Massagepistol test – Se de 12 bedste massagepistoler i test 2023

I vores massagepistol analyserer og anmelder vi de 12 massagepistoler vi mener er de bedste på markedet. Vi baserer vores analyse på ekspertvurderinger, laboratorietests og vores egen ekspertise på området. Ud fra dette analyserer vi massagepistolerne ud fra følgende nøglekriterier; indstillinger, massagehoveder, støjniveau, batteritid og ergonomi. Vores erfarne produkteksperter på området guider dig mod de massagepistoler der er investeringen værd og væk fra dem der skuffer.
Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

I vores test af massagepistoler har vi vurderet en række modeller, der passer til enhver kropstype og ethvert restitutionsbehov. Disse håndholdte enheder tilbyder dyb vævsmassage med bekvemmeligheden ved bærbare, genopladelige enheder. De er støjsvage, men kraftfulde og kan bruges når som helst og hvor som helst uden at forstyrre. Selvom det ikke er det billigste restitutionsredskab, er det værdifuldt at investere i en massagepistol med funktioner som justerbare intensitetsindstillinger, forskellige fastgørelseshoveder og lang batterilevetid. Nogle fås endda med smart teknologi, som giver en skræddersyet oplevelse.

Vi hos ‘Bedsteitest.dk’ har siden 2017 analyseret over 2000 produkter, hvor vi bl.a. har gennemgået testresultater fra laboratier, praktiske tests, tusindvis af produktanmeldelser mm., for at kunne give dig relevante købsanbefalinger.

Gennem årene har vi analyseret mange af de bedste massagepistoler på markedet – lige fra de mest højteknologiske modeller til de mere simple og budgetvenlige versioner.

Fortsæt med at læse, og se de 12 massagepistoler, som vores eksperter har udvalgt som de bedste modeller på markedet, til alle massagebehov og budgetter

I denne artikel finder du:

 • Testvinder: Den bedste massagepistol i 2023
 • Detaljeret gennemgang af 12 modeller
 • Prissammenligning: Find den bedste pris blandt flere forhandlere (I samarbejde med Pricerunner)
 • Sammenligningstabel: Få overblik over alle produktspecifikationer og sammenlign nemt alle modeller
 • Købsguide: Alt du skal vide om at vælge den rette massagepistol til dit behov

Hvilken er den bedste massagepistol i test 2023?

I vores grundige sammenligning har vi evalueret massagepistolerne og tildelt dem individuelle samt samlede scores baseret på kriterier som brugervenlighed, ergonomisk design, vibrationsniveauer, effektivitet i forskellige muskelgrupper, støjniveau og batteriets levetid og opladningstid.

Den bedste massagepistol i vores test er Flowlife Flowgun GO 2.0.

Flowlife Flowgun GO 2.0 imponerer med sin brugervenlighed og evne til at levere dybdegående massage på tværs af forskellige muskelgrupper. Denne model er særdeles effektiv, med et lavt støjniveau på kun 40 dB, og et batteri, der holder lang tid efter en opladning, hvilket gør den til den ideelle ledsager for en aktiv livsstil. Derfor er den vores testvinder i vores massagepistol test.

 

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  5
 • Indstillinger
  5
 • Batteritid
  3
 • Støjniveau
  5
 • Ergonomi
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Indbygget tryksensor
 • pros-icon.svg 1400-3200 anslag i minuttet
 • pros-icon.svg Lavt lydniveau på 60 dB
 • pros-icon.svg 6 stk massagehoveder medfølger – højeste i test
Ulemper
 • cons-icon.svg Den kan godt være lidt kompliceret at anvende på ryggen
 • cons-icon.svg Lang opladningstid på 4 timer mod driftstid på op til 5 timer

Detaljeret gennemgang

Flowgun Go 2.0-massagepistolen er perfekt til en dybdegående massage til at stimulere blodcirkulationen og komme de irriterende muskelspændinger til livs. Du har mulighed for at vælge mellem 5 indstillinger, der kan nå op på hele 3.200 impulser i minuttet.

Lang driftstid

Flowgun Go 2.0 er til dig, der gerne vil have en massagepistol med en

lang driftstid. Denne Flowgun Go 2.0-model kan på en fuld opladning arbejde i op til 300 minutter, altså 5 timer.

Den er til gengæld også lang tid om at oplade. For at opnå en fuld opladning, skal du regne med 240 minutter (4 timer).  Til sammenligning bruger Theragun Mini 150 min på at oplade til 150 minutters driftstid.

Flowgun Go 2.0 er desuden et støjsvagt massageapparat. Dets lydniveau ligger nemlig under 60 decibel, hvilket svarer til et lydniveau under en almindelig samtale mellem to mennesker. Theragun Elite har et støjniveau på op til  67 dB.

Nem betjening

Flowgun Go 2.0 er ydermere udstyret med en praktisk tryksensor, der angives via et LED-lys, så du ikke skal bekymre dig om at trykke for hårdt. Der medfølger seks forskellige massagehoveder, så du kan massere alt fra de store og små muskelgrupper til de mere følsomme steder som nakke og musklerne langs rygsøjlen.

Som sidste, ekstra bonus får du også en lille taske, som du kan bruge til opbevaring af massagepistolen.

God både før og efter træning

Flowgun 2.0 er god til generel massage og til at opvarme musklerne inden træning og massere og løsne dem efterfølgende. I tests kom det frem at massagepistolen er en anelse hård på det laveste program og at den er tung at holde i længere tid. Særligt ved skulder- eller rygmasssage. Med op til 3200 slag i minuttet er dette en af de kraftigste modeller i vores massagepistol  test.

Vores vurdering

Der er ingen tvivl hos os – med Flowlife Flowgun 2.0 får du markedets bedste håndholdte massagepistol til prisen. Den er ideel til dig der døjer med muskelspændinger i fx skuldre efter en lang arbejdsdag eller træning.

Den er ergonomisk designet og let at holde på, omend den er til den tunge side. Derfor er den ikke til dig, der har udfordringer med at løfte eller holde på noget i længere tid.

Prisen ligger i den høje ende i vores test, men det er vores vurdering at du får rigtig meget for pengene. Derfor vurderer vi denne massagepistol bedst i test.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Impulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 300 minutter Opladningstid i minutter: 240 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Krop, Lår, Ryg, Skulder Intensitetsniveauer: 5 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 6 stk. Effekt i watt: 5,04-12,6 watt Spænding i volt: Ikke angivet Farve: Sort Mål (H x B x D): 24 x 18,5 x 5,8 cm Vægt i gram: 970 gram Lydniveau: 60 dB Anslag i minuttet: 1400-3200

Beurer MG 99

bedste billige

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  3
 • Indstillinger
  5
 • Batteritid
  5
 • Støjniveau
  3
 • Ergonomi
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Batteriindikator
 • pros-icon.svg 3 års garanti
 • pros-icon.svg 5 intensitetsniveauer – meget til prisen
 • pros-icon.svg Let vægt 620 gr- laveste i test
Ulemper
 • cons-icon.svg Høj laveste indstilling (1800 anslag pr. minut)

Detaljeret gennemgang

Den perfekte massagepistol til særlig intensiv massage og hele 4 forskellige massagehoveder og op til 5 intensitetsniveauer, så du uden problemer kan takle alle muskler i kroppen.

Alt det praktiske

Denne massage-gun giver dig en yderst behagelig massage, uden at du behøver være bange for, den løber tør midt i det hele.

Den har nemlig en samlet driftstid på hele 5 timer. Når den er ved at løbe tør for strøm, sætter du den blot til at oplade med den medfølgende oplader, hvor den klarer en fuld opladning på 3 timer.

Til sammenligning bruger Flowlife Flowgun Pro 2.0 4 timer for 5 timers driftstid.  Den er desuden udstyret med en praktisk batteriindikator, så du altid ved, hvor meget strøm, der er tilbage.

Intuitiv betjening

Den er designet til at ligge godt i hånden og har, sammenlignet med andre modeller i test, en lav vægt på 670 g. Dens udformning gør den nem at håndtere og giver dig et stabilt greb, også på højeste indstilling. Det indbyggede LED-lys giver dig ikke kun informationer om batteriniveauet, men også om, hvilket intensitetsniveau du er på.

Egnet til alle muskelgrupper

Massagepistolen giver dig en god og effektiv massage til at lindre ømme muskler. Da der medfølger hele fire udskiftelige hoveder, vil du uden problemer komme spændinger i hele kroppen til livs.

Det runde hoved er tiltænkt muskelgrupper såsom arme, hofte, ryggen og balder, mens det flade hoved er bedre til de helt store muskelgrupper og flader som lår. Det kegleformede hoved egner sig til målrettet massage på triggerpunkter, og det sidste til muskler omkring for eksempel akillessenen, anklen og i læggen.

Derudover kan du vælge mellem hele 5 intensitetsniveauer, der kører på henholdsvis 1.800, 2.100, 2.400, 2.700 og 3.000 impulser i minuttet. Sammenlignet med Flowlife Flowgun Pro 2.0 er intensiteten på laveste niveau 1800 anslag pr. minut, hvilket er højere end Flowguns 1400 anslag.

Vores vurdering

Her får du en rigtig god masssagepistol til en billig pris. Antallet af niveauer og medfølgende massagehoveder er lavere end ved de dyrere modeller i test men til prisen får du meget med. Dertil ligger intensitetspændet fra 1800-3000 anslag pr. minut, hvilket også er tilsvarende de dyrere modeller. Modellen er egnet til alle muskelgrupper og derfor meget alsidig.

Modellen er lidt uhandy men til gengæld er det lettere end mange andre modeller i test. Den er god til dig, der ønsker en god all-round massagepistol til en billig pris. Derfor vinder den prisen som den bedste billige massagepistol.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Pulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 300 minutter Opladningstid i minutter: 180 Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Arm, Balle, Fod, Lår, Læg, Ryg, Talje Intensitetsniveauer: 5 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 4 stk. Effekt i watt: Ikke angivet Spænding i volt: 240 volt Farve: Blå, sort Mål (H x B x D): 6,51 x 14,14 x 4,51 cm Vægt i gram: 620 gram Lydniveau: - Anslag i minuttet: 1800-3000

Theragun Elite

bedste premium

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  4
 • Indstillinger
  5
 • Batteritid
  4
 • Støjniveau
  4
 • Ergonomi
  4
Fordele
 • pros-icon.svg OLED-skærm
 • pros-icon.svg Støjsvag 60-67 dB
 • pros-icon.svg Varmefunktion som den eneste i test
 • pros-icon.svg Kan tilknyttes app
Ulemper
 • cons-icon.svg Tung at holde om i længere tid (vejer 1000gr)
 • cons-icon.svg Højt laveste intensitet på 1750 vibrationer pr. minut

Detaljeret gennemgang

En effektiv massagepistol til dyb massage i lækkert og ergonomisk design. Den er desuden dejlig støjsvag, så du kan bruge den, hvor du vil uden at genere andre.

En særlig effektiv massagepistol med varmefunktion

Med hele 5 udskiftelige massagehoveder til forskellige muskelgrupper og 5 intensitetsniveauer får du her det ypperste af en massagegun. Og det bedste er, at du kan gøre det lige, hvor og hvornår det passer dig. Du tænder for apparatet ved at trykke på knappen øverst på pistolen.

Du bruger derefter samme knap til at vælge mellem de forskellige indstillinger, hvilket gør den særlig nem at bruge. De 5 vibrationsniveauer varierer fra 1.750 til 2.400 vibrationer i minuttet, så du kan vælge den intensitet, der passer bedst til den givne muskelgruppe og formålet.

Til sammenligning spænder Flowgun fra 1400 -3200 slag i minuttet.

Vores yndlingsfunktion ved denne model er varmefunktionen, der varmer musklerne, så de slapper helt af inden selve massagen.

Ingen af de andre modeller i test har denne funktion og i tests kom det frem at varmefunktionen er godt til at afslappe musklerne, og få den optimale massage.

Trådløs anvendelse

En af grundene til, at massagepistolen er så nem at bruge, er, at den fungerer uden ledning. I stedet er den udstyret med et genopladeligt batteri. Når den er ved at løbe tør for batteri, sætter du den blot til at oplade. På OLED-displayet kan du følge med i batteriniveauet og også se den valgte indstilling.

Den samlede driftstid ligger på 120 minutter, hvilket er kortere end både Flowgun 2.0 og Beurer MG99. Det tager derimod kun 80 minutter at opnå en fuld opladning, hvorefter massageapparatet atter er klar til brug.

Støjsvag massagepistol

Som ekstra bonus er massagepistolen fremstillet med en særlig QuietForce-teknologi. I praksis betyder det for dig, at den er mere støjsvag end andre apparater. Den støjsvage anvendelse og det praktiske opbevaringsetui gør, at du nemt og bekvemt kan tage pistolen med dig på farten.

Du kan altså afhjælpe særlig vedvarende muskelspændinger direkte, når de opstår – for eksempel i løbet af dagen, når du sidder på kontoret og arbejder ved computeren.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en god massagepistol med varmefunktion og et godt forhold mellem drifts- og opladningstid, så har vi modellen til dig.

Forholdet mellem drift og opladning er i vores optik ideelt til at få løsnet op og masseret musklerne. Det trækker en smule ned at modellen er tung, da det uundgåeligt vil genere efter længere tids brug.

Dog er driftstiden på 120 minutter passende i forhold til vægten. Varmefunktionen er det, der særligt overbeviser os om at denne fortjener pladsen som vores premiummodel. Prisen er den højeste i vores test, men hvis prisen ikke er en hindring for dig, er den efter vores vurdering alle pengene værd.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Pulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 120 minutter Opladningstid i minutter: 80 minutter Varmefunktion: Ja Anvendelsesområde: Arm, Fod, Hånd, Krop, Lænd Intensitetsniveauer: 5 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 5 stk. Effekt i watt: Ikke angivet Spænding i volt: Ikke angivet Farve: Hvid, sort Mål (H x B x D): 7,4 x 17 x 24 cm Vægt i gram: 1.000 gram Lydniveau: 60-67 Anslag i minuttet: 1750-2400

Musclepain Pro

bedste batteritid

Musclepain Massagepistol
Fordele
 • pros-icon.svg 10 niveauer – næsthøjeste i test
 • pros-icon.svg Batteritid på op til 7 timer 
 • pros-icon.svg 2 års garanti
 • pros-icon.svg Mest lydsvage i test – 30-45 dB
Ulemper
 • cons-icon.svg Display er meget følsomt
 • cons-icon.svg Mat design er modtageligt for fingeraftryk
 • cons-icon.svg Man skal bruge to hænder for at skifte niveau

Detaljeret gennemgang

Musclepain Pro massagepistol er en brugerfavorit når det kommer til massagepistoler. Med 10 niveauer, 7 timers batteritid og 1400-3300 vibrationer i minuttet, så forstår vi godt hvorfor.

De 1400-3300 vibrationer inddeles i 10 forskellige niveauer alt efter hvor kraftig massage du ønsker. De justeres via displayet, som ifølge vores undersøgelser er meget følsomt og derfor er det nemt at komme til at skifte niveau utidigt, hvis man kommer til at strejfe det.

Det kom også frem at grundet modellens størrelse skal man bruge to hænder til at skifte intensitet.

Batteritiden på op til 7 timer er en af de længste i vores test, kun overgået af Tunturi Massage Gun.

Dertil er den meget støjsvag og ligger på 30-45dB, hvilket er det laveste i vores test. Til sammenligning ligger DAY Massage Gun på lige under 50dB.

Ligesom fx Flowlife Flowgun Pro 2.0, kommer denne med 6 stk. massagehoveder og passer derved til alle muskelgrupper i kroppen. I vores analyse kom det frem at modellen både er velegnet til før og efter træning med også til at fjerne summen i læggene.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en meget støjsvag men kraftfuld massagepistol med mange indstillinger, så er Musclepain Pro et oplagt valg.

Modellen er en god allround model, som passer til de fleste behov , også dig der dyrker sport. Prisen ligger i mellemklassen og alligevel får du mange af de samme funktioner som ved de dyre modeller; lang batteritid, mange massagehoveder og lavt lydniveau. Den er for dig der ønsker en solid og brugbar model til hele kroppen.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: - Ledning: Nej Driftstid i minutter: 420 minutter Opladningstid i minutter: - Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Hele kroppen Intensitetsniveauer: 10 Udskiftelige massagehoveder: 6 stk Effekt i watt: 20 watt Spænding i volt: Ikke angivet Farve: Sort Mål (H x B x D): Ikke angivet Vægt i gram: 718 gram Lydniveau: 30-45 db Anslag i minuttet: 1400-3300

Beurer MG 180

bedste massagepistol til dybdegående massage

Fordele
 • pros-icon.svg Egnet til dybdegående massage
 • pros-icon.svg Op til 3200 anslag i minuttet
Ulemper
 • cons-icon.svg Meget intens vibration
 • cons-icon.svg Tung massagepistol – 1050 gr
 • cons-icon.svg Lang opladningstid i forhold til driftstid – 240 min og 180 min.

Detaljeret gennemgang

Er du på udkig efter en intens massagepistol, der giver dig en yderst dybdegående massage, så er denne model den rigtige for dig. Du kan vælge mellem 4 intensitetsniveauer, der opnår hele 3.200 impulser eller vibrationer i minuttet.

Massagepistolen har desuden et ergonomisk håndtag, så den er rar at holde om, også ved længerevarende anvendelse. Vær dog opmærksom på, at den er en anelse tung og vejer lidt over et kilo.

Ifølge vores undersøgelser er vægten både positiv, idet den lægger et naturligt tryk, men også negativ, da den bliver meget tung at holde på i længden. Særligt ved nakke- og skuldermassage.

Massagepistolen fungerer uden ledning, hvilket giver dig masser af bevægelsesfrihed til at bruge den, hvor og hvornår du ønsker. Der medfølger en oplader.

Der medfølger seks forskellige massagehoveder, så du er sikker på, at kunne massere alle muskelgrupper i kroppen. Til sammenligning medfølger der til Beurer MG 99 bare 4.

Det flade hoved er perfekt egnet til massage af de større områder på kroppen. Det store, runde hoved er ligeledes til de store muskelgrupper som for eksempel lårmuskulaturen, mens det lille, runde hoved er til de mindre muskelgrupper.

Det cylinderformede hoved egner sig derimod perfekt til triggerpunktmassage. Hovedet med to spidser er til massage af akillessenen eller musklerne på begge sider af rygsøjlen, og det sidste hoved anvendes på de følsomme steder, som for eksempel nakken.

Vores vurdering

Her får du en kraftig massagepistol der egner sig godt til dybdegående massage og genstridige spændinger.

Massagepistolen er god til dig, der træner meget og ikke har problemer med den lidt tunge vægt. Den har et højt antal vibrationer pr. minut, så den er god til grundigere massage.

Prismæssigt ligger den i mellemklassen og du får et kraftigt intensitetsniveau og mange massagehoveder til prisen.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Impulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 180 minutter Opladningstid i minutter: 240 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Arm, Balle, Fod, Lår, Læg, Ryg, Talje Intensitetsniveauer: 4 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 6 stk. Effekt i watt: 26 watt Spænding i volt: 100-240 volt Farve: Sort Mål (H x B x D): 24 x 7 x 17,5 cm Vægt i gram: 1.050 gram Lydniveau: - Anslag i minuttet: Op til 3200

Theragun Mini

bedste rejsevenlige massagepistol

Fordele
 • pros-icon.svg Hurtig opladningstid
 • pros-icon.svg Kraftig til prisen 1750-2400 anslag
 • pros-icon.svg Nem at betjene
 • pros-icon.svg Praktisk rejsetaske medfølger
 • pros-icon.svg Lav vægt – 650 gr- næstlaveste i test
Ulemper
 • cons-icon.svg Ingen udskiftelige hoveder

Detaljeret gennemgang

Leder du efter den bedste mini-massagepistol, du hurtigt kan smide i tasken og tage med dig, er en kompakt massagepistol som denne perfekt. En let og lille massagepistol som lindrer ømme muskler. Desuden lader den op på kun 80 minutter og har en dejlig lang driftstid på op til 150 minutter. Der medfølger naturligvis en oplader, så du også kan lade den op undervejs. Den lille størrelse gør, at den er nem at anvende på hele kroppen. Et ergonomisk design undgår, at du får krampe i hånden, når du bruger den.

Du kan  vælge mellem 3 hastighedstrin eller intensitetsniveauer. Ligesom Theragun Elite spænder den fra 1750 – 2400  slag i minuttet. Til forskel fra Theragun Elite har denne 3 niveauer, hvor Elite har 5.

Som Elite-modellen er denne fremstillet med QuietForce-teknologi, der gør den mere støjsvag end andre massagepistoler.

Eneste ulempe er, at du ikke kan udskifte det kugleformede massagehoved med forskellige massagehoveder, som på alle andre modeller i vores test. Men som transportabel og lille massagepistol til at tage med på arbejde eller ud at rejse er denne model helt ideel. Du får også en praktisk rejsetaske til opbevaring af massagepistolen.

Vores vurdering

Denne massagepistol er for dig der rejser meget eller ønsker at kunne tage den med på fx kontoret uden at skulle slæbe en stor og tung model. Trods den lette vægt og kompakte størrelse er modellen lige så kraftig som Elite-modellen, og til under ⅓ af prisen.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Pulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 150 minutter Opladningstid i minutter: 80 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: - Intensitetsniveauer: 3 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 1 stk. Effekt i watt: 22,5 watt Spænding i volt: 100-240 volt Farve: Brun, Grå, Rød, Sort Mål (H x B x D): 7,7 x 13,5 x 15,2 cm Vægt i gram: 650 gram Lydniveau: - Anslag i minuttet: 1750-200

Homedics PGM-200-AU

bedste allround massagepistol

Fordele
 • pros-icon.svg Op til 3300 vibrationer i minuttet
 • pros-icon.svg God til mange muskelgrupper
Ulemper
 • cons-icon.svg Brugervejledningen er ikke særlig udførlig
 • cons-icon.svg Lang opladningstid i forhold til drift; 240-300 minutter og  60 min. drift
 • cons-icon.svg Meget højt lavintentesitetsniveau på 2200 vibrationer
 • cons-icon.svg Korteste driftstid i test

Detaljeret gennemgang

Den bedste allround-massagepistol til at give en dybdegående massage. Du kan vælge mellem 3 intensitetsniveauer og på den måde sikre, at du får en effektiv og behagelig massage af stive og ømme muskler, når du har brug for det.

Alt det praktiske

Den ledningsfri, stærk massagepistol til impulsmassage har en effekt på 30 watt og en samlet driftstid på 1 time. Den lader op på 4-5 timer. Sammenlignet med de andre modeller i test, er dette et meget ujævnt forhold mellem opladning og drift. I tests kom det frem at den nogle gange kun holder i 30 minutter.

Der medfølger 3 udskiftelige massagehoveder til de forskellige muskelgrupper. Sammenlignget med mange andre modeller i vores test, er dette til den lave side. TIl gengæld er hovederne alsidige.

Det lille runde hoved er perfekt til store muskelgrupper såsom arme, hofte, ryggen, balder og lår. Det kegleformede hoved egner sig derimod til triggerpunkter og til at målrette massagen til den mest optimale massage.

Det sidste todelte hoved er beregnet til akillessenen musklerne omkring anklen og i læggen. Du kan med denne ene massagepistol altså massere alle de steder på kroppen, der er ømme, og som har brug for lidt ekstra kærlighed.

Nem betjening men dårligt placeret tænd/sluk knap

Du indstiller intensiteten ved at trykke på en knap. Du kan vælge mellem et lavt, mellem og højt intensitetsniveau, der hver især kører på henholdsvis 2.100, 2.550 og 3.300 impulser i minuttet. Ifølge vores undersøgelser er tænd/sluk knappen dårligt placeret og man kommer nemt til at slukke modellen ufrivilligt under brug, da den sidder der hvor man naturligt holder fast på masssagepistolen.

Der medfølger desuden et praktisk lille etui til opbevaring, så du kan tage den med dig overalt. Den måler 23,5 x 18,5 x 5,8 cm og vejer 720 gram.

Vores vurdering

Med Homedics PGM-200-AU får du en god  massagepistol til en fair pris. Modellen har 3 hoveder og 3 intensitetsniveauer, hvilket er lavere end de dyrere modeller men prisen taget i betragtning får du en kraftig model der kan gå op til 3300 vibrationer.

Til gengæld vurderer vi, at det laveste niveau er meget kraftigt sammenlignet med andre modeller. Dertil trækker den korte driftstid også ned. Den er til dig, der vil have en kraftig, funktionel og let model til en billig pris.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Pulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 60 minutter Opladningstid i minutter: 240-300 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Arm, balle, fod, skulder Intensitetsniveauer: 3 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 3 stk. Effekt i watt: 30 watt Spænding i volt: Ikke angivet Farve: Sort Mål (H x B x D): 23.5 x 18.5 x 5,8 cm Vægt i gram: 720 gram Lydniveau: - Anslag i minuttet: 2100-3300

Tunturi Massage Gun

bedste massagepistol med automatiske massageprogrammer

Fordele
 • pros-icon.svg 20 hastighedsindstillinger – det højeste i test
 • pros-icon.svg 3 automatiske massageprogrammer
 • pros-icon.svg LED-touchskærm
 • pros-icon.svg Længste driftstid i test – op til 11 timer
Ulemper
 • cons-icon.svg Selve massagehovedet er ikke fleksibelt, hvilket kan gøre det svært at komme til alle steder på kroppen
 • cons-icon.svg Tung 1360 gr

Detaljeret gennemgang

Vil du gerne have en massagepistol, der kan massere de ømme muskler og afhjælpe dig med spændinger med forudindstillede programmer, bør du helt klart give denne massage-gun et skud.

Den kraftige massagepistol har nemlig netop 3 integrerede programmer, samt en enkelt manuel indstilling. Du har desuden valget mellem hele 20 hastighedsindstillinger, så du er sikker på at finde den rette til dig.

Blandt de mange intensiteter egner trin 1 til 5 til opvarmning af musklerne. Herved anvendes mellem 1.200 og 1.700 impulser pr. minut alt efter valgte trin. Trin 6 til 10 giver en afslappende massage med 1.700-2.100 impulser i minuttet. Trin 11 til 15 giver muskelafspænding og smertereducerende massage med 2.100-2.600 slag i minuttet. De sidste trin 16 til 20 giver dig den en intens dybdegående massage med 2.600-3.300 impulser pr. minut.

Massageapparatet egner sig altså både til dig, der har arbejdsrelaterede muskelspændinger og motionister og sportsudøver, der har brug for en mere intens massage. Grundet de mange indstillinger og hastigheder varierer dens driftstid sig også. På en fuld opladning har denne massag-gun en arbejdstid på mellem 5 og 11 timer. En fuld opladning tager 3,5 timer, så i sammenligning med de andre modeller i vores test, har denne et rigtig godt forhold mellem drift og opladning.

Samtidig er den lydsvag og har et lydniveau på mellem 50 og 60 decibel alt efter valgte program.

Modellen er den tungeste i vores test sammen med Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth, som også vejer 1360 gr. Dette gør massagepistolen svær at bruge i længere tid.

Vores vurdering

Hvis du ønsker en masssagepistol med mange forskellige indstillinger, så er dette modellen for dig. Modellen er meget alsidig og passer til mange forkellige behov takket være de 20 niveauer. Desværre er modellen en af de tungeste i test og derfor ikke egnet til dig med problemer i skuldre eller arme. Prismæssigt ligger modellen i den lave ende og det er vores vurdering at du får rigtig meget for pengene, hvis du kan acceptere den høje vægt.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Impulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 300-660 minutter Opladningstid i minutter: 210 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Alle områder på kroppen Intensitetsniveauer: 20 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 4 stk. Effekt i watt: 20 watt Spænding i volt: Ikke angivet Farve: Sort Mål (H x B x D): 24,5 x 7 x 23 cm Vægt i gram: 1.360 gram Lydniveau: 50-60dB Anslag i minuttet: 1200-3300

Beurer MG 185

bedste massagepistol med autosluk

Fordele
 • pros-icon.svg Autosluk -funktion
 • pros-icon.svg 9 intensitetsniveauer 
 • pros-icon.svg CE-mærket
 • pros-icon.svg Godt forhold mellem drifts- og opladningstid – 350-210 min
Ulemper
 • cons-icon.svg Meget tung at håndtere i længere tid – 1075 gr – næsttungeste i test
 • cons-icon.svg Lydniveauet varierer alt efter vinkel

Detaljeret gennemgang

Er dit mål af komme af med alle spændinger og ømme muskler i kroppen, kunne denne CE-certificerede massage-gun med ergonomisk håndtag i et solidt design være et rigtig godt bud. Det er en alsidig massagepistol med 9 intensitetsniveauer til lindrende og dyb gående massage.

Trin 1 giver dig en punktmassage med 1.200 slag i minuttet. For hvert trin øges antallet af bevægelser med 200 slag i minuttet. Det betyder altså, at intensitet 9 bevæger sig med 3.000 slag i minuttet. Spændet er identisk med Tunturi Massage Gun, men fordelt på færre niveauer mod Tunturi Massage Guns 20.

Derudover kan du også vælge mellem 3 automatiske programmer og 5 forskellige massagehoveder, der alle er egnet til alle områder på kroppen. I vores analyse kom det frem at modellen er meget alsidig og fungerer godt på alle dele af kroppen, og at den er særligt velegnet efter træning.

Du indstiller massagepistolen via LED-touchskærmen. Det holdbare li-ion-batteri har en samlet arbejdstid på 350 minutter, altså 5,5 timer. Du skal regne med 210 minutter for at opnå en fuld opladning, hvilket er en smule bedre end fx Flowlife Flowgun Pro 2.0, der har brug for 240 min. opladning til 300 min. drift.

Du skal heller ikke være bange for at bruge unødvendige mængder strøm, for denne massage-gun har automatisk sluk-funktion. Efter 15 minutters inaktivitet slukker den helt af sig selv.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en massagepistol med mange indstillinger og auto-sluk, så anbefaler vi denne Beurer MG 185-model. Modellen ligger i mellemklassen prismæssigt og er særligt god til dig, der træner meget og ønsker effektiv afspænding efterfølgende. Vi er særligt glade for dens alsidighed, der gør at den passer til hele kroppen.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Impulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 350 minutter Opladningstid i minutter: 210 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Alle områder på kroppen Intensitetsniveauer: 9 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 5 stk. Effekt i watt: 18 watt Spænding i volt: 100-240 volt Farve: Mørkegrøn Mål (H x B x D): 26 x 6,5 x 15,5 cm Vægt i gram: 1.075 gram Lydniveau: - Anslag i minuttet: 1200-3000

Havit Wake

bedste massagepistol med USB-C-opladnings

Fordele
 • pros-icon.svg Smart og nemt håndterbart håndtag
 • pros-icon.svg 36 dages standby
 • pros-icon.svg USB-C-opladning
 • pros-icon.svg Forskellige massagehoveder
 • pros-icon.svg Transportabel
Ulemper
 • cons-icon.svg Længste opladningstid i test – 330 min.
 • cons-icon.svg høj laveste intensitet på  2000 vibrationer

Detaljeret gennemgang

Vælg denne lille massagepistol, hvis du gerne vil have en lille, let transportabel og kompakt massagepistol med en lang driftstid. Denne mini-massagepistol-model er nemlig udformet, så den har et ringformet håndtag, der er rart at holde om. Det er desuden skridsikkert, så du ikke skal anstrenge dig for at holde om det.

Massagepistolen vejer med sine 770 gram også mindre end mange andre modeller. Det er kun Theragun mini og Beurer MG 99 der med hhv. 650 og 620 gram vejer mindre.

I vores undersøgelser kom det frem at modellen fungerer særligt godt på nakke og skuldre og takket være det ergonomiske design, er den lettere at holde på end mange andre modeller i test, som både kan være tunge og uhandy ved netop skudler og nakke.

En fuld opladning giver dig 360 minutters arbejdstid, hvilket svarer til 6 timer, og er det næsthøjeste i test, kun overgået af Tunturi Massage Gun. Du skal til gengæld regne med 330 minutters opladningstid for en fuld opladning.

Den sparer på strømmen, når den ikke er i brug og kan være på standby i 36 dage. Du undgår på den måde at lade den op i tide og utide.

Der medfølger 3 forskellige massagehoveder, som du kan skifte alt efter behov og område på kroppen, du ønsker at massere. Den er udstyret med 3 intensitetsniveauer og arbejder med mange hurtige vibrationer mellem 2000 og 2800 stærke vibrationer i minuttet.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en ergonomisk massagepistol til nakke og skulder, så er denne Havit Wake et godt bud til dig. Prisen er billig sammenlignet med mange andre modeller i test og alligevel er modellen kraftig med op til 2800 vibrationer i minuttet. Den er ikke for dig der ønsker en kort opladningstid, da denne har den længste i test på 330 minutter.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Vibrationsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 360 minutter Opladningstid i minutter: 330 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Arm, Ben, Læg, Lænd, Skulder Intensitetsniveauer: 3 nivauer Udskiftelige massagehoveder: 3 stk. Effekt i watt: 36 watt Spænding i volt: 7,4 volt Farve: Grå Mål (H x B x D): 4,1 x 15,4 x 10,4 cm Vægt i gram: 770 gram Lydniveau: - Anslag i minuttet: 2000-2800

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth

bedste massagepistol med bluetooth

Fordele
 • pros-icon.svg Kraftfuld motor på 90 watt – kraftigste i test
 • pros-icon.svg Intelligent sensorfølsomhed som giver dig feedback på dit tryk
 • pros-icon.svg Tilhørende app med skræddersyet indhold
Ulemper
 • cons-icon.svg Meget kraftfuld, så bør anvendes med omtanke
 • cons-icon.svg Tungeste model i test – 1360 gram

Detaljeret gennemgang

En særlig kraftfuld massagepistol med en effektiv og stærk børsteløs motor. Den kraftfulde motor har en effekt på hele 90 watt. Hyperice Hypervolt masserer derfor med op til 3.200 vibrationer i minuttet. I tests kom det frem at modellen er meget kraftfuld og den mangler nogle flere lavintensitetsniveauer, hvilket gør den for kraftig til nogle.

Du kan vælge mellem 3 niveauer og 5 forskellige massagehoveder, der alle passer til forskellige muskler og områder på kroppen.

Desuden er Hyperice-modellen udstyret med smartteknologi i form af en intelligent tryksensor, der registrerer, hvor hårdt du trykker, hvorefter den giver dig visuel feedback. Du kan på den måde tilpasse trykket og bevægelser løbende, mens du bruger massagepistolen.

Hyperice Hypervolt er udstyret med bluetooth. Du kan altså tilkoble den Hyperice-appen, der tilbyder skræddersyet indhold, gode råd til træning samt en oversigt over din aktiviteter, så du kan optimere restitutionen. I vores undersøgelser kom det frem at appen fungerer middelmådigt og kan tåle en opgradering.

Hyperice Hypervolt har en samlet driftstid på 150 minutter, mens den oplader på 180 minutter. Den har et skridsikkert ergonomisk håndtag, som desværre viser sig svært at holde på i tests. Dertil skal man tænde modellen på to knapper før den starter.

Modellen er med sine 1360 gram testens tungeste model, hvilket gør den svær at bruge i længere tid. Særligt ved nakke og skuldre.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en meget kraftig massagepistol, så kan Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth meget vel være et godt bud for dig. Det er vores vurdering at den passer godt til dig, der dyrker hård træning eller har kroniske muskelsmerter og spændinger. Pga. kraften skal den bruges med omtanke.

Prismæssigt ligger den i den høje ende, men du får en meget kraftfuld model til prisen. Grundet dens vægt anbefaler vi den ikke til dig, der primært vil massere svært tilgængelige steder som nakke og skuldre, medmindre du har en hjælper.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Vibrationsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 150 minutter Opladningstid i minutter: 180 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Hele kroppen Intensitetsniveauer: 3 nivauer Udskiftelige massagehoveder: 5 stk. Effekt i watt: 90 watt Spænding i volt: 240 volt Farve: Sort Mål (H x B x D): 25,4 x 17,9 x 6,35 cm Vægt i gram: 1.360 gram Lydniveau: - Anslag i minuttet: op til 3200

DAY Massage Gun

bedste massagepistol til øget blodcirkulation

DAY Massage Gun
Fordele
 • pros-icon.svg Op til 3900 pulseringer i minuttet – højst i test
 • pros-icon.svg Lavt støjniveau på under 50dB
 • pros-icon.svg Kort opladningstid på 180 minutter
Ulemper
 • cons-icon.svg Håndtaget er glat at holde på
 • cons-icon.svg Kort driftstid på 90 minutter – næstlaveste i test
 • cons-icon.svg Meget kraftig og bør bruges med omtanke

Detaljeret gennemgang

Søger du en prisvenlig massagepistol til en effektiv massage, der øger blodcirkulationen, er dette den rette model for dig. Takket være de 6 intensitetsniveauer kan du tilpasse massagen til dine personlige behov. Alt efter indstilling masserer denne massage-gun med 2.900 til 3.900 pulseringer i minuttet, hvilket gør den til den kraftigste model i test.

Du kan vælge mellem 4 forskelligt udformede hoveder, der hver især har deres særlige funktion. Du kan derfor bruge dette apparat på både de små og de større muskelgrupper, og også på akillessenen og ryggen. Den er tilmed støjsvag med et støjniveau på under 50 decibel, hvilket ligger langt under en almindelig samtale mellem to mennesker. Det betyder også at det er en af de mest støjsvage modeller i vores test.

Til sammenligning ligger Tunturi Massage Gun på 50-60 dB og Musclepain Pro på 30-34dB. Det holdbare lithium-batteri giver den en samlet driftstid på cirka 90 minutter. Når den løber tør for strøm, lader du den nemt op med den medfølgende oplader. En fuld opladning opnås på omkring 180 minutter, hvilket svarer til 3 timer.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en kraftig men billig massagepistol så er DAY massage gun et oplagt bud. Modellen er den kraftigste i vores test og samtidig en af de billigste. Grundet kraften anbefaler vi den ikke til nybegynderen og det trækker ned at det laveste niveau er på 2900 pulseringer, da det gør den for kraftig til nogle. Ligesom Hyperice Hypervolt-modellen skal denne bruges med omtanke.

Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Pulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 90 minutter Opladningstid i minutter: 180 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Hele kroppen Intensitetsniveauer: 6 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 4 stk. Effekt i watt: Ikke angivet Spænding i volt: 8,5 volt Farve: Sort Mål (H x B x D): Ikke angivet Vægt i gram: Ikke angivet Lydniveau: - Anslag i minuttet: 2900-3900

Se 2 tidligere anmeldte produkter

 • Musclepain Pro Chevron down

  bedste batteritid

  Musclepain Massagepistol
  Fordele
  • pros-icon.svg 10 niveauer – næsthøjeste i test
  • pros-icon.svg Batteritid på op til 7 timer 
  • pros-icon.svg 2 års garanti
  • pros-icon.svg Mest lydsvage i test – 30-45 dB
  Ulemper
  • cons-icon.svg Display er meget følsomt
  • cons-icon.svg Mat design er modtageligt for fingeraftryk
  • cons-icon.svg Man skal bruge to hænder for at skifte niveau

  Detaljeret gennemgang

  Musclepain Pro massagepistol er en brugerfavorit når det kommer til massagepistoler. Med 10 niveauer, 7 timers batteritid og 1400-3300 vibrationer i minuttet, så forstår vi godt hvorfor.

  De 1400-3300 vibrationer inddeles i 10 forskellige niveauer alt efter hvor kraftig massage du ønsker. De justeres via displayet, som ifølge vores undersøgelser er meget følsomt og derfor er det nemt at komme til at skifte niveau utidigt, hvis man kommer til at strejfe det.

  Det kom også frem at grundet modellens størrelse skal man bruge to hænder til at skifte intensitet.

  Batteritiden på op til 7 timer er en af de længste i vores test, kun overgået af Tunturi Massage Gun.

  Dertil er den meget støjsvag og ligger på 30-45dB, hvilket er det laveste i vores test. Til sammenligning ligger DAY Massage Gun på lige under 50dB.

  Ligesom fx Flowlife Flowgun Pro 2.0, kommer denne med 6 stk. massagehoveder og passer derved til alle muskelgrupper i kroppen. I vores analyse kom det frem at modellen både er velegnet til før og efter træning med også til at fjerne summen i læggene.

  Vores vurdering

  Hvis du leder efter en meget støjsvag men kraftfuld massagepistol med mange indstillinger, så er Musclepain Pro et oplagt valg.

  Modellen er en god allround model, som passer til de fleste behov , også dig der dyrker sport. Prisen ligger i mellemklassen og alligevel får du mange af de samme funktioner som ved de dyre modeller; lang batteritid, mange massagehoveder og lavt lydniveau. Den er for dig der ønsker en solid og brugbar model til hele kroppen.

  Type: Trådløs massagepistol Massagetype: - Ledning: Nej Driftstid i minutter: 420 minutter Opladningstid i minutter: - Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Hele kroppen Intensitetsniveauer: 10 Udskiftelige massagehoveder: 6 stk Effekt i watt: 20 watt Spænding i volt: Ikke angivet Farve: Sort Mål (H x B x D): Ikke angivet Vægt i gram: 718 gram Lydniveau: 30-45 db Anslag i minuttet: 1400-3300
 • DAY Massage Gun Chevron down

  bedste massagepistol til øget blodcirkulation

  DAY Massage Gun
  Fordele
  • pros-icon.svg Op til 3900 pulseringer i minuttet – højst i test
  • pros-icon.svg Lavt støjniveau på under 50dB
  • pros-icon.svg Kort opladningstid på 180 minutter
  Ulemper
  • cons-icon.svg Håndtaget er glat at holde på
  • cons-icon.svg Kort driftstid på 90 minutter – næstlaveste i test
  • cons-icon.svg Meget kraftig og bør bruges med omtanke

  Detaljeret gennemgang

  Søger du en prisvenlig massagepistol til en effektiv massage, der øger blodcirkulationen, er dette den rette model for dig. Takket være de 6 intensitetsniveauer kan du tilpasse massagen til dine personlige behov. Alt efter indstilling masserer denne massage-gun med 2.900 til 3.900 pulseringer i minuttet, hvilket gør den til den kraftigste model i test.

  Du kan vælge mellem 4 forskelligt udformede hoveder, der hver især har deres særlige funktion. Du kan derfor bruge dette apparat på både de små og de større muskelgrupper, og også på akillessenen og ryggen. Den er tilmed støjsvag med et støjniveau på under 50 decibel, hvilket ligger langt under en almindelig samtale mellem to mennesker. Det betyder også at det er en af de mest støjsvage modeller i vores test.

  Til sammenligning ligger Tunturi Massage Gun på 50-60 dB og Musclepain Pro på 30-34dB. Det holdbare lithium-batteri giver den en samlet driftstid på cirka 90 minutter. Når den løber tør for strøm, lader du den nemt op med den medfølgende oplader. En fuld opladning opnås på omkring 180 minutter, hvilket svarer til 3 timer.

  Vores vurdering

  Hvis du leder efter en kraftig men billig massagepistol så er DAY massage gun et oplagt bud. Modellen er den kraftigste i vores test og samtidig en af de billigste. Grundet kraften anbefaler vi den ikke til nybegynderen og det trækker ned at det laveste niveau er på 2900 pulseringer, da det gør den for kraftig til nogle. Ligesom Hyperice Hypervolt-modellen skal denne bruges med omtanke.

  Type: Trådløs massagepistol Massagetype: Pulsmassage Ledning: Nej Driftstid i minutter: 90 minutter Opladningstid i minutter: 180 minutter Varmefunktion: Nej Anvendelsesområde: Hele kroppen Intensitetsniveauer: 6 niveauer Udskiftelige massagehoveder: 4 stk. Effekt i watt: Ikke angivet Spænding i volt: 8,5 volt Farve: Sort Mål (H x B x D): Ikke angivet Vægt i gram: Ikke angivet Lydniveau: - Anslag i minuttet: 2900-3900

Guide Sådan vælger du den bedste massagepistol

 
Flowlife-Flowgun-GO-2.0.png

Flowlife Flowgun GO 2.0

Beurer-MG-99-transformed.png

Beurer MG 99

Theragun-Elite.webp

Theragun Elite

61544b5bbb411-Musclepain-Massagepistol.png

Musclepain Pro

Beurer-MG-180.png

Beurer MG 180

Theragun-Mini.png

Theragun Mini

Homedics-PGM-200-AU.webp

Homedics PGM-200-AU

Tunturi-Massage-Gun-transformed.png

Tunturi Massage Gun

Beurer-MG-185-transformed.png

Beurer MG 185

Havit-Wake-Massagepistol.png

Havit Wake

Hyperice-Hypervolt-Plus-Bluetooth.png

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth

DAY-Massage-Gun-transformed.png

DAY Massage Gun

TestScore TestScore
Info
4.6
star star star star star
4.0
star star star star star
4.2
star star star star star
- - - - - - - - -
Type Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol Trådløs massagepistol
Massagetype Impulsmassage Pulsmassage Pulsmassage - Impulsmassage Pulsmassage Pulsmassage Impulsmassage Impulsmassage Vibrationsmassage Vibrationsmassage Pulsmassage
Ledning Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej
Driftstid i minutter 300 minutter 300 minutter 120 minutter 420 minutter 180 minutter 150 minutter 60 minutter 300-660 minutter 350 minutter 360 minutter 150 minutter 90 minutter
Opladningstid i minutter 240 minutter 180 80 minutter - 240 minutter 80 minutter 240-300 minutter 210 minutter 210 minutter 330 minutter 180 minutter 180 minutter
Varmefunktion Nej Nej Ja Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej
Anvendelsesområde Krop, Lår, Ryg, Skulder Arm, Balle, Fod, Lår, Læg, Ryg, Talje Arm, Fod, Hånd, Krop, Lænd Hele kroppen Arm, Balle, Fod, Lår, Læg, Ryg, Talje - Arm, balle, fod, skulder Alle områder på kroppen Alle områder på kroppen Arm, Ben, Læg, Lænd, Skulder Hele kroppen Hele kroppen
Intensitetsniveauer 5 niveauer 5 niveauer 5 niveauer 10 4 niveauer 3 niveauer 3 niveauer 20 niveauer 9 niveauer 3 nivauer 3 nivauer 6 niveauer
Udskiftelige massagehoveder 6 stk. 4 stk. 5 stk. 6 stk 6 stk. 1 stk. 3 stk. 4 stk. 5 stk. 3 stk. 5 stk. 4 stk.
Effekt i watt 5,04-12,6 watt Ikke angivet Ikke angivet 20 watt 26 watt 22,5 watt 30 watt 20 watt 18 watt 36 watt 90 watt Ikke angivet
Spænding i volt Ikke angivet 240 volt Ikke angivet Ikke angivet 100-240 volt 100-240 volt Ikke angivet Ikke angivet 100-240 volt 7,4 volt 240 volt 8,5 volt
Farve Sort Blå, sort Hvid, sort Sort Sort Brun, Grå, Rød, Sort Sort Sort Mørkegrøn Grå Sort Sort
Mål (H x B x D) 24 x 18,5 x 5,8 cm 6,51 x 14,14 x 4,51 cm 7,4 x 17 x 24 cm Ikke angivet 24 x 7 x 17,5 cm 7,7 x 13,5 x 15,2 cm 23.5 x 18.5 x 5,8 cm 24,5 x 7 x 23 cm 26 x 6,5 x 15,5 cm 4,1 x 15,4 x 10,4 cm 25,4 x 17,9 x 6,35 cm Ikke angivet
Vægt i gram 970 gram 620 gram 1.000 gram 718 gram 1.050 gram 650 gram 720 gram 1.360 gram 1.075 gram 770 gram 1.360 gram Ikke angivet
Lydniveau 60 dB - 60-67 30-45 db - - - 50-60dB - - - -
Anslag i minuttet 1400-3200 1800-3000 1750-2400 1400-3300 Op til 3200 1750-200 2100-3300 1200-3300 1200-3000 2000-2800 op til 3200 2900-3900
Brugeranmeldelser 5 3 4 - - - - - - - - -
Indstillinger 5 5 5 - - - - - - - - -
Batteritid 3 5 4 - - - - - - - - -
Støjniveau 5 3 4 - - - - - - - - -
Ergonomi 5 4 4 - - - - - - - - -
Tjek billigste pris Set til 1.800 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Elgiganten På lager
Set til 499 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Av-Cables På lager
Set til 1.999 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Power På lager
Set til 968 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
happii.dk På lager
Set til 1.399 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Power På lager
Set til 734 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
ComputerSalg På lager
Set til 628 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Proshop.dk På lager
Set til 958 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
ComputerSalg På lager
Set til 386 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Superprice På lager
Set til 1.844 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Løbeshop På lager

Markedet for massagepistoler har udviklet sig kraftigt igennem de senere år. Hvor det tidligere var noget forbeholdt professionelle atleter, har den almindelige forbruger nu i høj grad taget massagepistolen i brug i hjemmet.

De fleste modeller bliver i dag designet til at passe de fleste behov men der er stor forskel på parametre som niveauindstillinger, medfølgende massagehoveder, batteritid og størrelse.

I følgende købsguide går vi mere i dybden med disse parametre, samt fordelene ved at bruge en massagepistol.

En kraftfuld massage med massagepistoler er ikke kun for professionelle atleter, som mange fejlagtigt tror. Den kan også være meget givende og nyttig for dig, der sidder længe ved computeren. Med målrettet massage kan du komme mange spændinger til livs, som du ellers skal betale mange penge for at få løsnet hos en professionel massør.

En massage-gun kan også være rigtig givende og praktisk for dig, som dyrker meget sport. Den hjælper med alt fra at få lindret smerter i ømme muskler og forebygger skader. Og det gode er, at de bedste massagepistoler kan bruges på alle muskler og muskelgrupper. Og en effektiv omgang massage med en god massagepistol kan være en professionel massage værdig.

Kort sagt, en massagepistol kan være nyttig for stort set alle. Og er du først begyndt at bruge den, vil du hurtigt kunne mærke en forskel til det positive. Hvis du ønsker en helkropsmassage derhjemme, kan du med fordel overveje en massagestol.

Indstillingsmuligheder

Hvor kraftfuld din massage-pistol er, hænger i nogen udstrækning sammen med antallet af slag i minuttet. De bedste massagepistoler har mere end én indstilling, så du kan justere intensiteten af din massagegun. For at få en virkelig grundig massage skal du altså finde den rette indstilling til dit formål og dine behov. Det er derfor ikke sikkert, at en massagegun med mange hastighedsindstillinger nødvendig er for dig.

En massagegun giver masserende og gentagne stød eller vibrationer, og alt efter hvad du gerne vil opnå, kan lette pulseringen være fint for dig.

Til dig, der dyrker meget sport, kan det være godt med en massagegun med mange indstillinger, så du kan variere trykket mere alt efter, om du vil restituere, slappe af, lindre smerter eller forebygge. I vores test spænder indstillingsmulighederne mellem 3-20.

Men fælles for dem alle er, at de vil øge blodcirkulationen, hvilket er vigtigt i alle tilfælde. Og jo flere slag pr. minut, desto mere kraftfuld massage får du.

Når man taler om indstillingerne, måles de som regel i vibrationer, slag eller impulser.

Slag er, hvor massagehovedet bevæger sig ud og ind, mens vibrationer har et lignende bevægelsesmønster, der dog samtidigt vibrerer mere. Vibrationer er derfor også en mere blød massagemetode.

Alt efter, hvad du gerne vil opnå med massagen, vælger du et bestemt intensitetsniveau.

For at gøre det mere overskueligt har vi lavet en lille oversigt, så du ved, hvilken intensitet du bør bruge.

Husk dog, at dette kan variere alt efter, hvilken model du vælger. Din første reference bør derfor altid være brugermanualen eller brugervejledninger, som følger med den købte massagepistol.

 • 1.200 og 1.700 impulser pr. minut = Anvend denne intensitet til at varme musklerne op enten inden træning, eller inden du begynder på en mere dybdegående massage.
 • 1.700-2.100 impulser pr. minut = Denne intensitet giver dig en mere afslappende massage. Dine muskler slapper af og du forebygger på den måde visse spændinger og lærer dig selv at slappe af. Det kan også være en god måde at komme ned i gear på efter arbejde.
 • 2.100-2.600 slag pr. minut = Brug dette intensitetsniveau, hvis du har muskelspændinger og ømme muskler. Du kommer med denne intensitet af med muskelafspændinger og får en smertereducerende massage, da du får løsnet op for eventuelle vedvarende smerter og spændinger. Igen bør du dog varme dine muskler op, inden du bruger dette intensitetsniveau.
 • 2.600-3.300 impulser pr. minut = Det højeste intensitetsniveau giver dig en intens massage, der går i dybden og arbejder med vævet.

Slagterapi versus vibrationsmassage

Vibrationsmassage er en overfladisk massage, der går mellem 8 og 10 millimeter ned i vævet under massagen. En vibrationsmassage kan bruges til afslapning og til at komme af med muskelspændinger og smerter.

Er du sportsudøver er slagterapi nok bedre egnet til dig. Denne form for massage er nemlig bedre til at lindre de ømme muskler efter træningen samt at bidrage til en bedre restitution. Ved slagterapi går massagen hele 16 millimeter ned i det bløde væv.

Forudindstillede programmer

Nogle modeller er udstyret med forudindstillede programmer. Det gør det noget lettere for dig, da du så ikke skal tænke så meget over, hvilket intensitetstrin du bør sætte din massage-pistol på. Du kan i stedet bare vælge et program, så klarer apparatet resten.

Det kræver naturligvis, at din massage-pistol er forsynet med et program, der egner sig til dig. Vælg for eksempel ikke et post-træningsprogram, hvis du bruger din massage-pistol til at hjælpe din krop med at restituere efter en skade!

Nogle vibrationer eller slag kunne være alt for voldsomme.

Det samme gælder, hvis du vil massere ømme muskler, hvor du skal ned og massere musklerne i dybden. Her hjælper en afslappende massage dig ikke meget.

Ved du i forvejen, at du vil bruge din massage-pistol til noget meget specifikt, så anskaf dig en model, der har de programmer, du skal bruge.

Beurer MG 185 og Tunturi Massage Gun er begge gode eksempler på modeller, der har automatiske programmer.

Har du en massagepistol uden forudindstillede programmer, bør du dog ikke fortvivle! Det betyder på ingen måde, at din massagepistol ikke er god.

Det kræver blot, at du sætter dig ekstra godt ind i det forskellige tilbehør og diverse hastighedsindstillinger, så du kan foretage en målrettet og effektiv massage på dig selv.

Massagehoveder

Når du anskaffer dig en massage-pistol vil der som regel medfølge et bestemt antal udskiftelige massagehoveder. Hvor mange der medfølger afhænger af den købte model. Og det er ikke sikkert, du er nødt til at investere i en dyr massage-pistol med meget tilbehør.

En billig massagepistol kan sagtens have de massagehoveder, du har brug for. Den bedste massage-pistol for dig er jo den, der afhjælper dig med dine problemer. Men netop derfor er det en god idé at vide, hvad de forskellige mundstykker bruges til, så du på bedste vis kan øge blodcirkulationen, behandle ømme muskler eller lindre smerter.

De forskellige mundstykker eller massagehoveder takler forskellige muskelgrupper.

Hvad passer de forskellige hoveder til

Når du vil massere dine forskellige muskelgrupper, skal du derfor kende tilbehøret til din massage-pistol godt. De fleste modeller har 3 til 6 massagehoveder. Vi gennemgår her i detaljer, hvilket messagehoved bør anvendes til hvilken kropsdel.

1. Fladt hoved

Det flade hoved er rundt set fra oven, men har en flad berøringsflade. Det ligner lidt et fladt dørgreb. Denne type massagehoved er særlig godt til større flader som for eksempel ryggen. Den er også god til at varme musklerne op med mange vibrationer. Den flade side gør, at den ikke penetrerer musklerne på samme måde som de runde.

2. Stort, kugleformede hoved

Dette massagehoved er som regel blødt. Det er derfor et godt hoved at starte med, så du kan prøve dig lidt frem først. Du kan dog også bruge det til på de diverse triggerpunkter. Generelt set et dette hoved bedst egnet til de større muskelgrupper som lårmuskulaturen.

3. Spatellignende massagehoved

Dette massagehoved følger ikke altid med. Det ser da også lidt specielt ud, men det er faktisk ret godt til at øge blodcirkulationen. Det er bedst at bruge det til lange, glidende bevægelser (mod hjertet). Du bør dog ikke presse det for hårdt ned i huden, når du bruger det.

4. Cylinderformet hoved

Det cylinderformede hoved ligner lidt en patron. Det er forholdsvist tyndt og lille, hvilket er grunden til, at du kan takle de specifikke steder på musklerne, som gør ondt. Den er især godt til de såkaldte triggerpunkter på kroppen. Du bør dog altid varme musklerne op, inden du begynder at massere dem i dybden med sådanne massagehoveder.

5. Lille, kugleformet hoved

Det bruges på samme måde som det store. Størrelsen afgør blot, hvor præcis du kan ramme det sted, du gerne vil massere. Det er derfor især ideelt til de lidt mindre muskelgrupper som for eksempel læggen.

6. U-formet hoved

Dette hoved er beregnet til at massere sener og muskler, som for eksempel musklerne på hver side af rygsøjlen eller akillessenen. Du kan også bruge den til at afspænde musklerne i nakken. Du bør dog være påpasselig med at ramme hvirvlerne i rygsøjlen!

I vores test har modellerne fra 1- 6 forskellige massagehoveder.

Batterilevetid – Hvor længe kan du massere ad gangen?

En massage-pistol indeholder som regel udskiftelige batterier. De udskiftelige batterier skal naturligvis oplades i ny og næ, selv den bedste massage-pistol skal på et tidspunkt oplades, før den er klar til endnu en omgang massage.

Her er der også ret stor forskel på driftstiden blande de forskellige modeller, som et hurtigt blik på vores test vil vise dig.

Driftstiden på en massage-pistol er også kun virkelig vigtig, hvis du bruger den meget ad gangen. De fleste vil maksimalt bruge den i en halv til en hel time ad gangen, og her kan de fleste massagepistoler være med.

Homedics PGM-200-AU har en arbejdstid på en time.

Massagepistolerne Beurer MG 99 Flowlife Flowgun GO 2.0 Tunturi Massage Gun, Beurer MG 185 og Musclepain Pro har alle en driftstid på 5 timer eller over.

Det, du bør spørge dig selv, er ikke, hvor lang tid den nødvendigvis skal kunne køre på én gang, men hvor ofte du vil lade den op. Har den en lang driftstid vil der også automatisk gå længere tid, inden du er nødt til at lade den op igen.

Og nogle massageapparater har brug for lidt længere tid til at opnå en fuld opladning end andre. Her spænder modellerne i vores test fra 80-330 minutter.

Husk at det ikke nødvendigvis er opladningtid eller driftstid der i sig selv er vigtige. Det vigtigste er forholdet mellem de to.

Størrelse – Hvor nem er den at håndtere?

Den bedste massage kan ødelægges af, at massagepistolen er for tung at holde om, hvilket kan give gøre den besværlig at holde om, men i værste fald også gøre ondt i hånden. Det har jo også den modsatte effekt, hvis du gerne vil kunne slappe af med en massage, hvis du spænder i alle muskler for at holde din massagepistol.

De forskellige massagepistoler varierer naturligvis også i vægt. Tjek derfor altid, hvor tung en given model er, og afgør med dig selv, om det er en passende vægt for dig. Fx er Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth den tungeste model vores test med 1360 gram, hvor Beurer MG 99, med 620 gram er den letteste.

Det kan naturligvis også være, at du gerne vil kunne tage din massagepistol med dig undervejs. Det kunne for eksempel være, fordi du rejser meget, eller hvis du gerne vil kunne massere dine ømme muskler og på den måde fremme restitutionen efter træning. Den skal både størrelses- og vægtmæssig altså kunne være i din taske.

Nogle modeller er specielt designede som rejsemodeller. Det kunne for eksempel være Theragun Mini.

Har du svært ved at holde om tungere genstande, er det ligeledes en god idé at vælge en model med et ergonomisk håndtag.

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth, Beurer MG 185, Theragun Mini, Beurer MG 180 og Theragun Elite har alle et ergonomisk design.

Theragun Mini er for eksempel forholdsvis lille, hvilket kan være en fordel. Dog er udformningen flad, og det kan godt være en udfordring for nogle. Havit Wakes udformning er lavet som en ring, som du kan gribe om.

Det kan for nogle være den ideelle løsning. Men i sidste ende afhænger det af smag og behag. Og det er altid op til dig at vurdere, hvilket håndtag du bedst kan håndtere.

FAQ

Hvilken massagepistol er bedst i test?

Den bedste massagepistol i test er Homedics PGM-200-AU. Den trådløse massagepistol sørger med 3 niveauer og 3 forskellige massagehoveder for en varieret anvendelse til både lindring af smerter og afslappende massage. Der medfølger opbevaringsetui til din massage-pistol.

Hvordan fungerer en massage-pistol?

En god massagepistol varmer som det første dine muskler godt op. Derefter masserer den dybdegående og kommer helt ned i bindevævet. Det fremmer blodcirkulationen, så affaldsstoffer bliver ledt ud af kroppen hurtigere, end når kroppen gør det selv.

Er det godt at bruge massagepistol?

Det er godt at bruge en massagepistol, hvis du dyrker sport og hård træning, da den er med til at løsne spændinger i stive musklelr og øger blodcirkulationen. Det kan også være godt for dig, der fx sidder meget ved computeren og oplever spændinger i nakke og skuldre, hvor de dybdegående vibrationer vil hjælpe og lindre smerter. Du kan også bruge et massageapparat i stedet for, som kan have forskellige udformninger.

Hvad koster en massagepistol?

Der er stor forskel på hvor meget en massagepistol koster. I vores test ligger spændet fra lige under 300 kr - til næsten 3000kr.

Hvad bruges de forskellige massagehoveder til?

De forskellige massagehoveder bruges til at målrette massagen til de forskellige muskelgrupper.

Hvor ofte må man bruge en massagepistol?

Der er ikke nogle regler for, hvor ofte man må bruge en massagepistol. Lyt til dig egen krop og mærk efter.

Kan man få det dårligt efter massage?

Man kan godt få det dårligt efter en dyb massage som følge af den udrensning, der sker i kroppen. Ved massage løsnes affaldsstoffer i vævet, som efterfølgende transporteres videre gennem lymfesystemet. Nogle oplever hovedpine, muskelsmerter o.l. derfor er det vigtigt at drikke masser af vand for at hjælpe udrensningen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×