladen af med en fugtig klud med sæbe for at fjerne de madrester, du netop har “skåret” løs.

Hvis du stadig ikke har fået bugt med pletterne efter ovenstående metode, så kan du blande en smule bagepulver med varmt vand og lægge det direkte ovenpå de enkelte pletter. Der kan også mixes citronsaft i blandingen, hvis det er nogle virkelig genstridige pletter, som har fået lov til at tørre ind længe. Endnu engang skal du lade blandingen sidde lidt og derefter tørre overfladen af med en fugtig klud.

Vi må desuden hellere pointere, at der skal benyttes en ren klud til formålet, så du ikke blot smører nyt snavs ud på kogepladen. Derudover er det vigtigt, at alle kogezoner er kolde, før du går i gang med rengøringen af kogepladens overflade.

Find det bedste keramisk kogeplade tilbud

Det kan være dyrt at investere i en ny keramisk kogeplade, og derfor vil du sikkert sætte pris på at kunne spare lidt penge på købet. Den bedste måde at spare penge på, uden at skulle gå ned på kvalitet, er ved at finde produktet på et godt tilbud. Dette kan lade sig gøre hos de fleste online forhandlere, som regelmæssigt sætter prisen i bund på diverse varegrupper, heriblandt forskellige typer af kogeplader.

Vi vil derfor anbefale dig at væbne dig med en smule tålmodighed, samt holde øje med flere forhandleres hjemmesider over en tidsperiode. På den måde kan du se, hvornår prisen er fordelagtig og spare en hel del penge på dit kommende køb. Det er en klar fordel, hvis du har fundet frem til de eller den kogeplade, som du ønsker at investere i. Dette giver dig nemlig mulighed for at slå til så snart den kommer på tilbud, da du ikke først skal finde frem til, hvilken model du ønsker, når tilbudskampagnen er gået i gang. For nogle tilbud gælder det nemlig, at der kun er et vist antal af hver enkelt produkt til rådighed.

Sådan er denne keramisk kogeplade test udført

Til udarbejdelsen af denne test har vi undersøgt markedet for diverse typer af keramiske kogeplader. Herefter har vi ud fra en række testkilder og anmeldelser af de forskellige produkter, fundet frem til de seks kogeplader, som overordnet set er de bedste. Vi har så vidt muligt forsøgt at finde nogle keramiske kogeplader, der adskilte sig lidt fra hinanden, så der kunne være noget for enhver smag og behov. Det burde derfor være muligt for enhver at finde den rette keramiske kogeplade for dem i denne test.

Mangler du tilbehør til din kogeplade?

Det er ikke alle typer af gryder og pander, der kan bruges på enhver type kogeplade, hvorfor du skal være opmærksom på, at dit nuværende tilbehør ikke nødvendigvis passer til en keramisk kogeplade. Det kan derfor godt være, at du også er nødt til at skifte dine gryder og pander ud med nye modeller, hvis du ønsker at installere en keramisk kogeplade i hjemmet.

Heldigvis har vi fundet frem til de bedste gryder og de bedste stegepander, og du kan derfor med fordel læse vores artikler om emnet, hvis du nægter at gå på kompromis med kvaliteten af dine nye tilbehørsdele.

FAQ

Hvad er en keramisk kogeplade?

En keramisk kogeplade adskiller sig fra andre kogeplader ved, at varmeelementerne sidder under selve glasoverfladen. Af den grund skal glasset varmes op før gryder og pander bliver varme.

Hvilken keramiske kogeplade er bedst?

I denne test har vi kåret en Siemens ET645FNN1E Keramisk kogeplade som testvinder. Det skyldes, at den samlet set er en god investering for de fleste husholdninger. Læs med og find den rette til dig.

Hvordan finder jeg det bedste tilbud på en keramisk kogeplade?

Du kan let finde frem til det bedste tilbud på en keramisk kogeplade ved at holde øje med diverse online forhandleres hjemmesider. Her kan du nemt sammenligne priser og slå til ved et godt tilbud.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests: